atssssss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, η αδερφή μου έχει ένα iphone8 και όπως πέρναγα τις φωτογραφίες της στον υπολογιστή (σύνδεση με υπολογιστή και μεταφορά CUT - PASTE), 6 φωτογραφίες μου τις πέρασε σαν 0 bytes. Επειδή έκανα cut-paste χαθήκανε από το κινητό. Δεν είχα κάνει back-up το τηλέφωνο μετά από το τράβηγμα αυτών των φωτογραφιών, όπως επίσης το icloud είναι τίγκα και δεν υπάρχουν πάνω στο cloud. Υπάρχει τρόπος να scanάρεις τον σκληρό του iphone, αφού λογικά είναι ακόμα εκεί, απλά έχουν φύγει από το TOC; Προσπάθησα 2-3 πραγματάκια, αλλά δεν βρήκα λύση
CheOnWeb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, atssssss said: Καλησπέρα παιδιά, η αδερφή μου έχει ένα iphone8 και όπως πέρναγα τις φωτογραφίες της στον υπολογιστή (σύνδεση με υπολογιστή και μεταφορά CUT - PASTE), 6 φωτογραφίες μου τις πέρασε σαν 0 bytes. Επειδή έκανα cut-paste χαθήκανε από το κινητό. Δεν είχα κάνει back-up το τηλέφωνο μετά από το τράβηγμα αυτών των φωτογραφιών, όπως επίσης το icloud είναι τίγκα και δεν υπάρχουν πάνω στο cloud. Υπάρχει τρόπος να scanάρεις τον σκληρό του iphone, αφού λογικά είναι ακόμα εκεί, απλά έχουν φύγει από το TOC; Προσπάθησα 2-3 πραγματάκια, αλλά δεν βρήκα λύση Μήπως έχει ανοιχτό το My Photo Stream? (cut-paste κι εσύ βρε παλλικάρι μου;) Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από CheOnWeb
atssssss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Από όσο είδα στα γρήγορα, λέει ότι παίζει με το icloud μαζί, οπότε την πάτησα και με αυτό. Να σου πω την αλήθεια, πάντα cut-paste τα κάνω. Δεν μου έχει ξαναδημιουργηθεί τέτοιο θέμα. Παρόμοιο που μου είχε κάνει, δεν είχαν φύγει από το κινητό σε εμένα παλαιότερα... Τώρα ενώ κανονικά τις έδειχνε και τις πέρασε θεωρητικά κανονικά, είναι μηδενικά αρχεία
CheOnWeb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 2 hours ago, atssssss said: Από όσο είδα στα γρήγορα, λέει ότι παίζει με το icloud μαζί, οπότε την πάτησα και με αυτό. Το My Photo Stream είναι χωριστή ρύθμιση και δεν καταλαμβάνει χώρο στο iCloud. Αν είναι ανοιχτό (δες στις ρυθμίσεις), οι τελευταίες φωτό πρέπει να είναι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα