giorgosmicho Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πως μπορώ να βάλω σε κάθε προϊόν κατασκευαστή και κάτω από την τιμή η πάνω? "Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες" γιατί θα το συνδέσω με το σκουτζ το eshop είναι ακόμα σε localhost και βάζω προϊόντα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από giorgosmicho
xrhstosiak Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 το πρωτο βημα που πρεπει να κανεις για τo skroutz ειναι να βγαλεις σωστα οπως το θελουν το xml αρχειο των προιοντων σου γιατι υπαρχουν περιπτωσεις που θα σε βολεψουν free plugins και αλλες περιπτωσεις που θα πρεπει να αγορασεις καποιο ή να το φτιαξεις εσυ για να εχεις αυτο το εξτρα πεδιο και αλλα που θα χρειαστεις αν ηταν μονο θεμα εμφανισης θα αρκουσε πειραγμα στο θεμα ή αλλαγη τα strings με κατι σαν το loco translate σε καθε περιπτωση ξεκινα πρωτα με το xml, ειδικα αν εχεις προιοντα με πολλες παραλλαγες θελει λιγο ψαξιμο και αναλογα την κατηγορια των προιοντων αν θελουν και αλλα πεδια ... πχ χρωμα - μεγεθος κτλ 1
changlee Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Καταρχάς, έχεις περάσει σε κάθε ένα προϊόν τις διαθεσιμότητες; Αν ναι, μετά δεν χρειάζεται παρά να εξάγεις το σωστό xml αρχείο. Αυτό γίνεται από το επίσημο plugin. Δεν χρειάζεται κάποια παραπάνω customιά για να το κάνεις αυτό που θέλεις. Σε όλα τα e-Shop αυτό κάνουμε.
vngls7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 On 27/10/2020 at 08:46, changlee said: Δεν χρειάζεται κάποια παραπάνω customιά για να το κάνεις αυτό που θέλεις. Σε όλα τα e-Shop αυτό κάνουμε. Καλά, σχετικό είναι αυτό. Υπήρξε περίπτωση που χρειάστηκε αρκετή customια για να δουλέψει σε Σκρουτζ και ακόμη παραπάνω σε car.gr (περίεργο παλιό erp). Στο θέμα μας τώρα περνάς τις διαθεσιμότητες σαν ιδιότητες σε κάθε προϊόν και κάνεις echo το attribute πάνω ή κάτω από το add to cart. Νομίζω είναι ο πιο σωστός τρόπος να το κάνεις. Αν χρειάζεσαι βοήθεια κάπου στείλε μου pm
polaki Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για τον κατασκευαστή που λες αξίζει να επενδύσεις τα 29$ για να ξεμπερδέψεις και να μην σε απασχολήσει ποτέ ξανά κάτι το οποίο (γνώμη μου) θα έπρεπε να υπάρχει από default σε όλες τις CMS πλατφόρμες. Αλλά δεν υπάρχει, γιατί το Woo είναι τόσο (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ) απλό στη αρχική του ρύθμιση που σαν εταιρεία αποσκοπούν σε αυτό ακριβώς, να αγοράζεις σιγά σιγά μόνο αυτά που χρειάζεσαι. https://woocommerce.com/products/brands/ Το λέω γιατί και developer αν είσαι δεν ξέρω πόσο χρεώνεις την ώρα σου για να το έφτιαχνες μόνος σου αυτό (το οποίο είναι πανεύκολο γενικά). Κακώς κατά τη γνώμη μου το κάνεις σε localhost, local παίζαμε στη σχολή πριν 20 χρόνια ή πριν 10 όταν δεν παίζαμε με CMS. Όταν το σηκώσεις σε live server θα φανούν οι ανάγκες του, σήκωσέ το από τώρα και κάντο σε subdomain με coming soon να μην το βλέπει ο κόσμος (αλλά και οι μηχανές αναζήτησεις). Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με Skroutz, βάλτο live για να τους δώσεις και το XML να κάνουν τις δοκιμές τους. Γενικά πάντως μην ασχολείστε με τα localhost... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από polaki 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα