Giame Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα προβλήμα με τον υπολογιστή μου αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Τα άλλαξα όλα εκτός από τροφοδοτικό. Για upgrade αλλά συνεχίζει και μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Εκεί που παίζω lol το pc ξαφνικά κλείνει μόνο του. Μου το χει κάνει και στο YouTube. Οι θερμοκρασίες δν δείχνουν κάτι. Φοράω ακουστικά και μόλις κλείσει κλείνει ο ήχος όλα και ακούω ένα θόρυβο σαν παράσιτα. Cpu ryzen 5 2600 Ram hyperx furry 3200 16gb Mobo gigabyte aorus v1 Psu Corsair 650 Gpu rx570 8gb oc. Τι θα μπορούσε να φταίει?
Aris_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 πρεπει να τρέξεις τεστ να δουμε τι θερμοκρασίες ανεβάζεις με το hwinfo για αρχη κανε reset το bios στα default
FiLw Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Τις ram τις έχεις με xmp 1 στα 3200? Αν ναι δοκίμασε ενα κλικ χαμηλότερα στα 2933. Η συγκεκριμένη "ταχύτητα" είναι το επίσημο max supported για τον 2600. Μπορεί βέβαια να πιάσεις και μεγαλύτερη αλλά είναι και άλλοι παράγοντες που δν γνωρίζω.
Giame Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Τα έχω δοκιμάσει αυτά και bios reset και να αλλάξω τις ρυθμίσεις στο στις ραμ. Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα των windows 10? Επειδή τ άλλαξα όλα κράτησα μόνο τροφοδοτικό και έκανα mirror των παλιό δίσκο σε ssd. Γ αυτό το μυαλό μου πάει σε αυτά τα δύο. Δν άφησα τίποτε άλλο ίδιο στο pc. Πριν είχα fx8350. Άλλαξα όλο το σύστημα. Μου πάει το μυαλό σε τροφοδοτικό πιο πολύ.
logvphys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Aμα εκει που καθεσαι ξαφνικα σου κλεινει, τροφοδοτικο επρεπε να δεις πρωτα και οχι ολα τα αλλα.
Giame Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Τελικά παρατήρησα το pc δν κλείνει τελείως. οι ανεμιστήρες δουλεύουν και του cpu. σταματάει η προβολή στην οθόνη και ήχος. Το pc δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα θέλει ρισταρτ.
Aris_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 από οτιδήποτε πας σε ryzen θες καινούργια εγκατάσταση win εχει πολυ διαφορετικη αρχιτεκτονική σε σχεση με παλιες cpu η intel
LabrakisG1992 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δοκίμασε να το δουλέψεις εκτός κουτιού να δεις αν συνεχίζει να το κάνει.
Giame Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2020 Παρατήρησα παιδιά ότι όταν έκλεινε το pc δούλευαν έντονα οι ανεμιστήρες της gpu. Το ρύθμισα να ξεκινάνε λίγο νωρίτερα γτ ήταν ρυθμίσμενει να παίρνουν μπρος στου 60 βαθνους. Το βαλα από 30 και μέχρι στιγμής δν το χει ξανακάνει. Πώς γίνεται όμως να ήταν έτσι ρυθμισμένο από την εταιρία είναι λογικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα