tzagaritos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ταμπλετ για την μικρη μου κόρη. Συνεπώς οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες. Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται να έχει αρκετό χώρο ώστε να μπαίνουν τα διάφορα παιχνίδια που θα παίζει, αφού η χρήση θα είναι κυρίως παιχνίδια και youtube για να βλέπει παιδικά. Budget έως 150-160 ευρώ. Ποια ταμπλετ στην αγορά έχουν τον καλύτερο συνδιασμό cpu, ram και χωριτηκότητας σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
blackhill66 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 20/10/2020 στις 8:59 ΜΜ, tzagaritos είπε Καλησπέρα σας, ενδιαφερομαι να αγορασω ενα ταμπλετ για την μικρη μου κόρη. Συνεπώς οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες. Πιο συγκεκριμένα χρειάζεται να έχει αρκετό χώρο ώστε να μπαίνουν τα διάφορα παιχνίδια που θα παίζει, αφού η χρήση θα είναι κυρίως παιχνίδια και youtube για να βλέπει παιδικά. Budget έως 150-160 ευρώ. Ποια ταμπλετ στην αγορά έχουν τον καλύτερο συνδιασμό cpu, ram και χωριτηκότητας σε αυτά τα χρήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. https://www.skroutz.gr/s/18052528/Samsung-Galaxy-Tab-A-2019-10-1-32GB-Black.html το εχω μια χαρα θαναι για το παιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα