chrisgewrgi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας παρεα. Προσφατα φωναξα τον τεχνικο σπιτι για την xf9005 που ειχα παρει πριν δυο χρονια διοτι εμφανισε μια σκια στο κεντρο ,με αποτελεσμα να με παρει τηλ μετα απο 2 μερες να μου πει οτι στελνουν μια xh9505. Το θεμα ειναι οτι προτιμουσα να παω σε μια oled παρα την led και ρωτησα τον τεχνικο αν γινεται να παρω oled και να δωσω τα ρεστα.μου ειπε δεν τα κανουν πια αυτα. Υπαρχει περιπτωση λετε να την δωσω σε κανα καταστημα σφραγισμενη και να παρω αλλη; Ρωταω μηπως εχει κανεις καμια παρομια εμπειρια να μας πει. Απο την αλλη σκεφτομαι να την κρατησω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα εχει τοσο καλη εικονα που να κανω τα στραβα ματια για oled. Ειχα σκοπο φετος να αγορασω oled αλλα πιστευω ειναι υπερβολη 2 καινουργιες τηλεορασεις . Την θελω για ps5 και Netflix πιο πολυ Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από chrisgewrgi
Batadoum Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο περιπτωση να την παρουν καταστηματα και να σου μειωσουν την τελικη τιμη απο την oled . Την βαζεις εδω αγγελια , λες πως ειναι σφραγισμενη και την δινεις αρκετα κατω απο την τιμη λιανικης αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει πλεον το συγκεκριμενο μοντελο στην αγορα.
cabdik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου και τι οραματιζεσαι... αλλα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι -ισως- ενα απο τα πιο ολοκληρωμενα πακετα TV, για ΟΛΕΣ τις χρησεις, χωρις 2η σκεψη. και εφ οσον την θες και για PS, ακομη καλυτερα, κατα την ταπεινη μου αποψη......!!! 4Κ VA panel, 120HZ, Full Array Direct LED, Android 9, 10bit panel, Real HDR, κλπ κλπ ...!!!!! Προσωπικα, δεν ειμαι αντιθετος και σε OLED panel. ειμαι και φαν μαλιστα. αλλα θεωρω οτι κατι λειπει ακομα, για να επικρατησουν στην αγορα, περαν των τιμων βεβαιως-βεβαιως...!! εχουν ακομα καποια μικρα μειονεκτηματα, οπως η πιθανοτητα του image retention..., που θεωρω οτι κρατανε αρκετους, απο την αγορα μιας OLED TV. η XH9505 ομως, θα ηταν η πρωτη μου επιλογη, αν σημερα αγοραζα νεα τηλεοραση...!!! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από cabdik 1
NoiSy MaN Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 21 ώρες πριν, cabdik είπε Δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου και τι οραματιζεσαι... αλλα το συγκεκριμενο μοντελο ειναι -ισως- ενα απο τα πιο ολοκληρωμενα πακετα TV, για ΟΛΕΣ τις χρησεις, χωρις 2η σκεψη. και εφ οσον την θες και για PS, ακομη καλυτερα, κατα την ταπεινη μου αποψη......!!! 4Κ VA panel, 120HZ, Full Array Direct LED, Android 9, 10bit panel, Real HDR, κλπ κλπ ...!!!!! Προσωπικα, δεν ειμαι αντιθετος και σε OLED panel. ειμαι και φαν μαλιστα. αλλα θεωρω οτι κατι λειπει ακομα, για να επικρατησουν στην αγορα, περαν των τιμων βεβαιως-βεβαιως...!! εχουν ακομα καποια μικρα μειονεκτηματα, οπως η πιθανοτητα του image retention..., που θεωρω οτι κρατανε αρκετους, απο την αγορα μιας OLED TV. η XH9505 ομως, θα ηταν η πρωτη μου επιλογη, αν σημερα αγοραζα νεα τηλεοραση...!!! To μόνο σοβαρό μειονέκτημα για τέτοιας κατηγορίας tv του 2020 είναι η έλλειψη hdmi 2.1 2
cabdik Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε To μόνο σοβαρό μειονέκτημα για τέτοιας κατηγορίας tv του 2020 είναι η έλλειψη hdmi 2.1 Ναι... ισως εχεις δικιο. Σαν μοντελο του 2020 ισως θα επρεπε να το ενσωματωνει. Ισως παλι το κρατησαν για του χρονου, σαν νεο χαρακτηριστικο, στο μοντ 21...!! αλλα και παλι...., δεν ξερω σε ποσους πραγματικα θα λειψει αυτο το χαρακτηριστικο.....!! δλδ, τουλαχιστον σε μας εδω στην Ελλαδα... δεν ξερω τι παραπανω θα εδινε....!! εγω παντως για να παιζω σε 4Κ/120ΗΖ... δεν το βλεπω.....!!! οποτε θα με υπερκαλυπτε, για τις υπολοιπες χρησεις...!! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από cabdik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα