cptcoco37 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα φιλοι του insomnia ενδιαφερομαι για αγορα κινητου τηλεφωνου με τα παρακατω στοιχεια: 1. Χρηματα: εως 450 2. Αγορα απο καταστημα στην ελλαδα 3.Μονο καινουρια συσκευη 4. Αδιαβροχοποιηση και ανθεκτικο γυαλι 5. Ιδιαιτερη βαρυτητα στην καμερα στον επεξεργαστη στην οθονη και την μπαταρια 6.Να δεχεται καρτα μνημης 7.Λογισμικο κατα προτιμηση android 8.Η συσκευη προοριζεται για καθημερινη βαρια χρηση τοσο για δουλειά οσο και για ψυχαγωγια (πχ. netflix, gaming) Εχοντας κλεισει μια 4ετια με το samsung galaxy s7 edge, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη σειρα galaxy με προηγουμενες αγορες το s2, s4 και τελευταια το s7 edge ψαχνω για αγορα νεου τηλεφωνου. Δεν ψαχνω απαραιτητα samsung αλλα το προτιμω γιατι δεν θεωρω πολυ αξιοπιστα τα κινητα απο Κινα (huawei, xiaomi). Οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθουσε γιατι απο τα χαρακτηριστικά των τηλεφωνων δεν καταλαβαινεις και πολλα.
SeNNinhA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cptcoco37 είπε Καλημερα φιλοι του insomnia ενδιαφερομαι για αγορα κινητου τηλεφωνου με τα παρακατω στοιχεια: 1. Χρηματα: εως 450 2. Αγορα απο καταστημα στην ελλαδα 3.Μονο καινουρια συσκευη 4. Αδιαβροχοποιηση και ανθεκτικο γυαλι 5. Ιδιαιτερη βαρυτητα στην καμερα στον επεξεργαστη στην οθονη και την μπαταρια 6.Να δεχεται καρτα μνημης 7.Λογισμικο κατα προτιμηση android 8.Η συσκευη προοριζεται για καθημερινη βαρια χρηση τοσο για δουλειά οσο και για ψυχαγωγια (πχ. netflix, gaming) Εχοντας κλεισει μια 4ετια με το samsung galaxy s7 edge, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη σειρα galaxy με προηγουμενες αγορες το s2, s4 και τελευταια το s7 edge ψαχνω για αγορα νεου τηλεφωνου. Δεν ψαχνω απαραιτητα samsung αλλα το προτιμω γιατι δεν θεωρω πολυ αξιοπιστα τα κινητα απο Κινα (huawei, xiaomi). Οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθουσε γιατι απο τα χαρακτηριστικά των τηλεφωνων δεν καταλαβαινεις και πολλα. Εάν πάρεις πάλι Samsung τότε πας σε σειρά middle range αναγκαστικά που συγκριτικά με όλα τα άλλα της ίδιας τιμής θα είναι χοντρικά 30-40% χειρότερο τηλεφωνο σαν προδιαγραφές. Το θέμα αξιοπιστίας δεν νομίζω πια να υφίσταται. Μια χαρά μου βγήκαν και τα Xiaomi και τα Huawei που έχω πάρει και μια χαρά βλάβες βγάζουν και τα Samsung και τα iPhones (το λεω από εμπειρία). Είναι να μην σου τύχει απλά. Εάν θες μόνο Samsung δες ποιο είναι στα χρήματα που διαθέτεις και αγόρασε το. Και το S10 lite νομίζω παίζει σε αυτή την τιμη και το S10 με λίγα παραπάνω. Εαν παίζουν και τα υπόλοιπα τότε σαφως πάντα τα Xiaomi είναι πιο value for money με την θυγατρική Poco να έχει τα πρωτεία. Με λίγα παραπάνω βλέπεις και το Mi10 αλλά δεν παίρνει κάρτα. Εγώ θα κοιτούσα και τα Huawei με το P30 να είναι στα 399€ σήμερα. Παίρνει κάρτα αλλά μόνο της Huawei. https://www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/smartphones/huawei/huawei-p30-128gb--breathing-crystal/1378177?_§ja=tsid:48889&rbtc=lws|con|CD16639||p|lws_product_feed|&lkws_10719=5f4f6ec0-3112-3b84-56cf-da0f2e15ded8 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA
kp1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cptcoco37 είπε Καλημερα φιλοι του insomnia ενδιαφερομαι για αγορα κινητου τηλεφωνου με τα παρακατω στοιχεια: 1. Χρηματα: εως 450 2. Αγορα απο καταστημα στην ελλαδα 3.Μονο καινουρια συσκευη 4. Αδιαβροχοποιηση και ανθεκτικο γυαλι 5. Ιδιαιτερη βαρυτητα στην καμερα στον επεξεργαστη στην οθονη και την μπαταρια 6.Να δεχεται καρτα μνημης 7.Λογισμικο κατα προτιμηση android 8.Η συσκευη προοριζεται για καθημερινη βαρια χρηση τοσο για δουλειά οσο και για ψυχαγωγια (πχ. netflix, gaming) Εχοντας κλεισει μια 4ετια με το samsung galaxy s7 edge, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη σειρα galaxy με προηγουμενες αγορες το s2, s4 και τελευταια το s7 edge ψαχνω για αγορα νεου τηλεφωνου. Δεν ψαχνω απαραιτητα samsung αλλα το προτιμω γιατι δεν θεωρω πολυ αξιοπιστα τα κινητα απο Κινα (huawei, xiaomi). Οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθουσε γιατι απο τα χαρακτηριστικά των τηλεφωνων δεν καταλαβαινεις και πολλα. poco f2 pro - xiaomi mi10 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από kp1
koutsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, cptcoco37 είπε Καλημερα φιλοι του insomnia ενδιαφερομαι για αγορα κινητου τηλεφωνου με τα παρακατω στοιχεια: 1. Χρηματα: εως 450 2. Αγορα απο καταστημα στην ελλαδα 3.Μονο καινουρια συσκευη 4. Αδιαβροχοποιηση και ανθεκτικο γυαλι 5. Ιδιαιτερη βαρυτητα στην καμερα στον επεξεργαστη στην οθονη και την μπαταρια 6.Να δεχεται καρτα μνημης 7.Λογισμικο κατα προτιμηση android 8.Η συσκευη προοριζεται για καθημερινη βαρια χρηση τοσο για δουλειά οσο και για ψυχαγωγια (πχ. netflix, gaming) Εχοντας κλεισει μια 4ετια με το samsung galaxy s7 edge, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη σειρα galaxy με προηγουμενες αγορες το s2, s4 και τελευταια το s7 edge ψαχνω για αγορα νεου τηλεφωνου. Δεν ψαχνω απαραιτητα samsung αλλα το προτιμω γιατι δεν θεωρω πολυ αξιοπιστα τα κινητα απο Κινα (huawei, xiaomi). Οποιαδηποτε πληροφορια θα βοηθουσε γιατι απο τα χαρακτηριστικά των τηλεφωνων δεν καταλαβαινεις και πολλα. Samsung s10 lite
cptcoco37 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μεταξυ των xiaomi mi 10 vs Oneplus 8 ποιο προτεινετε;
kp1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 50 λεπτά πριν, cptcoco37 είπε Μεταξυ των xiaomi mi 10 vs Oneplus 8 ποιο προτεινετε; Oneplus 8 εγω λογω λογισμικου αν και εχει λιγο καλυτερη καμερα+μπαταρια το xiaomi ...Σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινω σε Oneplus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα