sakura22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ξυλόφουρνο για ερασιτεχνική χρήση (ψήσιμο ψωμιού, φαγητών σε πήλινα, 3-4 φορές το μήνα). Επειδή είμαι τελείως άσχετος. Τι θα πρέπει να προσέξω; Πχ ποια- υλικά ειναι τα καλύτερα για κάθε μέρος του; Αν έχω καταλάβει καλά υπάρχουν κάποιοι που ανάβεις την φωτιά μέσα και άλλοι που την συντηρείς από κάτω. Ποιο ειναι καλύτερο; Οι προκατασκευασμένοι χρειάζονται κάποιον τεχνικό για να εγκατασταθούν; Επιπλέον παρατηρώ μεγάλες διακυμάνσεις σε τιμές από 300-400 εως και 2-3χιλιάδες. Με ένα budget 600-1000 ευρώ έχετε κάποια συγκεκριμένη πρόταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα