Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στη παρέα,επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το κολω Facebook που μπορεί να φταιω και εγώ αλλά δε νομίζω, μήπως ξέρει κανεις σε μια δημοσίευση που έχει κάνει η κάποιος πως μπορούμε να διαλέξουμε φωτογραφία από άλμπουμ?? Γιατί αν πατήσεις στις φωτογραφίες τις δείχνει όλες και δε σ αφήνει να διαλέξεις από ποιο άλμπουμ να βρεις φωτογραφία που σημαίνει αν έχεις πολλές πρέπει να ψάχνεις μια μέρα τη φωτογραφία που θες να ανεβάσεις.

Screenshot_20201020-084126_Facebook.jpg

Επεξ/σία από rudolf1983
Δημοσ.
7 ώρες πριν, rudolf1983 είπε

Καλημέρα στη παρέα,επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτο το κολω Facebook που μπορεί να φταιω και εγώ αλλά δε νομίζω, μήπως ξέρει κανεις σε μια δημοσίευση που έχει κάνει η κάποιος πως μπορούμε να διαλέξουμε φωτογραφία από άλμπουμ?? Γιατί αν πατήσεις στις φωτογραφίες τις δείχνει όλες και δε σ αφήνει να διαλέξεις από ποιο άλμπουμ να βρεις φωτογραφία που σημαίνει αν έχεις πολλές πρέπει να ψάχνεις μια μέρα τη φωτογραφία που θες να ανεβάσεις.

Δυστυχώς δεν μπορείς. Μέχρι και πριν κανένα μήνα μπορούσες και το άλλαξαν και το κάναν όπως στο android! Πραγματικά κι εγώ δεν ξέρω γιατί, ήταν πολύ βολικό να μπορείς να κάνεις browse στους φακέλους!

Δημοσ.

Aν μπεις απο browser στο φουβου μπορεις να ανοιξεις οποια εφαρμογή συλλογής φωτογραφιων που εχεις στο κινητό σου και να επιλέξεις άνετα την φώτο που θέλεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Aν μπεις απο browser στο φουβου μπορεις να ανοιξεις οποια εφαρμογή συλλογής φωτογραφιων που εχεις στο κινητό σου και να επιλέξεις άνετα την φώτο που θέλεις

Από την εφαρμογή μπορείς να το κάνεις; 
Από browser είναι τραγικό το fb!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, rudolf1983 είπε

Δεν γίνεται, μαύρο χάλι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Δεν γίνεται, μαύρο χάλι.

Το κακό είναι ότι γινόταν μέχρι πρόσφατα και για κάποιο λόγο το άλλαξαν. Εντελώς ότι να ναι !

Επεξ/σία από koutsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...