totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.reader.gr/life/tv-movies/lockdown-special-edition/psyhagogia/343544/ayti-einai-i-dimofilesteri-tainia-toy Καμία έκπληξη που αυτο το σκουπίδι ειναι η δημοφιλέστερη ταινία του Netflix . Επισης καμία έκπληξη οτι ο Αντάμ( γελάει το σύμπαν ) Σαντλερ κανει επιτυχία στο Netflix . Δε ξέρω ποτε θα τελειώσει η ιστορία με το κορωνοιό αλλα πραγματικά μεχρι τότε πρεπει να πούμε αντίο στο κινηματογράφο . Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από totalius
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 ^ Όχι, όντως ΠΡΕΠΕΙ να είναι. @cthulhucarbide δε μπορούσε κάποιος να τα γράψει / εξηγήσει καλύτερα ρε αδερφάκι μου.. Όπως τα είπες. 1
The_Judas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Ενδιαφέρον αλλά δεν έχει λεπτομέρειες το site. Είναι full hd η ποιότητα; Η συνδρομή αφορά έναν μόνο χρήστη ή μπορεί να μοιραστεί όπως με το netflix;
Speculoos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, cubilone είπε Βάλτε Cinobo. Αξίζει 100%. Δεν το γνώριζα φαίνεται πολύ καλό αν και μάλλον είναι μόνο για Ελλάδα
cubilone Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, The_Judas είπε Ενδιαφέρον αλλά δεν έχει λεπτομέρειες το site. Είναι full hd η ποιότητα; Η συνδρομή αφορά έναν μόνο χρήστη ή μπορεί να μοιραστεί όπως με το netflix; Μπορεί να μοιραστεί. Μέχρι πέντε συσκευές και δύο ταυτόχρονα. 13 ώρες πριν, Speculoos είπε Δεν το γνώριζα φαίνεται πολύ καλό αν και μάλλον είναι μόνο για Ελλάδα Έχω φίλους και οικογένεια Καναδά και Ολλανδία και βλέπουν. Με τους μεν μοιραζόμαστε το ακάουντ. Πώς το συμπεραίνεις αυτό;
Speculoos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, cubilone είπε Έχω φίλους και οικογένεια Καναδά και Ολλανδία και βλέπουν. Με τους μεν μοιραζόμαστε το ακάουντ. Πώς το συμπεραίνεις αυτό; Γιατί στο Βέλγιο μου βγάζει αυτό 😛
cubilone Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Περίεργο! Μήπως όλοι χρησιμοποιούν VPN; Θα τους ρωτήσω! 1
ben3os Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Για να μην ανοίγω άλλο νήμα μια ερώτηση.Μπορει κάποιος να μου πει α. Υπάρχει το insidious 1 στο netflix;Βασικά με search στο google φαίνεται να υπάρχει αλλά μέσα στο netflix δεν το βρίσκω.Βρισκει το 2 μόνο.
vforvaggelis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Στις 22/11/2020 στις 12:26 ΠΜ, ben3os είπε Για να μην ανοίγω άλλο νήμα μια ερώτηση.Μπορει κάποιος να μου πει α. Υπάρχει το insidious 1 στο netflix;Βασικά με search στο google φαίνεται να υπάρχει αλλά μέσα στο netflix δεν το βρίσκω.Βρισκει το 2 μόνο. Στο Ελληνικο netflix δεν υπαρχει. 1
ben3os Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, vforvaggelis είπε Στο Ελληνικο netflix δεν υπαρχει. Και για να δω σε εξωτερικό πρέπει να έχω vpn σωστά;μπερδεμα άστο καλύτερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα