GrThess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Ο ΟΤΕ μου έφερε γραμμή για να έχω ίντερνετ στο σπίτι μου και έχει αυτά τα καλώδια γραμμής (φωτογραφία 1) και τώρα τι τα κάνω αυτά; μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; πρέπει να αγοράσω πρίζα δικτύου και ύστερα από εκεί με καλώδιο ethernet; ή μπορώ αυτό το καλώδιο να το κάνω rj45 (φώτο 2) και απευθείας στο ρουτερ μου φτάνει άνετα σε απόσταση! Μόνο γραμμή για ίντερνετ 😁 Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από GrThess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Αυτο το καλωδιο ειναι τηλεφωνικό και περιέχει και το ίντερνετ, για να δωσει ομως ιντερνετ πρεπει ενα ζευγάρι απο αυτα τα τέσσερα να παει στον ρουτερ Δεν μπορεις δηλαδη να παρεις ιντερνετ αυτο το καλωδιο του οτε χωρις ρουτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrThess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο το καλωδιο ειναι τηλεφωνικό και περιέχει και το ίντερνετ, για να δωσει ομως ιντερνετ πρεπει ενα ζευγάρι απο αυτα τα τέσσερα να παει στον ρουτερ Δεν μπορεις δηλαδη να παρεις ιντερνετ αυτο το καλωδιο του οτε χωρις ρουτερ Αυτά τα 4 καλώδια εάν τα κάνω rj45 και το βάλω στο ρουτερ μου; ή πρέπει να κάνω διαδικασία όπως την παρακάτω φωτογραφία; Εγώ θέλω να έχω ίντερνετ έχω ρουτερ απλά αυτά τα 4 καλώδια τι πρέπει να τα κάνω; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από GrThess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomas777 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι ένα καλώδιο με 4 ζεύγη. Πρέπει να βρεις ποιο ζεύγος είναι αυτό που έχει το σήμα. Μόνο αυτό χρειάζεσαι. Μόλις το βρεις μπορείς να το συνδέσεις είτε σε πρίζα είτε σε βύσμα τηλεφωνικό (RJ11) και μετά στο ρούτερ. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2020 από randomas777 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Αυτό εδώ δεν σου έφτασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις