Προς το περιεχόμενο

Τι καλώδια είναι αυτά; βήμα βήμα για σύνδεση στο ίντερνετ

GrThess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας! Ο ΟΤΕ μου έφερε γραμμή για να έχω ίντερνετ στο σπίτι μου και έχει αυτά τα καλώδια γραμμής (φωτογραφία 1) και τώρα τι τα κάνω αυτά; μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; πρέπει να αγοράσω πρίζα δικτύου και ύστερα από εκεί με καλώδιο ethernet; ή μπορώ αυτό το καλώδιο να το κάνω rj45 (φώτο 2) και απευθείας στο ρουτερ μου φτάνει άνετα σε απόσταση! Μόνο γραμμή για ίντερνετ 😁

received_712236432713252.jpeg

HTB1v0czKOrpK1RjSZFhq6xSdXXaj.jpg_q50.jpg

Επεξ/σία από GrThess
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο το καλωδιο ειναι τηλεφωνικό και περιέχει και το ίντερνετ, για να δωσει ομως ιντερνετ πρεπει ενα ζευγάρι απο αυτα τα τέσσερα να παει στον ρουτερ

Δεν μπορεις δηλαδη να παρεις ιντερνετ αυτο το καλωδιο του οτε χωρις ρουτερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο το καλωδιο ειναι τηλεφωνικό και περιέχει και το ίντερνετ, για να δωσει ομως ιντερνετ πρεπει ενα ζευγάρι απο αυτα τα τέσσερα να παει στον ρουτερ

Δεν μπορεις δηλαδη να παρεις ιντερνετ αυτο το καλωδιο του οτε χωρις ρουτερ

Αυτά τα 4 καλώδια εάν τα κάνω rj45 και το βάλω στο ρουτερ μου; ή πρέπει να κάνω διαδικασία όπως την παρακάτω φωτογραφία; 

ΝΕΑ.JPG

Εγώ θέλω να έχω ίντερνετ έχω ρουτερ απλά αυτά τα 4 καλώδια τι πρέπει να τα κάνω; 

Επεξ/σία από GrThess

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι ένα καλώδιο με 4 ζεύγη. Πρέπει να βρεις ποιο ζεύγος είναι αυτό που έχει το σήμα. Μόνο αυτό χρειάζεσαι. Μόλις το βρεις μπορείς να το συνδέσεις είτε σε πρίζα είτε σε βύσμα τηλεφωνικό (RJ11) και μετά στο ρούτερ.

Επεξ/σία από randomas777

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...