tarantules Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Είχα πάρει πριν κάτι χρόνια ένα dimmer από ebay με το οποίο ντίμαρα μια λάμπα MasterLED της Philips.Όλως τυχαία βρήκα στο νετ οτι το συγκεκριμένο μοντέλο λάμπας είναι επικίνδυνο λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος και την έβαλα στην άκρη και πήρα μια πιο καινούρια λάμπα πάλι της Philips , την DimTone που είναι και αυτή ντιμαριζόμενη.Το πρόβλημα είναι οτι όταν χαμηλώνω πολύ την φωτεινότητα , αρχίζουν τα τρεμοπαίγματα και κουράζουν το μάτι.Αφού δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη τι φταίει τότε μιας και το dimmer δούλευε μια χαρά με την MasterLed στις χαμηλές φωτεινότητες χωρίς το παραμικρό flickering , το παράτησα και την έχω τη λάμπα μόνο σε χρήση on/off. Βρήκα όμως ένα ωραίο κιτάκι της Philips με λάμπα και ασύρματο τηλεχειριστήριο που συνδέεται μέσω blutooth και σκέφτομαι να το πάρω.Για να μην την ξαναπατήσω , μπορεί κάποιος που το έχει αγοράσει το συγκεκριμένο να μου πει εαν στις χαμηλές φωτεινότητες έχει σταθερό φως ή έχει θέμα τρεμοπαίγματος;
zx1234r Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δεν έχει θέμα τρεμοπαίγματος. Το χειριστήριο είναι ταυτόχρονα και dimmer. 1
tarantules Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μιας και εγώ το άνοιξα το topic , να συμπληρώσω και ένα feedback όσον αφορά τη συγκεκριμένη λάμπα για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο : Το κιτ της Philips που πήρα είναι όντως πολύ καλό και ντιμάρει στις χαμηλές φωτεινότητες σταθερότατα χωρίς flickering.Το remote control είναι εύχρηστο , και έρχεται με βάση για τον τοίχο η οποία μπορεί είτε να κοληθεί με αυτοκόλητα που έχει , είτε να το στηρίξετε με βίδες στις κατάληλες τρύπες που έχει πάνω του. Μια μεγάλη ένσταση στη εφαρμογή android η οποία για να σε αφήσει να την κάνεις εγκατάσταση ζητάει δικαιώματα στην τοποθεσία σου μέσω gps.Φυσικά και δεν την εγκατέστησα γαιτί δεν γουστάρω να δίνω το στίγμα μου με το έτσι θέλω.Το ίδιο παρατηρώ και για πολλές άλλες εφαρμογές τώρα τελευταία πράγμα ανησυχητικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα