Ibarumah Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα. Πουλάω ένα αυτοκίνητο το οποίο είχα πάρει με δάνειο και είχε παρακράτηση κυριότητας. ξεχρέωσα το δάνειο,πήρα χαρτί απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που τη εταιρία leasing ότι δεν επιθυμεί πλέον την κυριότητα. Όποτε πλέον απλά Αγ με αυτό το χαρτί στο υπουργείο και πέρων αποκλειστικά την κυριότητα. Έλα όμως που στο υπουργείο εδώ κ 2 βδομάδας έχει πέσει το σύστημα κ δε μπορούν να κάνουν τη διαδικασία κ εγώ έχω βρει δυο πιθανούς αγοραστές. η ερώτηση μου ειναι ,για να η χάσω τον αγοραστή, μπορώ κάπως ν του δώσω εκείνου τα έγγραφα συν κάποια υπεύθυνη δηλσωση ώστε να είμαστε οι καλυμμένοι ότι το αγοράσει αυτός και θα πάει εκείνος απευθείας να το πάρει στο όνομα του,λίγο αργότερα όταν ξεμπλοκάρει το κωλοσυστημα του υπουργείου; παρακαλώ για απαντήσεις που ξέρετε σίγουρα ότι ισχύουν. ευχαριστω
Joshua21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ibarumah είπε Παιδιά καλησπέρα. Πουλάω ένα αυτοκίνητο το οποίο είχα πάρει με δάνειο και είχε παρακράτηση κυριότητας. ξεχρέωσα το δάνειο,πήρα χαρτί απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που τη εταιρία leasing ότι δεν επιθυμεί πλέον την κυριότητα. Όποτε πλέον απλά Αγ με αυτό το χαρτί στο υπουργείο και πέρων αποκλειστικά την κυριότητα. Έλα όμως που στο υπουργείο εδώ κ 2 βδομάδας έχει πέσει το σύστημα κ δε μπορούν να κάνουν τη διαδικασία κ εγώ έχω βρει δυο πιθανούς αγοραστές. η ερώτηση μου ειναι ,για να η χάσω τον αγοραστή, μπορώ κάπως ν του δώσω εκείνου τα έγγραφα συν κάποια υπεύθυνη δηλσωση ώστε να είμαστε οι καλυμμένοι ότι το αγοράσει αυτός και θα πάει εκείνος απευθείας να το πάρει στο όνομα του,λίγο αργότερα όταν ξεμπλοκάρει το κωλοσυστημα του υπουργείου; παρακαλώ για απαντήσεις που ξέρετε σίγουρα ότι ισχύουν. ευχαριστω Εγώ σαν αγοραστής δεν θα δεχόμουν αυτό που προτείνεις γιατί δεν θα ήμουν καλυμμένος. Ο αγοραστής καλυμμένος θα είναι μόνο όταν ο υπάλληλος του υπουργείου κάνει όλους τους απαραίτητους έλεγχους και στα δικαιολογητικά αλλά και στο σύστημα. Χωρίς σύστημα δεν μπορεί να δει καν να ελέγξει αν αυτός που σου δίνει την κυριότητα είναι αυτός που την έχει παρακρατήσει. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από Joshua21
kontow Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Σήμερα επισήμως έκανα μια μεταβίβαση κ ταξινόμηση, επανήλθε το σύστημα σε 2 διαφορετικά συγκοινωνιών της Β. Ελλάδας. Λίγο υπομονή γιατί έχει μαζευτεί δουλίτσα κ σε 2-3 μέρες θα επανέλθει το πράγμα στην "κανονικότητα" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα