rudolf1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στη παρέα,επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το κολω Facebook που μπορεί να φταιω και εγώ αλλά δε νομίζω, μήπως ξέρει κανεις σε μια δημοσίευση που έχει κάνει η κάποιος πως μπορούμε να διαλέξουμε φωτογραφία από άλμπουμ?? Γιατί αν πατήσεις στις φωτογραφίες τις δείχνει όλες και δε σ αφήνει να διαλέξεις από ποιο άλμπουμ να βρεις φωτογραφία που σημαίνει αν έχεις πολλές πρέπει να ψάχνεις μια μέρα τη φωτογραφία που θες να ανεβάσεις. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από rudolf1983
koutsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, rudolf1983 είπε Καλημέρα στη παρέα,επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το κολω Facebook που μπορεί να φταιω και εγώ αλλά δε νομίζω, μήπως ξέρει κανεις σε μια δημοσίευση που έχει κάνει η κάποιος πως μπορούμε να διαλέξουμε φωτογραφία από άλμπουμ?? Γιατί αν πατήσεις στις φωτογραφίες τις δείχνει όλες και δε σ αφήνει να διαλέξεις από ποιο άλμπουμ να βρεις φωτογραφία που σημαίνει αν έχεις πολλές πρέπει να ψάχνεις μια μέρα τη φωτογραφία που θες να ανεβάσεις. Δυστυχώς δεν μπορείς. Μέχρι και πριν κανένα μήνα μπορούσες και το άλλαξαν και το κάναν όπως στο android! Πραγματικά κι εγώ δεν ξέρω γιατί, ήταν πολύ βολικό να μπορείς να κάνεις browse στους φακέλους!
NikosKallithea Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Aν μπεις απο browser στο φουβου μπορεις να ανοιξεις οποια εφαρμογή συλλογής φωτογραφιων που εχεις στο κινητό σου και να επιλέξεις άνετα την φώτο που θέλεις
koutsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Aν μπεις απο browser στο φουβου μπορεις να ανοιξεις οποια εφαρμογή συλλογής φωτογραφιων που εχεις στο κινητό σου και να επιλέξεις άνετα την φώτο που θέλεις Από την εφαρμογή μπορείς να το κάνεις; Από browser είναι τραγικό το fb!
AntiCambeR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, rudolf1983 είπε Καλημέρα στη παρέα,επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το κολω Facebook που μπορεί να φταιω και εγώ αλλά δε νομίζω, μήπως ξέρει κανεις σε μια δημοσίευση που έχει κάνει η κάποιος πως μπορούμε να διαλέξουμε φωτογραφία από άλμπουμ?? Γιατί αν πατήσεις στις φωτογραφίες τις δείχνει όλες και δε σ αφήνει να διαλέξεις από ποιο άλμπουμ να βρεις φωτογραφία που σημαίνει αν έχεις πολλές πρέπει να ψάχνεις μια μέρα τη φωτογραφία που θες να ανεβάσεις. Δεν γίνεται, μαύρο χάλι. 1
koutsis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν γίνεται, μαύρο χάλι. Το κακό είναι ότι γινόταν μέχρι πρόσφατα και για κάποιο λόγο το άλλαξαν. Εντελώς ότι να ναι ! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από koutsis
rudolf1983 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας να στε καλα όντως ο φίλος έχει δίκιο από browser μπορείς να ανεβασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα