vlandakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα. Επειδη δεν ειμαι γνώστης εχω την εξης απορια. Μπορω να αλλαξω το ρούτερ vdsl που μου εδωσε η vodafone με καποιο aftermaket ; Ευχαριστω!! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από vlandakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, vlandakos είπε Χαιρετώ την παρέα. Επειδη δεν ειμαι γνώστης εχω την εξης απορια. Μπορω να αλλαξω το ρούτερ vdsl που μου εδωσε η vodafone με καποιο aftermaket ; Ευχαριστω!! Μπορεις, αλλα πες μας λιγο: Εχεις VOIP? Αν ναι, θα πρεπει να μεταφερεις τους κωδικους voip στο νεο modem για να εχεις σταθερο, εκτος και αν βαλεις το h300s να κανει ολη τη δουλεια και να εχεις και ενα ξεχωριστο ρουτερ για το wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Καλά ο λόγος σίγουρα είναι ένας και λέγεται vodafone h300s όσο για το voip υπάρχουν οδηγίες εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlandakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, DanielRGr είπε Μπορεις, αλλα πες μας λιγο: Εχεις VOIP? Αν ναι, θα πρεπει να μεταφερεις τους κωδικους voip στο νεο modem για να εχεις σταθερο, εκτος και αν βαλεις το h300s να κανει ολη τη δουλεια και να εχεις και ενα ξεχωριστο ρουτερ για το wifi. Oχι δεν εχω voip.Aν αλλαξω ρουτερ θα χρειαστει να θυσιάσω το τηλέφωνο?Κατι τέτοια μου ειπαν , οτι δηλαδή σε περιπτωση που αλλαξω ρουτερ δεν θα εχω τηλέφωνο,μονο internet.Iσχύει? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από vlandakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 37 λεπτά πριν, vlandakos είπε Oχι δεν εχω voip.Aν αλλαξω ρουτερ θα χρειαστει να θυσιάσω το τηλέφωνο?Κατι τέτοια μου ειπαν , οτι δηλαδή σε περιπτωση που αλλαξω ρουτερ δεν θα εχω τηλέφωνο,μονο internet.Iσχύει? https://www.insomnia.gr/forums/topic/750707-h300s-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-backup-voip-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/ Αρκει να αγορασεις ενα μοντεμ που υποστηριζει VoIP. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, vlandakos είπε Oχι δεν εχω voip.Aν αλλαξω ρουτερ θα χρειαστει να θυσιάσω το τηλέφωνο?Κατι τέτοια μου ειπαν , οτι δηλαδή σε περιπτωση που αλλαξω ρουτερ δεν θα εχω τηλέφωνο,μονο internet.Iσχύει? Για να σου είπαν πως θα πρέπει να θυσιάσεις το τηλέφωνο, σημαίνει πως έχεις VOIP ! Έχεις το ρούτερ το ΓΚΡΙ το μεγάλο; Αν ναι, γράψτους και διάβασε τον οδηγό του Daniel που σου πόσταρε. Σώζει ζωές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlandakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 18 ώρες πριν, HateMe είπε Για να σου είπαν πως θα πρέπει να θυσιάσεις το τηλέφωνο, σημαίνει πως έχεις VOIP ! Έχεις το ρούτερ το ΓΚΡΙ το μεγάλο; Αν ναι, γράψτους και διάβασε τον οδηγό του Daniel που σου πόσταρε. Σώζει ζωές Nαι αυτο εχω. Το διάβασα αλλα δεν κατάλαβα τιποτα. Ειναι πολυ επιστημονικα ολα αυτα για εμένα. Ευχαριστώ πάντως και ίσως κάποια στιγμή να πείσω την σύζυγο να ¨θυσιάσουμε¨ το σταθερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, vlandakos είπε Nαι αυτο εχω. Το διάβασα αλλα δεν κατάλαβα τιποτα. Ειναι πολυ επιστημονικα ολα αυτα για εμένα. Ευχαριστώ πάντως και ίσως κάποια στιγμή να πείσω την σύζυγο να ¨θυσιάσουμε¨ το σταθερό. Δεν χρειαζεται να θυσιασεις το σταθερο, απλα αγοραζεις ενα fritzbox 7530 πχ, και περνας το σταθερο εκει περα μεσω του προγραμματος που σου εδωσα πιο πανω. 5 λεπτα διαδικασια ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlandakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, DanielRGr είπε Δεν χρειαζεται να θυσιασεις το σταθερο, απλα αγοραζεις ενα fritzbox 7530 πχ, και περνας το σταθερο εκει περα μεσω του προγραμματος που σου εδωσα πιο πανω. 5 λεπτα διαδικασια ειναι Ευχαριστώ! Ισως καποια στιγμη να το προσπαθήσω γιατι και για το fritzbox θελει money money😛 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα