maverick290402 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα, αγόρασα το Σάββατο απο γνωστή αλυσίδα την ASUS TUF VG32VQ. Η οθόνη είναι τέλεια εκτός απο το bleeding που κάνει όταν ο χώρος που την έχω είναι με πολύ μικρό φωτισμό. Δεν ξέρω αν πρέπει να μπω στην διαδικασία αντικατάστασης για αυτό θέλω την γνώμη σας..... Υπάρχει περίπτωση αυτό να χειροτερέψει με την πάροδο του χρόνου? Αν μείνει σε αυτό το σημείο που είναι τώρα δεν με χαλάει και τόσο αν και δεν θα ήθελα να έχει καθόλου μιας και έδωσα 500 ευρώ για να την αποκτήσω... Για πείτε μου εσείς τι θα κάνατε...?
3DJIN Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) κατσε στα αυγα σου,μπορει να πεσεις σε χειροτερη και 800 να εδινες παλι θα ειχε ,ολες εχουν Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από 3DJIN 1
netagra Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Γεια σου, όλες έτσι είναι, εμένα μετά από μερικές ώρες χρήσης έγινε πιο "έντονο" σε κάποια σημεία, αλλά δεν επηρεάζει σε τίποτα την ποιότητα της εικόνας ή των χρωμάτων σύμφωνα με τα δικά μου γούστα. 1
maverick290402 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα κάτσω στα αυγά μου όπως λέει ο φίλος παραπάνω γιατί κατά τα άλλα η οθόνη τα σπάει!! 1
maverick290402 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Τελικά μετά απο λίγες μέρες απο το πρώτο ποστ μου βλέπω ότι το πρόβλημα έγινε ποιο έντονο... Φωτεινότητα είναι στα 48% ποιο κάτω δεν θέλω να την πάω , αν και σε δοκιμή που έκανα και στο 20% το κάνει σε λιγότερο βαθμό. Κρίμα που δεν την γύρισα πίσω σαν DOA τώρα έχουν περάσει 13 μέρες από την αγορά της και ψάχνω να δω τι ισχύει με τη εγγύηση της ASUS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα