kosegdit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, JinTheGod είπε Σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη βγαινουν οι ειδικοι εδω μεσα.. Λες και η χιαομι ειναι το περιπτερο της γειτονιας και ξυπνησε ενα πρωι και λεει ας βαλω 80W,120W,κοκ... Υπαρχουν μελετες πισω απο ολο αυτο,διαφορετικη υλοποιηση και διαφορετικα υλικα που αρχισαν πλεον να χρησημοποιουνται στις μπαταριες. Κατοχος mi 10 ultra 2 μηνες και η μπαταρια κραταει ακριβως το ιδιο οπως την πρωτη μερα. Ε καλά, 2 μήνες το έχεις. Θα λέμε και ευχαριστώ που στους 2 μήνες δεν έχει ξεκινήσει το degrade; 5
JinTheGod Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, kosegdit είπε Ε καλά, 2 μήνες το έχεις. Θα λέμε και ευχαριστώ που στους 2 μήνες δεν έχει ξεκινήσει το degrade; Ε ναι εχεις δικιο..πρεπει να περασουν καμια 20 χρονια για να κριθει...
stivaks72 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, JinTheGod είπε Κατοχος mi 10 ultra 2 μηνες και η μπαταρια κραταει ακριβως το ιδιο οπως την πρωτη μερα. Το λες και κατόρθωμα. 2 3 1
link_z Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βλέπω να τον αγοράζει η Tesla τον φορτιστή. 😀 Redmi 5 plus 2 και χρόνια, καμμία εμφανής διαφορά στη μπαταρία. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από link_z
spirios1992 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, barlegend είπε πιο γρηγορα θα φορτιζει το κινητο παρα να ζεσταθει ο θερμοσυμφωνας μου Θερμοσυμφωνώ!!!
ultimamage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Συγνώμη αλλά με μια φόρτιση την μερα οι 800ιες ερχονται σε 2+ χρονια. Δλδ 20% degrade στα 2 χρονια. Αν τωρα καποιος εχει το κινητο προεκταση του χεριου του και θελει πολλαπλές φορτίσεις μέσα στην μερα αλλαζει το θεμα. Οπως και να εχει ειναι εντυπωσιακο. 2 6
rafa1919 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, ultimamage είπε Συγνώμη αλλά με μια φόρτιση την μερα οι 800ιες ερχονται σε 2+ χρονια. Δλδ 20% degrade στα 2 χρονια. Αν τωρα καποιος εχει το κινητο προεκταση του χεριου του και θελει πολλαπλές φορτίσεις μέσα στην μερα αλλαζει το θεμα. Οπως και να εχει ειναι εντυπωσιακο. ΕΤΣΙ! 👌😎
ELMastas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε λίγο οι νέοι φορτιστές θα φορτίζουν την μπαταρία σε κάνα 2 λεπτά,όμως μην αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια "απρόσμενα" αποτελέσματα...😃 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από ELMastas 1 1
kosegdit Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, JinTheGod είπε Ε ναι εχεις δικιο..πρεπει να περασουν καμια 20 χρονια για να κριθει... Τέρας αξιοπιστίας το καινούριο μου αυτοκίνητο, 3 μήνες το έχω και δεν μου έχει βγάλει καμία ζημιά!!111!!1
pao13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 με το iphone το 12 pro ταιριάζουν τέλεια !!! συνδυασμός που σκοτώνει
ramarg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Η φθορά με τους κύκλους φορτίσεων είναι δεδομένη Απλώς η ευκολία της ταχύτατης φόρτισης (είτε ενσύρματης είτε ασύρματης) είναι ότι στη πράξη διπλασιάζει και τον αριθμό φορτίσεων/αποφορτίσεων που θα κάνεις σε μία μέρα. Αν βάλουμε τον παράγοντα θερμότητα στη μέση θα βρεθούμε στην καλύτερη περίπτωση με μπαταρίες που απλά έχασαν χωρητικότητα. Στην χειρότερη περίπτωση (πρόχειρη υιοθέτηση τεχνολογίας & κακό σχεδιασμό των μπαταριών θα έχουμε φαινόμενα note 7). Συν τοις άλλοις οι μπαταρίες θα είναι τόσο αναλώσιμες όσο τα καλώδια φόρτισης (περιβαλλοντική καταστροφή από κάθε άποψη). Πρέπει επιτέλους να βρουν άλλους τύπους μπαταρίας. Δεν είναι δυνατόν να βελτιώνουμε τον τρόπο φόρτισης και όχι την αυτονομία ή τους τύπους μπαταρίας. Αντί να μικραίνουμε τις μπαταρίες κάναμε τις logic board μη επισκευάσιμες. Από περιβαλλοντικής άποψης δεν ξέρω τί είναι χειρότερο γιατί όλα καταλήγουν στο περιβάλλον. Καλός χρυσός και ο κανόνας της ζήτησης στην αγορά (ο κόσμος θέλει αυτονομία οπότε μεγαλώσαμε τις μπαταρίες) όμως αυτό δεν είναι παρά μία προσωρινή λύση. 3
JcD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, JinTheGod είπε Σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη βγαινουν οι ειδικοι εδω μεσα.. Λες και η χιαομι ειναι το περιπτερο της γειτονιας και ξυπνησε ενα πρωι και λεει ας βαλω 80W,120W,κοκ... Υπαρχουν μελετες πισω απο ολο αυτο,διαφορετικη υλοποιηση και διαφορετικα υλικα που αρχισαν πλεον να χρησημοποιουνται στις μπαταριες. Κατοχος mi 10 ultra 2 μηνες και η μπαταρια κραταει ακριβως το ιδιο οπως την πρωτη μερα. Που το βρήκες το ultra???
JinTheGod Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, JcD είπε Που το βρήκες το ultra??? wondamobile φιλε μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα