paul200 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Ρε μάγκες εχω ενα Daytona bv 50αρι με lifan110.Το μηχανάκι περνει μπρος μονο με μανιβελα(γιατι το κουμπι έχει χαλάσει)και εχει εδω και 2μερες που θελει πολλες μανιβελιες για να παρει μπρος.Μηπως ξερετε απο τι μου το κανεις αυτο?
antemore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 δοκιμασε να βαλεις πετρελαιο αντι για βενζινη
CaptainHog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 μπουζι, βρωμικο φιλτρο, μπουκωμενο καρμπυρατερ.. ξεκινα να δοκιμαζεις.
greekfragma Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 ρε μάγκα θα σου απαντήσω τι φταίει αν μου πεις πρώτα ηλικία και τι δίπλωμα έχεις.
d3v4st4tor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Κατ'αρχήν τώρα που δρόσισε χρησιμοποίησε το τσοκ να δεις αν παίρνει πιό εύκολα. Από εκεί και μετά κοιτάς τα συνηθισμένα που πρότεινε και ο CaptainHog πιο πάνω. Αν έχεις καιρό να αλλάξεις μπουζί είναι μιά καλή αρχή να βάλεις ένα καινούριο. Αν σου κάνει διακοπές ή ρεταρίσματα στο δρόμο κοιτάς τροφοδοσία. Κάνεις επίσης μια επιθεώρηση στα σωληνάκια αέρα-βενζινης μήπως κάποιο είναι μισοανοιγμένο.
nick#18 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Λυσε το βιδακι στο ποτηρακι του καρμπιρατερ και αστο να τρεξει καμια 15ρια δευτερολεπτα να αδειασει αν εχει μαζεψει νερα λογο υγρασιας. Πολυ πιθανο αν εχεις φιλτροχοανη. Σε δευτερη φαση οπως τα ειπα παραπανω ο φιλος.. τραβα το τσοκ πριν το βαλεις μπροστα οταν ειναι κρυο και δες και το μπουζι σε τι κατασταση ειναι... αμα δεν γινει τιποτα πηγαινε μια βολτα απο μαστορα να το δει, θα θελει καθαρισμο το καρμπυρατερ το πιθανοτερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα