Vtsola Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Καλημερα σκοπευω να κατεβω Αθηνα για 4 μερες αρχες Νοεμβρη και εχω ενα αγχος αν οσα λεγονται στα ΜΜΕ για τον ιο ειναι αληθη η λιγο υπερβολικα.Αν προσεχω στο ησαπ και φοραω μασκα παιζει να κολλησω τιποτα? αξιζει να ερθω ? θα μεινω σε ξενοδοχειο 4 αστερων οποτε εκει δε φοβαμαι
OliverTwist1985 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 18 λεπτά πριν, Vtsola είπε Καλημερα σκοπευω να κατεβω Αθηνα για 4 μερες αρχες Νοεμβρη και εχω ενα αγχος αν οσα λεγονται στα ΜΜΕ για τον ιο ειναι αληθη η λιγο υπερβολικα.Αν προσεχω στο ησαπ και φοραω μασκα παιζει να κολλησω τιποτα? αξιζει να ερθω ? θα μεινω σε ξενοδοχειο 4 αστερων οποτε εκει δε φοβαμαι ποιος σου ειπε οτι το 4αστερο ξενοδοχειο αλλαζει τα πραγματα? βιχει καποιος στο ασανσερ και μετα μπαινεις εσυ και το ρουφας... κολησες 3
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Να μην έρθεις, ειδικά αν κινείσαι με τα μμμ
Vtsola Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Σοβαρά τώρα τόσος χαμός με τον ιο;μα στα μμμ δεν φοράνε μάσκες; 1
nkiop Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 42 λεπτά πριν, Vtsola είπε Σοβαρά τώρα τόσος χαμός με τον ιο;μα στα μμμ δεν φοράνε μάσκες; Η πλειοψηφεια στα μμμ φοραει πλεον, πριν κανα δυο μηνες οι μισοι φοραγαν και οι υπολοιποι ειτε οχι, ειτε ειχαν μονο καλυμενο το στομα, πλεον που και που μπορει να δεις κανενα χωρις. Ο κοσμος ακομα νομιζει οτι ειναι παραμυθια ο ιος, ενω στην πραγματικοτητα ειναι πολυ σοβαρα τα πραγματα.
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 48 λεπτά πριν, Vtsola είπε Σοβαρά τώρα τόσος χαμός με τον ιο;μα στα μμμ δεν φοράνε μάσκες; Έχω να μπω από το Μάρτιο. Πάει και η σχολή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις