ItsMarios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα! Όλα τα χρόνια ήμουν fan της Samsung μέχρι σήμερα που έχω το S9. Τον Μάρτιο πήρα ένα Ipad 7th Gen, οικονομικοτατο για 1η επαφή με την Apple και να τεστάρω τα νερά. Οκ. Πάρα πολύ καλό. Περιορίζω βέβαια τη χρήση του σε Netflix,αυτό ήταν άλλωστε και ο λόγος αγοράς,όντας καθόλου fan της τηλεόρασης,μια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη ώστε να βλέπω Netflix. Πέραν Στο τούτου ωραίο το iPad αλλά δε με τραβάει για άλλες δραστηριότητες - χρήσεις Στο ερώτημα. Σκέφτομαι να αγοράσω είτε το Samsung Galaxy s20 plus είτε το IPhone 11 Pro Max. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η καλή φωτογραφική. Τι θα μου προτείνατε;
paris_chav Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρωτα απ ολα αν μου επιτρεπεις, να σε ρωτησω το εξης. Αν προκειται να διαθεσεις χρηματα για να αγορασεις το 11 pro max καινουργιο γιατι δεν περιμενεις το 12 pro/ 12 pro max ; Δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη σαν σφραγισμενα. Εκτος κι αν μιλας για 11 pro max απο καποια αγγελια ή σκρουτζομαγαζο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από paris_chav 1
koutsis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, ItsMarios είπε Καλησπέρα! Όλα τα χρόνια ήμουν fan της Samsung μέχρι σήμερα που έχω το S9. Τον Μάρτιο πήρα ένα Ipad 7th Gen, οικονομικοτατο για 1η επαφή με την Apple και να τεστάρω τα νερά. Οκ. Πάρα πολύ καλό. Περιορίζω βέβαια τη χρήση του σε Netflix,αυτό ήταν άλλωστε και ο λόγος αγοράς,όντας καθόλου fan της τηλεόρασης,μια συσκευή με μεγαλύτερη οθόνη ώστε να βλέπω Netflix. Πέραν Στο τούτου ωραίο το iPad αλλά δε με τραβάει για άλλες δραστηριότητες - χρήσεις Στο ερώτημα. Σκέφτομαι να αγοράσω είτε το Samsung Galaxy s20 plus είτε το IPhone 11 Pro Max. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η καλή φωτογραφική. Τι θα μου προτείνατε; Αφού έχεις χρόνια samsung και δοκίμασες το ios και δεν σε τραβάει, γιατί θες να πας σε iphone? Πήγαινε σε samsung που το έχεις συνηθίσει και σου αρέσει περισσότερο όπως λες...
ItsMarios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, koutsis είπε Αφού έχεις χρόνια samsung και δοκίμασες το ios και δεν σε τραβάει, γιατί θες να πας σε iphone? Πήγαινε σε samsung που το έχεις συνηθίσει και σου αρέσει περισσότερο όπως λες... Μου φαίνεται πολύ σωστό. Ήθελα και μια γνώμη εκτός από αυτά που σκέφτεται το μυαλό μου 21 ώρες πριν, paris_chav είπε Πρωτα απ ολα αν μου επιτρεπεις, να σε ρωτησω το εξης. Αν προκειται να διαθεσεις χρηματα για να αγορασεις το 11 pro max καινουργιο γιατι δεν περιμενεις το 12 pro/ 12 pro max ; Δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη σαν σφραγισμενα. Εκτος κι αν μιλας για 11 pro max απο καποια αγγελια ή σκρουτζομαγαζο. Σίγουρα θα το αγόραζα από κάποια αγγελία ελαφρώς μεταχειρισμένο και αυτά..
paris_chav Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ItsMarios είπε Μου φαίνεται πολύ σωστό. Ήθελα και μια γνώμη εκτός από αυτά που σκέφτεται το μυαλό μου Σίγουρα θα το αγόραζα από κάποια αγγελία ελαφρώς μεταχειρισμένο και αυτά.. Καλησπερα Οπως το θετεις, δηλαδη για αγορα απο αγγελια, σιγουρα θα το βρεις αρκετα κατω απ τα 12 pro/pro max. Οσον αφορα το s20 plus, το εχω κι εγω αλλά μολις 2 μερες οποτε δεν μπορω να σου κανω πληρη αξιολογηση. Απλα ερχομενος απο την προηγουμενη γενια Galaxy S και εχοντας διαβασει αρκετα πραγματα γι αυτο, μπορω να σου πω καποια στανταρ πραγματα να τα εχεις υποψην σου. Καταρχας σιγουρα ειναι μεγαλη αναβαθμιση, ειδικα αν μιλαμε για το s9 το απλο που δεν εχει καν telephoto. Παιρνεις 2 επιπλεον φακους, telephoto και ultra wide συν οτι η σελφι καμερα ειναι εμφανως βελτιωμενη απο το s10 αρα και απο το s9. Απο εκει και περα ειναι τα 120 hz που προσωπικα με κερδισαν και δεν το εχω γυρισει στιγμη στα 60 hz, για αλλους ειναι αδιαφορα και προτιμουν τα 60 για εξοικονομηση μπαταριας. Πιθανον να εχεις διαβασει για προβληματα υπερθερμανσης. Aυτα δεν νομιζω να ισχυουν πλεον. Το ελαχιστο που το εχω, δεν ζεσταθηκε στιγμη ουτε καν στο σεταρισμα αλλά και απο κατοχους που το εχουν καιρο διαβαζω οτι οντως υπηρχαν θεματα υπερθερμανσης που λυθηκαν ομως μετα απο καποια updates. Αυτο που δεν πρεπει να περιμενεις να λυθει ειναι η μπαταρια. Αυτο ειναι μονιμο μελανο σημειο της συσκευης και γενικοτερα των συσκευων με τον exynos 990 και ειναι το πρωτο πραγμα για το οποιο ειμαι βεβαιος οτι το 11 pro max που επισης κοιτας, ειναι πολυ ανωτερο. H αυτονομια. Το δευτερο ειναι ο επεξεργαστης του που επισης υπερεχει. Για καμερες δεν ξερω γιατι δεν το εχω δουλεψει καθολου το 11 pro max. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από paris_chav 1
ItsMarios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, paris_chav είπε Καλησπερα Οπως το θετεις, δηλαδη για αγορα απο αγγελια, σιγουρα θα το βρεις αρκετα κατω απ τα 12 pro/pro max. Οσον αφορα το s20 plus, το εχω κι εγω αλλά μολις 2 μερες οποτε δεν μπορω να σου κανω πληρη αξιολογηση. Απλα ερχομενος απο την προηγουμενη γενια Galaxy S και εχοντας διαβασει αρκετα πραγματα γι αυτο, μπορω να σου πω καποια στανταρ πραγματα να τα εχεις υποψην σου. Καταρχας σιγουρα ειναι μεγαλη αναβαθμιση, ειδικα αν μιλαμε για το s9 το απλο που δεν εχει καν telephoto. Παιρνεις 2 επιπλεον φακους, telephoto και ultra wide συν οτι η σελφι καμερα ειναι εμφανως βελτιωμενη απο το s10 αρα και απο το s9. Απο εκει και περα ειναι τα 120 hz που προσωπικα με κερδισαν και δεν το εχω γυρισει στιγμη στα 60 hz, για αλλους ειναι αδιαφορα και προτιμουν τα 60 για εξοικονομηση μπαταριας. Πιθανον να εχεις διαβασει για προβληματα υπερθερμανσης. Aυτα δεν νομιζω να ισχυουν πλεον. Το ελαχιστο που το εχω, δεν ζεσταθηκε στιγμη ουτε καν στο σεταρισμα αλλά και απο κατοχους που το εχουν καιρο διαβαζω οτι οντως υπηρχαν θεματα υπερθερμανσης που λυθηκαν ομως μετα απο καποια updates. Αυτο που δεν πρεπει να περιμενεις να λυθει ειναι η μπαταρια. Αυτο ειναι μονιμο μελανο σημειο της συσκευης και γενικοτερα των συσκευων με τον exynos 990 και ειναι το πρωτο πραγμα για το οποιο ειμαι βεβαιος οτι το 11 pro max που επισης κοιτας, ειναι πολυ ανωτερο. H αυτονομια. Το δευτερο ειναι ο επεξεργαστης του που επισης υπερεχει. Για καμερες δεν ξερω γιατι δεν το εχω δουλεψει καθολου το 11 pro max. 12 ώρες πριν, paris_chav είπε Καλησπερα Οπως το θετεις, δηλαδη για αγορα απο αγγελια, σιγουρα θα το βρεις αρκετα κατω απ τα 12 pro/pro max. Οσον αφορα το s20 plus, το εχω κι εγω αλλά μολις 2 μερες οποτε δεν μπορω να σου κανω πληρη αξιολογηση. Απλα ερχομενος απο την προηγουμενη γενια Galaxy S και εχοντας διαβασει αρκετα πραγματα γι αυτο, μπορω να σου πω καποια στανταρ πραγματα να τα εχεις υποψην σου. Καταρχας σιγουρα ειναι μεγαλη αναβαθμιση, ειδικα αν μιλαμε για το s9 το απλο που δεν εχει καν telephoto. Παιρνεις 2 επιπλεον φακους, telephoto και ultra wide συν οτι η σελφι καμερα ειναι εμφανως βελτιωμενη απο το s10 αρα και απο το s9. Απο εκει και περα ειναι τα 120 hz που προσωπικα με κερδισαν και δεν το εχω γυρισει στιγμη στα 60 hz, για αλλους ειναι αδιαφορα και προτιμουν τα 60 για εξοικονομηση μπαταριας. Πιθανον να εχεις διαβασει για προβληματα υπερθερμανσης. Aυτα δεν νομιζω να ισχυουν πλεον. Το ελαχιστο που το εχω, δεν ζεσταθηκε στιγμη ουτε καν στο σεταρισμα αλλά και απο κατοχους που το εχουν καιρο διαβαζω οτι οντως υπηρχαν θεματα υπερθερμανσης που λυθηκαν ομως μετα απο καποια updates. Αυτο που δεν πρεπει να περιμενεις να λυθει ειναι η μπαταρια. Αυτο ειναι μονιμο μελανο σημειο της συσκευης και γενικοτερα των συσκευων με τον exynos 990 και ειναι το πρωτο πραγμα για το οποιο ειμαι βεβαιος οτι το 11 pro max που επισης κοιτας, ειναι πολυ ανωτερο. H αυτονομια. Το δευτερο ειναι ο επεξεργαστης του που επισης υπερεχει. Για καμερες δεν ξερω γιατι δεν το εχω δουλεψει καθολου το 11 pro max. Ουαου. Σε ευχαριστώ πολύ για την λεπτομερή ανάλυση. Σκέψου καν οτι δεν ήξερα καν τι είναι το telephoto,μόλις το googlara χάρη στο κείμενο σου. Σε ευχαριστώ. Καλώς ή κακώς έχουμε μάθει με το ελάττωμα στη μπαταρία των Samsung τόσα χρόνια οπότε ναι μεν αρνητικό αλλά θα είναι ψιλά γράμματα για εμάς που χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια Samsung και είμαστε κάπως πιο ολιγαρκής στη χρήση του μακρυά από το σπίτι ή χωρίς φορτιστή στη τσάντα,χαχα . Πάντως και από διάφορα βίντεο που είδα στο youtube όσον αφορά τη κάμερα στη πλειοψηφία αν όχι σε όλα καλύτερη δίνει στο Samsung απλά οκ με το γνωστό παραπανω saturation σε αντίθεση με την apple και έδιναν σίγουρα καλύτερη φωτογραφία σε νυκτερινες συνθήκες. Είχες κάποια νυχτερινή λήψη εσύ; είσαι ικανοποιημένος; Στις 20/10/2020 στις 9:30 ΜΜ, paris_chav είπε Πρωτα απ ολα αν μου επιτρεπεις, να σε ρωτησω το εξης. Αν προκειται να διαθεσεις χρηματα για να αγορασεις το 11 pro max καινουργιο γιατι δεν περιμενεις το 12 pro/ 12 pro max ; Δεν εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη σαν σφραγισμενα. Εκτος κι αν μιλας για 11 pro max απο καποια αγγελια ή σκρουτζομαγαζο. Σίγουρα θα το αγόραζα από κάποια αγγελία ελαφρώς μεταχειρισμένο και αυτά..
paris_chav Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, ItsMarios είπε Πάντως και από διάφορα βίντεο που είδα στο youtube όσον αφορά τη κάμερα στη πλειοψηφία αν όχι σε όλα καλύτερη δίνει στο Samsung απλά οκ με το γνωστό παραπανω saturation σε αντίθεση με την apple και έδιναν σίγουρα καλύτερη φωτογραφία σε νυκτερινες συνθήκες. Είχες κάποια νυχτερινή λήψη εσύ; είσαι ικανοποιημένος; Είμαι ικανοποιημένος, κυρίως από το night mode της μπροστινής κάμερας γιατι στις πίσω κάμερες και το s10 είχε ικανοποιητικό. Πλεόν και μπροστά έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μιας και το ανέφερες, να μια ακόμη διαφορά σε 11 pro max και s20+. Το 11 pro max δεν έχει night mode σε υπερευρυγώνιο και μπροστινή, το s20+ έχει σε όλους τους φακούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα