V.I.Smirnov Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δοθείσης της ευκαιρίας, ας μου πει κάποιος το εξής, αν ξέρει. Αν βάλω τον Edge να διαβάσει τα bookmarks του Chrome, θα το κάνει και θα φτιάξει τη γραμμή με τα bookmarks (κάτω από τη γραμμή διευθύνσεων) ακριβώς ίδια. Αν όμως τον βάλω να διαβάσει το html file με τα bookmarks ΔΕΝ φτιάχνει ίδια τη γραμμή των bookmarks. Τα βάζει όλα σε έναν φάκελο ονόματι 'imported bookmarks" ή κάτι τέτοιο. Πώς μπορεί να αποφευχθεί αυτό; Θέλω να διαβάζει το αρχείο των bookmarks και να τα βάζει στη γραμμή, όχι σε φάκελο... -
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάποιος να έχει ανοικτές δεκάδες καρτέλες. Κάθε μέρα βλέπω τις αγγελίες του Hardware και ξεκινώ τη πριήγηση, κατεβαίνω-κατεβαίνω, βρίσκω 2-3 αγγελίες που θέλω να δω και πατάω τη ροδέλα στο ποντίκι να ανοίξουν οι καρτέλες στο background, συνεχίζω 2η σελίδα, 3η σελίδα, μέχρι να φτάσω στις αγγελίες της προηγούμενης μέρας. Τελειώνοντας, βλέπω τις αγγελίες που επέλεξα ~25-30. Βλάπω μία με ενδιαφέρει στέλνω μήνυμα, δεν με πολυενδιαφέρει τη βάζω για παρακολούθηση, αν ήταν άλλο από αυτό πο ήθελα την κλείνω (το ίδιο κάνω και στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις) και έτσι συνεχίζω μέχρι να τις κλείσω όλες.
V.I.Smirnov Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για δυο, τρεις, πέντε (λέμε τώρα) εντάξει, αλλά για περισσότερες είναι λάθος τρόπος ψαξίματος. Διαβάζεις τις δυο-τρεις που σε ενδιαφέρουν και μετά ανοίγεις άλλες. Κι αν δεν θες να τις διαβάσεις άμεσα, τις αποθηκεύεις πρόχειρα ως bookmarks και τις βλέπεις μετά μια-μια. Δεν είναι λογικό, ούτε χρηστικό, να ανοίγει κάποιος δεκάδες καρτέλες ταυτόχρονα. Ανοργανωσιά και τρικυμία στο κεφάλι του είναι... - Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από V.I.Smirnov
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν έχω ένα κατεβατό από bookmarks 1) το ξεχνάω ότι υπάρχει 2) έχει λήξει η αγγελία και πρέπει να ψάχνω τι είναι για σβήσιμο. Παλιότερα έτσι το έκανα. (Για εμένα είναι παράνοια να δίνει κάποιος 1.000+ € για gaming σύστημα και κυρίως το ίδιο το gaming. Τα παιχνίδια είναι για τα παιδιά). 8 ώρες πριν, drapanakis είπε Αυτο το waiting for... στο ανοιγμα μιας ιστολεσιδας, που οφειλεται ; Εννοείτε αυτό; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από Τέρης Α.
MastroGiannis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Τα παιχνίδια είναι για τα παιδιά Όχι όλα τα παιχνίδια, και όχι για όλα τα παιδιά. https://pegi.info/what-do-the-labels-mean Πάντως, για τις πολλές καρτέλες, χρήσιμη θα ήταν μια πλευρική στήλη με τις σελίδες σε μικρογραφία και τον τίτλο τους, με δυνατότητα μάλιστα ομαδοποίησής τους, κάτι σαν το Navigation Pane της Access ή το Page thumbnails του Adobe Reader. Δεν ξέρω αν είναι ήδη διαθέσιμο κάτι τέτοιο σε κάποιον browser. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από MastroGiannis
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, MastroGiannis είπε Όχι όλα τα παιχνίδια, και όχι για όλα τα παιδιά. Ειρωνικά το αναφέρω. GTA V παίζω. Τουλάχιστον μετά από αυτό που έγινε ψιλονευρίασα: https://www.insomnia.gr/forums/topic/750640-η-nvidia-ζήτησε-εξ-αρχής-συγγνώμη-για-τις-προπαραγγελίες-της-rtx-3090/?tab=comments#comment-58169595
V.I.Smirnov Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, MastroGiannis είπε Πάντως, για τις πολλές καρτέλες, χρήσιμη θα ήταν μια πλευρική στήλη με τις σελίδες σε μικρογραφία και τον τίτλο τους, με δυνατότητα μάλιστα ομαδοποίησής τους, κάτι σαν το Navigation Pane της Access ή το Page thumbnails του Adobe Reader. Δεν ξέρω αν είναι ήδη διαθέσιμο κάτι τέτοιο σε κάποιον browser. O Edge δεν έχει μια λειτουργία ομαδοποίησης των καρτελών; - Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από V.I.Smirnov
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα