dimakisk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Η Sony θα κυκλοφορεί ενημερώσεις μέσω των οποίων θα προσαρμόζει τη λειτουργία των ανεμιστήρων της κονσόλας ανάλογα με τα δεδομένα που θα έχει συλλέξει ανά παιχνίδι. Πολλή κουβέντα έγινε (και γίνεται ακόμα δηλαδή) σχετικά με τα συστήματα ψύξης των κονσολών νέας γενιάς. Σε ό,τι αφορά πάντως το PS5, η Sony αποκάλυψε μία άκρως ενδιαφέρουσα λειτουργία που ενδεχομένως σε βάθος χρόνου να κάνει τη διαφορά. Κατά τη διάρκεια βίντεο που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η εταιρεία, ο Yasuhiro Ootori, επικεφαλής μηχανικού σχεδιασμού της, αποκάλυψε ότι ο ανεμιστήρας του PS5 θα ελέγχεται από τη μονάδα επεξεργασίας (APU) του, η λειτουργία της οποίας θα βασίζεται σε δεδομένα που συλλέγονται κατά την αναπαραγωγή τίτλων. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως. Το PS5 διαθέτει έναν ανεμιστήρα διπλής όψης διαμέτρου 120 χιλ. με προφίλ 45 χιλ. Αυτό που διαφοροποιεί τον συγκεκριμένο ανεμιστήρα βέβαια δεν είναι μόνο οι διαστάσεις του αλλά και το γεγονός ότι όπως προαναφέραμε ελέγχεται από την APU της κονσόλας. Η συμπεριφορά της τελευταίας θα εξαρτάται από τα δεδομένα που συλλέγει η Sony από το εκάστοτε παιχνίδι, κάτι που σημαίνει ότι η λειτουργία του ανεμιστήρα θα μπορεί να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του εκάστοτε τίτλου. Έτσι, η Sony θα είναι σε θέση να συλλέγει δεδομένα από τα playthrough των παικτών και εν συνεχεία με την πρώτη ευκαιρία να προσαρμόσει μέσω ενημέρωσης τη λειτουργία της APU και του ανεμιστήρα προκειμένου να επιτύχει τη βέλτιστη απόδοση -μεγιστοποιώντας τη σταθερότητα στις επιδόσεις του PS5 αλλά και τον χρόνο ζωής του. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
ICE-T Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 πάλι πρωτοπόρος η Sony, τώρα και με έξυπνο ανεμιστήρα 😂.
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλορίζικο όσοι το πάρετε Day 1!!!!!! Καλά κάνω εγώ και δεν παίρνω Day 1 κονσόλες!!!!! Λίγη υπομονή και τις τσιμπάω όταν περάσουν οι παιδικές ασθένειες!!! Φυσικά έχει και το πλεονέκτημα ότι θα έχει πέσει και η τιμή κι έτσι θα είμαι διπλά κερδισμένος από την αγορά!!! 9 1 3
777andreas777 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Άρα εδώ που έχει καλοκαιρία, θα βελτιώνεται η λειτουργία των ανεμιστήρων και θα βγαίνει ο Αρνιακός: Αύριο Τετάρτη μπορείτε να παίξετε άφοβα Call of Duty... Χούμορ.... 4
Skeletor_Xs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Με λίγα λόγια μην αγοράσετε τη κονσόλα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας, μάλιστα, κάτι καινούργιο; 3 1
kaliakman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε Καλορίζικο όσοι το πάρετε Day 1!!!!!! Καλά κάνω εγώ και δεν παίρνω Day 1 κονσόλες!!!!! Λίγη υπομονή και τις τσιμπάω όταν περάσουν οι παιδικές ασθένειες!!! Φυσικά έχει και το πλεονέκτημα ότι θα έχει πέσει και η τιμή κι έτσι θα είμαι διπλά κερδισμένος από την αγορά!!! Για να πέσει η τιμή μιλάμε τουλάχιστον 1μιση χρόνο. Δεν το λες και λίγο. Ένα 6αμηνο φτάνει για να φύγουν οι ασθένειες. 2
unforgiven Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μου θυμίζει την ιστορία με το στυλό, τη Nasa, το μολύβι και τους Ρώσους. (Εν τάχει, οι ΗΠΑ ξόδεψαν 100 εκατομμύρια για να σχεδιάσουν στυλό που να γράφει σε μηδενική βαρύτητα, οι Ρώσοι απλά χρησιμοποίησαν μολύβι) Με άλλα λόγια, η Sony συλλέγει δεδομένα, κάνει ενημερώσεις, χρησιμοποιεί τη CPU, μπλα μπλα μπλα. Οι υπόλοιποι, απλά χρησιμοποίησαν έναν αισθητήρα θερμοκρασίας. 10 6 1
Dark Worm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Εγω ξερω πως με τον καιρο πιανουν σκονη τα πηνεια και ρεταρουν. Αυτα δηλαδη θα φτιαχνουν; Θα αγορασω ενα PS5 να ξηλωσω τα ανεμηστηρια να τα κοτσαρω στο pc 🤪 2
AntiCambeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανάλογα το παιχνίδι θα βγάζει ειδοποίηση: 1) Airplane mode-Φορέστε ωτοασπίδες και κλείστε τις πόρτες αν κοιμούνται άλλοι στο σπίτι.Ενδέχεται υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας και απενεργοποίηση της κονσόλας. 2) Vacuum cleaner mode-Αυξήστε την ένταση της TV για να καλύψετε τον θόρυβο, αν έχετε home cinema ενεργοποιήστε το.Αν έχετε AC ενεργοποιήστε το σε καλοκαιρινή περίοδο. 3)Silent mode-Καμία ενέργεια Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από AntiCambeR 1
Dj Beast Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Πιο ανούσια και περιττή δημοσίευση από πλευράς Sony, δεν υπάρχει... Επόμενη δημοσίευση, πόσους κόκκους σκόνη μαζεύουν οι τρύπες του ps5 σε 200 ώρες παιχνίδι... Κατι δε πάει καλά με αυτούς, εδώ και καιρό 2
aris1986 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Φαντάσου τι έχουν ακούσει για τα παλαιότερα playstation. Τους έμεινε ψυχολογικό και το αναπτύσσουν.
Axelq Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, unforgiven είπε Μου θυμίζει την ιστορία με το στυλό, τη Nasa, το μολύβι και τους Ρώσους. (Εν τάχει, οι ΗΠΑ ξόδεψαν 100 εκατομμύρια για να σχεδιάσουν στυλό που να γράφει σε μηδενική βαρύτητα, οι Ρώσοι απλά χρησιμοποίησαν μολύβι) Με άλλα λόγια, η Sony συλλέγει δεδομένα, κάνει ενημερώσεις, χρησιμοποιεί τη CPU, μπλα μπλα μπλα. Οι υπόλοιποι, απλά χρησιμοποίησαν έναν αισθητήρα θερμοκρασίας. Αυτή η ιστορία δεν ισχύει και επίσης όταν οι Ρώσοι είδαν πόσο καλά λειτουργεί το Fisher Space Pen, αγόρασαν και εκείνοι. 13 6
NickTG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 24 minutes ago, unforgiven said: Μου θυμίζει την ιστορία με το στυλό, τη Nasa, το μολύβι και τους Ρώσους. (Εν τάχει, οι ΗΠΑ ξόδεψαν 100 εκατομμύρια για να σχεδιάσουν στυλό που να γράφει σε μηδενική βαρύτητα, οι Ρώσοι απλά χρησιμοποίησαν μολύβι) Με άλλα λόγια, η Sony συλλέγει δεδομένα, κάνει ενημερώσεις, χρησιμοποιεί τη CPU, μπλα μπλα μπλα. Οι υπόλοιποι, απλά χρησιμοποίησαν έναν αισθητήρα θερμοκρασίας. https://www.scientificamerican.com/article/fact-or-fiction-nasa-spen/ 2
>>Morpheus>> Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Week 1: 1850rpm Week 4: 2400rpm Week 12: 3200rpm .... a few months later: 12000rpm "ΑΓΑΠΗΜΟΥΔΕΣ'ΑΚΟΥΩΠΑΙΖΩGRANTURISMO7!!" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα