Προς το περιεχόμενο

Σκόνη στο κουτι

ilcamorista7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα, 

Πριν λίγους μήνες αγόρασα ένα nzxt h510i. Όλα αυτά τα χρόνια είχα ένα κουτί coolermaster που πραγματικά δεν πίστευα κάθε φορά που το άνοιγα πόσο καθαρό είναι. Είχε φίλτρα μπροστά και η ροή ήταν σωστή στα ανεμιστήρια. 

Τώρα με το nzxt εδώ και 5 μήνες έχει μαζέψει τα απαντα.. Φωτίζουν και οι αράχνες με τα led και είναι μια οπτασία. 

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος custom λύση για φίλτρο ή αν έχει δικά του να αγοράσω;; 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilcamorista7 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Πριν λίγους μήνες αγόρασα ένα nzxt h510i. Όλα αυτά τα χρόνια είχα ένα κουτί coolermaster που πραγματικά δεν πίστευα κάθε φορά που το άνοιγα πόσο καθαρό είναι. Είχε φίλτρα μπροστά και η ροή ήταν σωστή στα ανεμιστήρια. 

Τώρα με το nzxt εδώ και 5 μήνες έχει μαζέψει τα απαντα.. Φωτίζουν και οι αράχνες με τα led και είναι μια οπτασία. 

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος custom λύση για φίλτρο ή αν έχει δικά του να αγοράσω;; 

Δεν εχει τιποτα για φιλτρο στους μπροστα ανεμιστηρες το h510? Εγω θα επερνα κατι τετοιο και θα εβαζα σε καθε ανεμιστηρα εισαγωγης αερα απο 2..ενα μπροστα κ ενα πισω για extra δουλεια.. Και σε μελλοντικο build σου μενουν να τα ξαναχρησιμοποιησεις..https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B07Y1TRTCZ?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image.. Δεν ξερω πως εχεις το setup τωρα αλλα βαλε σιγουρα περισσοτερους fan να βαζουν αερα παρα να βγαζουν.

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2

Αν δεν ειχε τιποτα θα δεις τρελη διαφορα. Οσο κι αν φαινεται υπερβολικο αν εχεις περισσοτερους fan να βγαζουν αερα τοτε για να διατηρησει πιεση το κουτι τραβαει αερα απο οποιαδηποτε τρυπα, που μπορει να μην φιλτραρετε.Γι αυτο και το παραπανω σχολιο για να εχεις περισσοτερους fan που βαζουν αερα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...