imortal22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα! Συμβαίνει το εξής παράξενο σε μια μητρική που επικοινώνησα με την ASROCK EUROPE (Ολλανδία) και η οποία είναι στην εγγύηση ( αγορά 18-12-18). Μου ζήτησαν μαζί με την μητρική η οποία καλύπτεται από εγγύηση να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά για να την στείλω. Αυτό μου ακούγεται σωστό και ίσως λογικό ως αυτό το σημείο..... Πέρα από αυτό ο άνθρωπος που συνομίλησα στην ASROCK μου ζήτησε να εσωκλείσω σε έναν φάκελο το ποσό των 25 ευρώ για έξοδα αποστολής πίσω σε χαρτονομίσματα! Δεν ξέρω πόσο λογικό είναι αυτό και σωστό.... Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο για να ξέρω ότι όντως έτσι είναι η όχι; Συννημένα είναι και η σχετική συνομιλία που έλαβα από την ASROCK. Θα ήθελα και την άποψη κάποιου συμπάσχοντος. Dear customer, Thank you for the confirmation. Please send only your motherboard and no accessories packed in a firm box(not original box) to the following address: Please send in your motherboard if possible including a CPU socket cap. Please put the 25 euro (Notes only) inside the box in an envelope and clearly mention your full address and tel.nr. on it. Please mention RMA-******* as a reference clearly visible on the outside of the Box or else it might get refused here. This offer is valid for 1 month after issue date.
Sakiz105 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Έχω ακούσει και εγώ τέτοια περίεργα για Asrock. Από που την έχεις αγοράσει?
imortal22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Απο ένα σκρουτζομαγαζο που έκλεισε. Άρα μονόδρομος ίσως.....
Sakiz105 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, imortal22 είπε Απο ένα σκρουτζομαγαζο που έκλεισε. Άρα μονόδρομος ίσως..... ποια μητρική είναι?
Dark_Nightfall Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, imortal22 είπε x99 exreme 4 ακριβή ηταν.... Ακριβό build για να μπαίνει κανείς στην διαδικασία να τα πάρει από skroutz,anwyay δεν έχεις άλλη λύση τώρα τα δίνεις. 1
imortal22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Ηταν καλη προσφορα... τοτε... οποτε 50 ευρω εγγυηση 😕
LaMereda Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσως έχουν τέτοια πολιτική για rma, προφανώς αρκετά ασύμφορη για τον πελάτη αφού οι περισσότερες εταιρίες αναλαμβάνουν τουλάχιστον τα έξοδα επιστροφής. Πάντως φαίνεται πως δεν είσαι ο μόνος: http://forum.asrock.com/forum_posts.asp?TID=7592&title=rma-mb-need-to-pay-25-euro-for-return-to-me Αφού δεν έχεις εναλλακτική, αναγκαστικά τα πληρώνεις για να γίνει η δουλειά σου.. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από LaMereda
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα