Stelios0000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα μια άποψη για καινούργιο πύργο έχω επισυνάψει μια φωτογραφία με την προσπάθεια μου :) Λεφτά 800 ευρώ. Χρήση gaming. Έχω οθόνη AOC 27G2U5 και περιφερικά. Μένω Θεσσαλονίκη και επιθυμώ αγορά και συναρμολόγηση στο vision studio . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
bebius Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Στη θέση σου περίμενα δυο βδομάδες να βγει στην αγορά η νέα σειρά amd ελπίζοντας να πέσει η τιμή του 3600. Είναι πιο γρήγορος και -30% κατανάλωση (σε μεγαλύτερες αναλύσεις παίζει μικρή διαφορά βέβαια). Kαι με τη σημερινή κατάσταση πάντως με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι υπάρχουν καλύτερες προτάσεις όπως αυτή: Υστερεί μόνο στη χωρητικότητα ssd. Αν θες οπωσδήποτε vision studio κάνε μια αναζήτηση για τα αντίστοιχα κομμάτια.
LaMereda Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, για 1080p οθόνη σε καλύπτει άνετα και μια 1660 Super. Δεν θα πήγαινα σε 2600Χ όταν με 18 ευρώ διαφορά βάζεις τον 10400F, ο οποίος είναι καλύτερος για την χρήση που θες: Με την διαφορά χρημάτων αν θέλεις βάζεις και έναν HDD ή τον αντίστοιχο 1TB SSD σε περίπτωση που δεν σε καλύπτει ο 500αρης. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από LaMereda 1
Stelios0000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ φιλε μου θα αναρτήσω φωτο μόλις έρθει :D 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα