Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια καρέκλα γραφείου η οποία είναι κανονικά στην εγγύηση.

το πρόβλημα που έχω είναι στην πλάτη της. Η επιφάνεια της δεν είναι ενιαία, Έχει κάτι σαν ραφές ας πούμε όπου υπάρχει μέταλλο. Μια "ραφή" στην ουσία.

το μέταλλο αυτό λοιπόν είναι πολύ έξω με αποτέλεσμα όταν ακουμπάω την πλάτη μου πίσω να χτυπάει σε αυτό και να μου δημιουργεί πρόβλημα σα να έχω παράλληλα σίδερα πίσω μου και το ένα σίδερο να χτυπάει στην σπονδυλική στήλη. Η μόνη λύση είναι να βάλω κάτι σαν μαξιλάρι (δε το έχω δοκιμάσει αν με βολεύει) ή να μην ακουμπάω πίσω ή να ακουμπάω με ....στυλ.

Θα ανεβάσω φωτογραφία αργότερα για να καταλάβετε τι εννοώ.

Το μετάνιωσα για την αγορά της αλλά τώρα πάει. Τέσπα, παίζει να γίνει τίποτα με την εγγύηση; άλλαξα την καρέκλα για να κάθομαι ποιο άνετα, να μπορώ να ξαπλώνω πίσω και στην ουσία είμαι χειρότερα από μια παμπάλαια που είχα. Στις πλαστικές που έχουμε πιο άνετα κάθομαι.

Δημοσ.

Πρώτα απόλα βάλε φωτογραφία να δούμε τι εννοείς.

Αν όμως η καρέκλα είναι έτσι σχεδιασμένη και αυτό που νιώθεις δεν είναι αποτέλεσμα βλάβης, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Απλά έκανες κακή αγορά.

Υποθέτω δεν είναι αγορασμένη από το ίντερνετ πριν 15 μέρες για να την επιστρέψεις χωρίς ερωτήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...