Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Spyros20199 είπε

Δηλαδή είναι ρίσκο να κάνω τέτοια αγορά? Δεν έχει αξιοπιστία στα χρόνια? 

Ειλικρινά το ότι συγκρίνουμε audi με skoda ή seat... Εντάξει προφανώς ξέρει ο άνθρωπος πόσο κοστίζει. Δεν είπε πως θέλει κάτι φθηνό. Αξιόπιστο αναρωτιέται αν είναι.

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω την επικρατούσα "λογική" ότι παίρνοντας Mercedes, Bmw ή Audi, πληρώνεις το σήμα και όχι το αυτοκίνητο. Να μου πει κάποιος πως δεν του αρέσει μια μάρκα ή ένα μοντέλο ή πως όσο αφορά τα specs μπορεί να τα βρει και σε φθηνότερη μάρκα οκ δεκτό. Πως η ψαλίδα έχει κλείσει επίσης δεκτό. Αλλά η ψαλίδα δεν έκλεισε επειδή οι πιο οικονομικές μάρκες βγάζουν αυτοκίνητα εφάμιλλα των καλών γερμανικών. Η ψαλίδα έκλεισε γιατί πριν 20 χρόνια οι πιο οικονομικές μάρκες όπως πχ η ΚΙΑ έβγαζαν τραγικά αυτοκίνητα, ενώ τώρα είναι αξιοπρεπέστατα. Δηλαδή για να καταλάβω, όλοι οι άλλοι αναπτύχθηκαν και οι Γερμανοί άραξαν; 

Τέσπα, σχετικά με το Α3. Πριν 2 βδομάδες έκανα test drive. Σε αυτόματο βέβαια, δεν ξέρω για τι έκδοση ενδιαφέρεσαι εσύ. Οι εντυπώσεις που μου άφησε γενικά ήταν εξαιρετικές. Πάρα πολύ καλή κατασκευή, ποιότητα που την αισθάνεσαι σε όλα. Στη θέση καθίσματος στο τιμόνι, στα υλικά, τα κουμπιά, το ψηφιακό καντράν κτλ (έχω δει περίπου 15 αυτοκίνητα το τελευταίο τρίμηνο). Αν ήμουν λίγο μικρότερος και δεν έπαιρνα καλή προσφορά για το Q3 (thanks @paylidis ) θα το έπαιρνα σίγουρα. Και αξιοπιστία και μεταπωλητική θα έχει. 

• Like 7
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για τακάκια  ειδικά αμφιβάλλω ,ούτε η εγγύηση δεν τα καλύπτει,όπως και τον συμπλέκτη .

Άλλο συντήρηση άλλο εγγύηση. Αν μέσα στα σέρβις των 3-4-5 χρόνων περιλαμβάνεται αλλαγή τακάκια θα γίνει (ακόμα και αν γίνει νωρίτερα). Το τι περιλαμβάνεται μόνο αυτός που έχει τους όρους το ξέρει... 

Μόλις τώρα, chriskourou είπε

Από Σέρρες τελικά. Εν αναμονή έγκρισης δανείου.. 

Μια χαρά. Με το καλό... το κλασσικο με rearview CarPlay K Cc?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Μια χαρά. Με το καλό... το κλασσικο με rearview CarPlay K Cc?

Ναι κάμερα, smartphone interphase και cruise control.. Σχετικά γρήγορα θα παραλάβω αν όλα πάνε καλά. Δύο εβδομάδες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, paylidis είπε

Chris το έκλεισες τελικά το Q? Από Αθήνα;

@paylidis τι ζημια εχεις κανει ρε φιλαρακι βλεπω να σου στελνει ευχαριστηρια επιστολη ο ιδιος ο Φιλιππαιος! 😄

9 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Ναι κάμερα, smartphone interphase και cruise control.. Σχετικά γρήγορα θα παραλάβω αν όλα πάνε καλά. Δύο εβδομάδες...

@chriskourou τι τιμη αν επιτρεπεται ? ειμαι στην ιδια φαση με σενα (αναμενω εγκριση - εχω βαλει smartphone interface, συναγερμο, καμερα οπισθοπορειας και εκπτωση στα σερβις μετα την 4ετια) τιμη 28000

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ritualistic είπε

@paylidis τι ζημια εχεις κανει ρε φιλαρακι βλεπω να σου στελνει ευχαριστηρια επιστολη ο ιδιος ο Φιλιππαιος! 😄

@chriskourou τι τιμη αν επιτρεπεται ? ειμαι στην ιδια φαση με σενα (αναμενω εγκριση - εχω βαλει smartphone interface, συναγερμο, καμερα οπισθοπορειας και εκπτωση στα σερβις μετα την 4ετια) τιμη 28000

Λίγο φθηνότερα, στα 27.800. Απλά εγώ μένω Βέροια και με εξυπηρετεί καλύτερα να το πάρω από Σέρρες. Και το Α3 πάντως μου άρεσε πάρα πολύ. Αν ήμουν στα mid 20's μου θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη (άντε ίσως ξανάβλεπα την Α class) .

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ritualistic είπε

εχω βαλει smartphone interface, συναγερμο, καμερα οπισθοπορειας και εκπτωση στα σερβις μετα την 4ετια

To cruise control??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, paylidis είπε

To cruise control??? 

δεν το εχει βαλει μου ειπε οτι πρεπει να παμε πανω απο 28, δεν πιεσα και εγω... μηπως να επιληφθεις ?😄

οχι ενταξει σκεφτηκα ισως να το βαλω αργοτερα γιατι θα δωσω εξτρα καποιες καλυψεις της ασφαλειας που δεν εχει το πακετο gold και μια το ενα μια το αλλο θα φτασω 28500 στο τελος και ειμαι ηδη πολυ ψηλα!

39 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Λίγο φθηνότερα, στα 27.800. Απλά εγώ μένω Βέροια και με εξυπηρετεί καλύτερα να το πάρω από Σέρρες. Και το Α3 πάντως μου άρεσε πάρα πολύ. Αν ήμουν στα mid 20's μου θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη (άντε ίσως ξανάβλεπα την Α class) .

ωραιο αμαξι και το A3 αλλα ναι αν ημουν και εγω σε αυτη την ηλικια θα το προτιμουσα... εχω την εντυπωση παντως οτι σε αυτη την τιμη οταν μπορεις να παρεις το Q3, ουτε που το βλεπεις το A3!

τωρα για τον ts, οπως ειπε και ο @paylidis αν το προσεχεις το αμαξακι και του κανεις τα απαραιτητα σερβις στην ωρα τους δε νομιζω να εχεις καποιο προβλημα , δεν εχει ακουστει και κατι απο οσο γνωριζω για αυτους τους κινητηρες

Επεξ/σία από ritualistic
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ritualistic είπε

δεν το εχει βαλει μου ειπε οτι πρεπει να παμε πανω απο 28, δεν πιεσα και εγω... μηπως να επιληφθεις ?😄

Για ζορισε τον λιγο το φίλο μου να το χωρεσει οπως το χωράνε οι σερραίοι σε λιγοτερα €...

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον κινητήρα μην τον φοβασαι. Πολλα χρονια στην αγορα και κατι σοβαρο δεν εχει βγαλει. Τον εχει φιλος στο golf του 2016 και ειναι υπερ ευχαριστημένος κι εχει 65000 χιλιόμετρα απροβληματιστα. Παρε το λι κριτικες ειναι πολυ καλες ειναι φοβερό αυτοκίνητο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2020 στις 11:24 ΠΜ, SchinasN είπε

Δεν δίνεις λεφτά για τον κινητήρα, δίνεις για το σήμα. Άμα σου φαίνεται ήδη ακριβό και είναι ακριβό το Α1 , κάνε ένα βήμα πίσω και πάρε κάτι άλλο , και τα υπόλοιπα λεφτά φάτα σε σάντουιτς και βενζίνες. Πόσο καιρό σκοπεύεις να το κρατήσεις ; πόσα χιλιόμετρα θα κάνεις , τι εγγύηση θα πάρεις από την αντιπροσωπία ; Σαν την 8ετία της FORD ή την 7ετία των κορεάτων δεν θα βρεις σε άλλη μάρκα. Το αυτοκίνητο για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να χαλάσει , πόσο βαθιά στην τσέπη είσαι διατεθειμένος να βάλεις το χέρι ; Μην κοιτάς AUDI και λες για ακριβό , είναι εξ' ορισμού ακριβό.

Αυτό.

Στις 20/10/2020 στις 12:54 ΜΜ, Spyros20199 είπε

Για το  a3 ενδιαφέρομαι. Η εταιρεία δίνει τα πρώτα 4 χρόνια δωρεάν σέρβις. Θέλω να το κρατήσω αρκετά χρόνια δεν είναι ο τύπος μου να το κρατήσω 4 5 χρόνια και μετά να αγοράσω άλλο. 

Σου λέει δηλαδή η αλλαγή λαδιών είναι δωρεάν αλλά λαδάκια π.χ. 5/30 που στην αγορά κάνουν 25 ευρώ σε μας τα πληρώνεις 60 επειδή είναι "ειδικά" για Audi.Επίσης σου τοποθετούμε δωρεάν υαλοκαθαριστήρες που αξίζουν  45 ευρώ και στον Κινέζο που αγοράζω εγώ κάνουν 2😁

Τι νομίζεις ότι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο καινούργιο στα 4 πρώτα χρόνια. Λάδια φίλτρα άντε και κανένα μπουζί και έλεγχο σε 45 σημεία (δηλαδή ένας μηχανικός φέρνει μια βόλτα γύρω από το αυτοκίνητο και ρίχνει μια ματιά) . Σιγά την εργασία που κάνουν δωρεάν τόσο αυτοί όσο και οι υπόλοιποι και σου χρεώνουν τα ανταλλακτικά καραβίσια.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

Επίσης σου τοποθετούμε δωρεάν υαλοκαθαριστήρες που αξίζουν  45 ευρώ και στον Κινέζο που αγοράζω εγώ κάνουν 2

Τι νομίζεις ότι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο καινούργιο στα 4 πρώτα χρόνια. Λάδια φίλτρα άντε και κανένα μπουζί και έλεγχο σε 45 σημεία (δηλαδή ένας μηχανικός φέρνει μια βόλτα γύρω από το αυτοκίνητο και ρίχνει μια ματιά) . Σιγά την εργασία που κάνουν δωρεάν τόσο αυτοί όσο και οι υπόλοιποι και σου χρεώνουν τα ανταλλακτικά καραβίσια.

Ναι οκ.

Άμα τρακάρεις και στα πληρώνει η ασφαλιστική θα ζητήσεις Κινέζο ή αυθεντικά της Audi;

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, ρητορικό ηταν το ερώτημα.

Η διαφορά ανάμεσα στα γνήσια και τα imitation είναι μεγάλη,  όχι όσο η τιμή τους βέβαια, αλλά εχουν να συντηρήσουν αντιπροσωπιες, εργοστάσια, εργαστήρια ανάπτυξης και και και και.

Επίσης, πληρώνεις και μάρκα, γιατι αν μπορούσε να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε δεν θα ηταν Audi, θα ήταν Skoda. Αυτό λέγεται marketing. 

Δημοσ.

7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σου λέει δηλαδή η αλλαγή λαδιών είναι δωρεάν αλλά λαδάκια π.χ. 5/30 που στην αγορά κάνουν 25 ευρώ σε μας τα πληρώνεις 60 επειδή είναι "ειδικά" για Audi.Επίσης σου τοποθετούμε δωρεάν υαλοκαθαριστήρες που αξίζουν  45 ευρώ και στον Κινέζο που αγοράζω εγώ κάνουν 2😁

Ο "κινέζος" πουλάει φτηνά γιατί είτε πουλάει κομμάτια που είτε δεν έχουν περάσει QC ή χειρότερα είναι τα rejects. Σε περίπτωση που απλά "σηκώνουν" την επίσημη γραμμή παραγωγής.
Σε περιπτώσεις άλλης γραμμής παραγωγής (ή ίδιων μηχανημάτων αλλά με άλλα υλικά) είναι πολύ κατώτερης ποιότητας με ελάχιστο-μηδενικό QC.
Δεν πληρώνεις μόνο το σήμα και την "κοροϊδία" όπως νομίζεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...