Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας.προσφατα αγορασα μια μοτοσυκλετα και ο προηγουμενος μου ειχε πει πως ειχε φαει προστιμο 150 ευρω επειδη βρεθηκε να μν εχει ασφαλεια.τωρα αυτα θα τα πληρωσω εγω η αυτος?την αδεια την πηρα ηδη στο ονομα μου

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, agiasou είπε

καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας.προσφατα αγορασα μια μοτοσυκλετα και ο προηγουμενος μου ειχε πει πως ειχε φαει προστιμο 150 ευρω επειδη βρεθηκε να μν εχει ασφαλεια.τωρα αυτα θα τα πληρωσω εγω η αυτος?την αδεια την πηρα ηδη στο ονομα μου

Αν μεταβιβάζεται το πρόστιμο (δεν το ξέρω) κατά 99% θα πρέπει να μην μπορέσεις να προχωρήσεις σε έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, agiasou είπε

Eσύ έχεις ασφάλεια απο την ημέρα που την αγόρασες;Αν ναι ασε τον να λεει.Σιγά μην μεταβιβάζεται και το πρόστιμο μαζί με το όχημα.Αλλωστε φαίνεται πότε ήρθε στην κατοχή σου .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...