onelonelystar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, xavier είπε σειρες και ταινιες βαθμολογουνται διαφορετικα...μη συγκρινεις ανομοια πραγματα... δεν έκανα σύγκριση μεταξύ τους. Είπα ότι το Kobra Kai για μένα είναι για χαμηλότερη βαθμολογία ενώ το Ενολα Χολμς για υψηλότερη.
adi32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Ποιο νετφλιξ τώρα? Τέσσερα χρόνια που το έχω δεν έχω καταφέρει να δω κάποια ταινία της προκοπής. Για κάνα παιδικό είναι μόνο για ηλικίες 3-8 2
mary Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Ρε παιδιά σοβαρά μιλάτε; Τόσες και τόσες σειρές έχει το νετφλιξ και οι σειρές δικής του παραγωγής είναι πολύ καλού επιπέδου. Το Amazon prime θα το έπαιρνα μόνο και μόνο για το boys + Jack Ryan και αν χρειαζόμουν τόσο πολύ το next day delivery. Το τελευταίο βασικά θα με έκανε να το πάρω. Το ux design του, όπως έγραψε και ο φίλος παραπάνω, είναι άθλιο. Τώρα για όσους ψάχνουν τις 50 ταινίες του James bond και άλλες οσκαρικες ταινίες των 50-60s ε Σορυ αλλά δεν νομίζω ότι θα μπουν ποτέ σε καμία πλατφόρμα. 3
koulkos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Εκτός από τις ταινίες/σειρές έχει μερικά εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, εξαιρετικά stand ups, ωραίες εκπομπές (πχ comedians in cars getting coffee, the chef show) και μια ευρεία γκάμα που ικανοποιεί όλη την οικογένεια. Βλέπεις τα πάντα σε πολύ καλή ποιότητα, όποτε θέλεις, όπου θέλεις, με τον τρόπο που θέλεις (γλώσσα, υπότιτλοι), μόνο με 14 ευρώ το φουλ πακέτο (στην ουσία με 3,5 το κεφάλι). Νομίζω είναι άδικο να ζητήσεις κάτι παραπάνω. Ναι, οι ταινίες του στη συγκριτική τους πλειοψηφία δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας αλλά σχεδόν το ίδιο δεν συμβαίνει και με τα μεγάλα studios; Σχετικά με την αξιολόγηση του netflix παίζει ρόλο και τι είδους άνθρωπος είσαι όταν μιλάμε για ταινίες/σειρές. Αν είσαι άνθρωπος με πολύ ελεύθερο χρόνο και ήδη από την torrent εποχή έχεις δει όλες τις σειρές που κατά καιρούς είναι στην επικαιρότητα, τότε προφανώς οι επιλογές σου είναι περιορισμένες. Αν είσαι στη φάση βλέπω 2-3 επεισόδια ανάλαφρης σειράς με το φαγητό τότε έχεις υλικό για χρόνια (tbbt, community, modern family, friends, the it crowd, south park, the ranch, that '70s show, monty python και δεκάδες ακόμη). Νομίζω ότι ο φρενήρης σημερινός ρυθμός ζωής και κατ' επέκταση της διασκέδασης μας, μας έχει κάνει τόσο υπερκαταναλωτικούς που έχουμε ξεχάσει πως δεν γίνεται να σου προσφερθεί πληθώρα ποιοτικών προϊόντων, την στιγμή που το θέλεις, με τον τρόπο που το θέλεις, στην αστεία τιμή των 14 ευρώ. 2
totalius Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Εγω απορω γιατι στο netflix δε ριχνουν λιγο τη ποσοτητα για να ανεβασουν τη ποιοτητα .Σιγουρα βλεπουν οτι πολυς κοσμος χαρακτηριζει πχ τις ταινιες του απο μετριες εως αθλιες . κ συνεχιζουν στον ιδιο ρυθμο . Αυτα που συζηταμε εδω λογικα τα βλεπουν να τα συζητανε σε 10αδες αλλα forum ή στις κριτικες του imdb .Δε μπορει να μη κανουν ερευνες αγορας για το τι θελει ο κοσμος . 1
Speculoos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 27 λεπτά πριν, totalius είπε Εγω απορω γιατι στο netflix δε ριχνουν λιγο τη ποσοτητα για να ανεβασουν τη ποιοτητα .Σιγουρα βλεπουν οτι πολυς κοσμος χαρακτηριζει πχ τις ταινιες του απο μετριες εως αθλιες . κ συνεχιζουν στον ιδιο ρυθμο . Αυτα που συζηταμε εδω λογικα τα βλεπουν να τα συζητανε σε 10αδες αλλα forum ή στις κριτικες του imdb .Δε μπορει να μη κανουν ερευνες αγορας για το τι θελει ο κοσμος . H ποιότητα δεν φέρνει λεφτά ειδικά όταν μιλάμε για πλατφόρμα που βασίζεται στο binge watching. Αν σου έδινε 3 ΑΑΑ σειρές και 2 ΑΑΑ ταινίες κάθε εξάμηνο η συντριπτική πλειοψηφία των συνδρομητών θα έβλεπε αυτούς τους 10 τίτλους το πολύ σε 2-3 βδομάδες. Που στην τελική προσωπικά θα προτιμούσα ένα τέτοιο μοντέλο, να είχε δηλαδή εξαιρετικά ποιοτικές δικές του παραγωγές και μετά να ήταν ένα βιντεοκλαμπάδικο (όπως δηλαδή ξεκίνησε που έστελνε με ταχυδρομείο βιντεοκασέτες και DVD στα σπίτια) και δε θα με ένοιαζε η συνδρομή να ήταν και 20 ευρώ αν σου παρείχε τέτοια τεράστια πρόσβαση, αλλά προφανώς κάτι τέτοιο στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί. 1
skiabox Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δηλαδή αυτό εδώ το αριστούργημα δεν είναι ποιοτικό; Η καλύτερη σειρά που είδα φέτος! 8.9 βαθμολογία στο imdb.com από 10000 reviewers! 2
totalius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Μιλαμε για τις ταινιες κυριως . Κανεις δε λεει οτι ειναι ολα χάλια . 1
najinblue3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Στις 26/10/2020 στις 10:57 ΠΜ, koulkos είπε Εκτός από τις ταινίες/σειρές έχει μερικά εξαιρετικά ντοκιμαντέρ, εξαιρετικά stand ups, ωραίες εκπομπές (πχ comedians in cars getting coffee, the chef show) και μια ευρεία γκάμα που ικανοποιεί όλη την οικογένεια. Βλέπεις τα πάντα σε πολύ καλή ποιότητα, όποτε θέλεις, όπου θέλεις, με τον τρόπο που θέλεις (γλώσσα, υπότιτλοι), μόνο με 14 ευρώ το φουλ πακέτο (στην ουσία με 3,5 το κεφάλι). Νομίζω είναι άδικο να ζητήσεις κάτι παραπάνω. Ναι, οι ταινίες του στη συγκριτική τους πλειοψηφία δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας αλλά σχεδόν το ίδιο δεν συμβαίνει και με τα μεγάλα studios; Σχετικά με την αξιολόγηση του netflix παίζει ρόλο και τι είδους άνθρωπος είσαι όταν μιλάμε για ταινίες/σειρές. Αν είσαι άνθρωπος με πολύ ελεύθερο χρόνο και ήδη από την torrent εποχή έχεις δει όλες τις σειρές που κατά καιρούς είναι στην επικαιρότητα, τότε προφανώς οι επιλογές σου είναι περιορισμένες. Αν είσαι στη φάση βλέπω 2-3 επεισόδια ανάλαφρης σειράς με το φαγητό τότε έχεις υλικό για χρόνια (tbbt, community, modern family, friends, the it crowd, south park, the ranch, that '70s show, monty python και δεκάδες ακόμη). Νομίζω ότι ο φρενήρης σημερινός ρυθμός ζωής και κατ' επέκταση της διασκέδασης μας, μας έχει κάνει τόσο υπερκαταναλωτικούς που έχουμε ξεχάσει πως δεν γίνεται να σου προσφερθεί πληθώρα ποιοτικών προϊόντων, την στιγμή που το θέλεις, με τον τρόπο που το θέλεις, στην αστεία τιμή των 14 ευρώ. Ε ναι ισχυει, αν εχεις τοσο πολυ ελευθερο χρονο θα παραπονιεσαι αφου θα δεις οτι αξιζει γρηγορα. Αν δεν εχεις, εχει πολυ πραμα, εγω ακομα δεν τελειωσα τα περσινα originals και φετος βγηκανε ηδη 2 πολυ δυνατες σειρες
theoritikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Εμένα με ενοχλούν δυο πράγματα στο netflix. Η επιβολή της πολιτικής ορθότητας στο σενάριο αρκετών σειρών, με αποτέλεσμα να βγαίνουν πολλές forced καταστάσεις . Έχω παρατήσει αρκετές σειρές όπου το σενάριο γίνεται 'ξαφνικά' πολιτικά ορθό χωρίς να δίνουν μια λογική εξήγηση για αυτή την στροφή. Επίσης, πολλές ενδιαφέρουσες σειρές αποφασίζει να τις κόψει μετά την δεύτερη σεζόν. Δεν ξέρω τι οικονομικό μοντέλο ακολουθούν, αλλά αν μια σειρά είναι καλή και βγάλει και τρίτη σεζόν, σημαίνει πως είναι όντως αριστούργημα. 2
firepc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 παρε τις αγαπημενες σου ταινιες σε bluray ή DVD και μην ασχολησε με συνδρομες και χαζομαρες
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Το νετφλιξ είναι πολύ καλό και βολικό για τις σειρές. Βρίσκεις μία που να σου αρέσει και χωρίς να κουνήσεις το δάχτυλό σου έχεις δει 10 επεισόδια μιας και μπαίνουν αυτόματα (well done netflix, πολύ εθιστικό) Μεγάλο μπράβο του δίνω για μερικές παραγωγές που είδαμε τύπου Unorthodox και Χαλιφάτο που πραγματικά ένιωσα ότι είδα μια θεματολογία που δεν είχα δει ποτέ ξανά. Επίσης έχει καλές σειρές ντοκυμαντέρ που είναι ταυτόχρονα πολύ εύπεπτα και πάρα πολύ ακριβή και ενημερωτικά, πχ για τον Β'ΠΠ. Όσων αφορά τις ταινίες τώρα, εκεί είναι το χάος. Έχει πολλές από τις γνωστές και φημισμένες πχ από τα 90's αλλά δεν θα ξεχάσω που έβαλα να δω το batman begins να το θυμηθώ, και μετά πήγα να βάλω το The Dark Knight, και κατάλαβα ότι δεν το είχε. Τι φάση ρε νετφλιξ να βάζεις μόνο το ένα μέρος μιας τριλογίας? Προσπαθώντας σε καιρούς βαρεμάρας να δω τυχαίες ταινίες κατέληξα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών είναι εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας, πολύ πρόσφατες, πολύ χαζές, πολύ αμερικανιές. Με λίγα λόγια για έναν κλασσικό σινεφίλ το νετφλιξ είναι άχρηστο. Και όχι απλά άχρηστο αλλά και επικίνδυνο, καθώς η διάδοση που γνωρίζει θα μικρύνει ακόμα περισσότερο την παραγωγή καλών ταινιών και αυτός είναι ο λόγος που προσωπικά δεν θα έκανα συνδρομή, ώστε να μην το στηρίξω. Και ο 2ος λόγος είναι ότι καμιά φορά παρασύρομαι από την ευκολία και την αμεσότητα του να βάλω μια ταινία οπότε καταλήγω να βλέπω μια μπούρδα, ενώ χωρίς το νετφλιξ θα "αναγκαζόμουν" να κατεβάσω κάποια άλλη ταινία που είναι διαλεχτή. Βέβαια για τον μέσο λούμπεν τηλεθεατή που αρέσκεται να βλέπει συνεχώς ό,τι του πασάρουν όσο χάλια και να είναι, είναι μια ατελείωτη πηγή θέασης. Προσωπικά θα έβαζα συνδρομή μόνο αν υπήρχε τρόπος να βλέπω μόνο τις σειρές του, να μου έρθει και πιο φτηνά, για τους λόγους που είπα και πιο πάνω 4 2
Coppermine Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στις 20/10/2020 στις 2:44 ΜΜ, Talepwros είπε Εγω προσωπικα εχω καταντησει να εχω cosmote TV και να βλεπω σε επανάληψη τις ταινιες που βαζει το Star απο το 1995 μεχρι το 2010. Εβαλα smile μονο και μόνο γιατι είχα την εντύπωση πως είναι καλύτερα σε σχέση με nova cinema που έχω και στα 3 χρόνια συνδρομητής ζήτημα να έχω δει 7, 8 ταινίες και πάλι μπορεί ούτε αυτές έχω και netflix μόνο για τα παιδικά, πλέον ο αλγόριθμος του έχει σταματήσει να ου κάνει προτάσεις αλλά βγάζει να επιλέξω στην τύχη υλικό για να δω......
ikaruga24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Προσωπικά έχω δει ορισμένα διαμαντάκια για τα δικά μου γούστα από Netflix. Για Ελλάδα δεν το συζητώ ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο σε νορμάλ τιμή καθώς θα πρέπει να ψάξεις τις λύσεις του ΟΤΕ tv και nova και αυτές έχουν άλλο κοστολογιο όπως και δεσμεύσεις. Συμφωνώ μεν ότι έχει πάρα πολύ σκουπίδι αλλά παιδιά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές. Διανύουμε νέα εποχή VHS όπου όπως τότε απλά κλανανε και βγάζανε παραγωγές όπως και να ήταν. Το ίδιο ισχύει και σήμερα με τέτοιες υπηρεσίες. Τα 9 στα 10 θα είναι σάπια γιατί δεν φτάνει να γεμίσει η κάβα αλλιώς. Θα ήταν καλό κάποια στιγμή να δούμε περισσότερες πλατφόρμες στην Ελλάδα και απλά να διαλέγουμε κάθε μήνα ποιον θα πληρώνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα