Nospa1312 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα.σχεδιαζω να αγοράσω το πρώτο μου μηχανάκι και με βάση το budget μου που είναι το πολύ 3.200€ έχω καταλήξει σε 3 μοντέλα για τα οποία θα ήθελα τις γνώμες σας. 1.sym symphony st 125 abs l/c(υδροψυκτο) 2.Piaggio medley 150 S 3.yamaha nmax 155 Ευχαριστώ
Chris92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ως κατοχος του piaggio medley 150 τα τελευταια 2 χρονια θα σου αναφερω καποια πραγματα για το συγκεκριμενο. Εχοντας φτασει στα 20000 χιλιομετρα μεχρι στιγμης δεν μου έχει παρουσιασει σχεδον κανενα προβλημα, εκτος απο μια αρρυθμια στο γκαζι όπου εντος εγγυησης εκαναν αλλαγη του tps sensor και δεν πληρωσα τπτ. Εκτοτε ολα μια χαρα. Ειναι καλοστημενο για σκουτερ, καλα φρενα, ποιοτικα πλαστικα και το μεγαλυτερο πλεονεκτημα του παρα πολυ αποθηκευτικος χωρος συγκριτικα με τα αντιστοιχα της κατηγοριας του (βλεπε nmax που δεν εχει σχεδον καθολου). Οσον αφορα στα σερβις 25 ευρω σε εξουσιοδοτημενο αλλαγη λαδια φιλτρο, προφανως σε μη εξουσιοδοτημενο παιζει και φθηνοτερα. Αυστηρα αλλαγη καθε μαξ 3500 χιλιομετρα ασχετα τι γραφει το βιβλιο κατασκευαστη, αν θες να σου κρατησει. Καταναλωση πραγματικη 3-3.5, στα 100 χλμ με το start-stop παντα κλειστο μιας και δεν προσφερει τπτ ουσιαστικο αλλα αντιθετα να προκαλει φθορες σε μπαταρια. Σε δικαβαλο δεν ειναι ανετο και κοπαναει αρκετα σε κακοτεχνιες τους δρομου.Για τα sym κατω απο 300 κυβικα απο φιλους και γνωστους που ειχαν σκουτερ την τελευταια 5ετια έχω ακουσει τα χειροτερα,( ρουλεμαν στροφαλου εντος εγγυησης κλπ). Αντίθετα για τα Sym απο 300 κυβικα και πανω τα καλυτερα. Τώρα όσον αφορα στο nmax το εχω δει, το εχω οδηγησει, σιγουρα απο θεμα ποιοτητας ειναι ενα κλικ καλυτερο σε απο ολα, προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο η θεση οδηγησης αλλα λογω χωρου κατω απο τη σελα και διαστασεων των τροχων συγκριτικα με το Medley με οτι συνεπαγεται σε ποιοτητα κυλισης,το απερριψα αμεσα. Τα παραπάνω σχολια αναφέρονται σε μοντελα του 2017, για τα νεα μοντελα του 2020 δεν εχω ιδεα, εκτος του οτι το νεο medley ειναι πιο ισχυρο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από Chris92 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα