Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Καλημερα, στο άσχετο - ή έτσι νομίζω - μου παρουσιάζονται restart, αλλά μόνο όταν κάνω Login - υπάρχουν 2 users στο pc -. Αμέσως μετά μου βγάζει αυτό Ξέρει κανείς τι μπορεί να τρέχει?? OS Win xp +sp1 Ευχαριστώ,
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Έχει σχέση?? Εγώ (password protected) και η γυναίκα μου, (admin) και οι δύο. Πάντως δεν μου έχει πεί τίποτα για περίεργα restart.
theoritikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Το ιδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το έλυσα θέτοντας το rpc remote proccess (ολα) στο no action και έκτοτε δεν μου ξαναεμφανίστηκε.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Καλησπέρα, εγώ φίλε μου είμαι πιο "δραστικός". Format. Έτσι για να μάθει. Ευχαριστώ πολύ πάντως,
astrolabos Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Λοιπόν, Πήγαινε και κάνε δεξί κλίκ στο εικονίδιο "Ο Υπολογιστής Μου" και επέλεξε ιδιότητες. Μετά πήγαινε στην καρτέλα "Για Προχωρημένους" και εκεί επέλεξε "Εκκίνηση και Αποκατάσταση". Στο παράθυρο που θα σου εμφανιστεί, ξετσέκαρε την επιλογή "Αυτόματη Επανεκίνηση" Την επόμενη φορά δε θα σου κάνει επανεκίνηση, αλλά θα σου βγάλει μια πολύ ωραία μπλέ όθόνη. Δές το μήνυμα λάθους που θα σου βγάλει και ποσταρέ το. Αυτά
madsc Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Παναγιώτης Σ., lol για το format, το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις ήταν update στα drivers τη κάρτας γραφικών, lower hw acceleration στη χειρότερη. Έχει ξαναεμφανιστεί αυτό συχνά πυκνά. Aλλά αφού το έλυσες. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.