spyjim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γειά σας, θέλω να πάρω καινούργιο κινητό και μου έχει κολλήσει το Xiaomi mi 10 Ultra και το βρήκα κυρίως στο banggood. Βέβαια έχει με US charger άρα άμα βάλω κανένα αντάπτορα θα μειωθουν τα watt..; Όπως επίσης θέλω να ρωτήσω άμα το παραγγείλω θα έχει σαν γλώσσα αγγλικά ή μόνο τα κινέζικα; Και κάτι ακόμα, ξέρω είναι γνωστό σάιτ αλλά όμως είναι αξιόπιστο; Ευχαριστώ πολύ!! Ορίστε το λινκ: https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi10-Mi-10-Ultra-CN-Version-48MP-Quad-Camera-120X-Zoom-8GB-256GB-6_67-inch-120Hz-Refresh-Rate-AMOLED-Display-NFC-120W-Fast-Charge-Snapdragon-865-5G-Smartphone-p-1725641.html?rmmds=categories&act_poa=POA7388776&cur_warehouse=CN Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από spyjim
chios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μην το κοιτάς καθόλου, είναι το κινέζικο χωρίς την Β20 οπότε θα έχεις θέματα με το 4g και επίσης θα είναι κινεζικό και αγγλικό μενού, μείνε μακριά.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, το bangood είναι αξιόπιστο αλλά μόνο αν πληρώσεις με PayPal. Μην το πάρεις όπως είπε και από πάνω ο chios. Επίσης θέλει την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για να αποφύγεις το τελωνείο...
SeNNinhA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα, το bangood είναι αξιόπιστο αλλά μόνο αν πληρώσεις με PayPal. Μην το πάρεις όπως είπε και από πάνω ο chios. Επίσης θέλει την κατάλληλη μέθοδο αποστολής για να αποφύγεις το τελωνείο... Το Banggood είναι αξιόπιστο μεχρι να σου τύχει η στραβή. Μετά στην καλύτερη είναι μεγάλη ταλαιπωρία.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε Το Banggood είναι αξιόπιστο μεχρι να σου τύχει η στραβή. Μετά στην καλύτερη είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Οτι και αν αγοράσεις από Κίνα και πέσεις στην στραβή είναι μεγάλη ταλαιπωρία. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας τραβάει μακριά καθώς στο bangood είναι λίγο δύσκολο να γίνεται συχνά η στραβή. Βέβαια δεν είναι για όλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα