Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι γίνεται με την συγκεκριμένη αλυσίδα και την έχουν ρημάξει στα αρνητικά σχόλια στο Skroutz?? Γιατί τόσο χάλια??

IMG_20201019_181050.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φαίνεται πιο κατάστημα είναι από το printscreen που ανέβασες.

EDIT: Είμαι τόσο χαζός που παρότι διάβασα τον τίτλο, έγραψα αυτό το πράγμα. Γράψε λάθος φίλε μου.

Τώρα όσον αφορά το MediaMarkt, δεν γνωρίζω γιατί έχει τόσο κακές κριτικές. Και γενικά βλέπω μεγάλες αλυσίδες καταστηματών (MediaMarkt, Κωτσόβολος, Public, κ.τ.λ.) να μαζεύουν αρνητικές κριτικές με το κιλό. Όσες φορές έχω ψωνίσει από τέτοια αλυσίδα, και κυρίως ψωνίζω από Public, όλα ήταν μια χαρά και με τις εγγυήσεις τους και όλα. Ίσως τον κόσμο τον πειράζει που πουλάνε τα προϊόντα στην προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης και όχι πιο φθηνά από παραεισαγωγές όπως κάνουν άλλα σκρουτζομάγαζα.

Επεξ/σία από maniacos93
  • Confused 3
Δημοσ.

Από δική μου εμπειρία και από όσο ξέρω από τον κύκλο μου είναι ψευταράδες, και επειδή δεν μου αρέσει το να χρησιμοποιώ ελαφρυντικά... είναι απατεώνες, απλά. Επειδή όταν πουλάς μεταχειρισμένα προϊόντα για καινούργια, είσαι απατεώνας, απλά πράγματα. Προσωπικά μετά από ένα-δυο περιστατικά σε δικές μου αγορές δεν ξαναψώνισα ποτέ από εκεί.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Και εγώ από δική μου εμπειρία θα πω ότι είναι απαράδεκτοι ( για να μην πω κάτι άλλο...). Προϊόντα που εμφανίζονται άμεσα διαθεσιμα αλλά τα παραλαμβάνεις μετά από ένα μήνα, δωροεπιταγές που δεν στέλνονται ποτέ και προσφορές που έχουν «λάθος τιμή» και ακυρώνουν τις παραγγελίες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν είναι mediamarkt αλλά public. έχει γίνει εξαγορά εδώ και πολύ καιρό.

Οσο καλά είναι τα public, το ίδιο καλά είναι τα σημερινά mediamarkt. Στέλνουν και το ίδιο newsletter με αλλαγμένα χρώματα

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.

Τραγική εμπειρία και από εμένα. Ακόμα "περιμένω" δωροεπιταγή πέρσι από απόσυρση του παλιού πλυντηρίου ρούχων. Φυσικα τηλέφωνα κλπ δεν βγήκε ποτέ άκρη.

Fun fact: Πληρώθηκα το χρωστουμενο κουπόνι έμμεσα. -> Ολοκληρη την αξία προϊόντος που, ενώ είχα πληρώσει επιπλέον 10 ευρώ για αυθημερον παράδοση, εντέλει το παρέλαβα με τεράστια καθυστέρηση. Φυσικά είχα ανοιξει paypal dispute από την πρώτη μέρα, στο οποίο δεν ασχολήθηκαν να απαντήσουν. Συνεπώς άμεσο refund όλου του ποσού από το λατρεμένο paypal.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω πληρώσει στο φυσικό κατάστημα μετρητοίς παραγγελία που δεν έχω παραλάβει πάνω από μήνα.
Και κανείς δεν απαντάει τί σκοπό έχουν. Διαθεσιμότητα άμεση έχουν, αρχική ημερομηνία παραλαβής έχει παρέλθει προ πολλού.

Πώς το χειρίζεται κανείς αυτό;

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.

Τις περισσότερες τις έφαγε στη καραντίνα, που πέφταν οι παραγγελίες, πληρωνόντουσαν προιόντα κανονικά και στη συνέχεια δεν υπήρχε καμία επικοινωνία για την εξέλιξη της παραγγελίας. Άνθρωποι παρέλαβαν πολύ καθυστερημένα. Δείχνει γενικά ότι έχει χάσει λίγο το μπούσουλα με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την καραντίνα ή με τις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Ας πούμε στη δική μου περίπτωση, ούτε ηλεκτρονική παραγγελία ούτε εν μέσω καραντίνας.

Υποτίθεται ότι προβάλλουν τη δικαιολογία πως αλλάζουν τα συστήματά τους αυτό τον καιρό (πιθανόν λόγω της συγχώνευσης με Public).
Αλλά πραγματικά συναντώ την ίδια αδιαφορία (το λιγότερο που μπορώ να πω) όπως αναφέρουν κάποιες κριτικές.
Καμία εξέλιξη καμία απάντηση.

Δημοσ.

Δεν το εχω αξιολογησει πουθενα ΑΛΛΑ απο αυτα τα καταστηματα αξιζει μονο να αγορασεις οτι εχουν σε στοκ στο καταστημα. Το e-shop του ειναι αστειο. Πχ. τον αυγουστο παρηγγειλα λαμπες που ηταν αμεσα και-καλα διαθεσιμες. Καπου αρχες οκτωβρη και μετα απο 5-6 τηλεφωνα δεν ειδα  φως (:-P) τα ακυρωσα και τα παρελαβα ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ απο τον Δενδρινο στο παγκρατι. 

Δημοσ.

Δεν δουλεύω εκει άλλα δύο ηλεκτρονικές αγορές που έχω κάνει από αυτούς δεν είχα παράπονο. Η τελευταία πριν μερικές μέρες με το πολυμηχανημα epson l3160 ξημερώματα Πέμπτης η παραγγελία, Παρασκευή μεσημέρι είχε γίνει παράδοση.

Δημοσ.

Από την εμπειρία μου, οι κριτικές στο σκρουτζ λένε την αλήθεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...