Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chios είπε

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/

Το config, xml αρχείο είναι απαραίτητο για να δουλέψει σωστά η gcam δες τις οδηγίες, επίσης έχει πάρα πολλά βίντεο στο ytube που εξηγεί τα πάντα. 

Φίλε ξαφνικά που αναβοσβηνει το φως για τις ειδοποιήσεις..τα έχω τσεκαρει όλα δεν έχω κάτι..κλείνω από τις ρυθμίσεις το φως για ειδοποιήσεις είναι ακομα εκεί έκανα επανεκκίνηση τι ίδιο..ξέρεις τι παίζει;Συμβαίνει και σε σένα? Ευχαριστώ

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chios είπε

Πιο φως εννοείς, δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ.

Πήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο - έκδοση android να δω ποια ρομ φοράς.

Screenshot_20201021-234745.png

Φ

Το έβαλα για φορτιστή και σταμάτησε  παίζει να επαιζε ρόλο που είχα χαμηλή μπαταρια

Screenshot_20201021-235932.png

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chios είπε

Παίζει να είναι από χαμηλή μπαταρία, επίσης βλέπω έχεις εξοικονόμηση μπαταρίας δεν χρειάζεται 

Φίλε κάνα καλό φορτιστή φθηνό 18w να πάρω ;Γτ μέσα έχει το απλό και είναι κρίμα Γτ έχει γρήγορη φόρτιση..φίλε πολύ καλή οθόνη περίμενα χειρότερη..

Δημοσ.

Δεν θα φορτιζα την μπαταρία με άλλον φορτιστή γιατί δεν θέλω να την καταστρέψω πριν την ώρα της, μια χαρά γρήγορα φορτίζει με τον μαμά. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chios είπε

Δεν θα φορτιζα την μπαταρία με άλλον φορτιστή γιατί δεν θέλω να την καταστρέψω πριν την ώρα της, μια χαρά γρήγορα φορτίζει με τον μαμά. 

Ο μαμά φορτιστης είναι 18w?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

Ναι 

Γτ είδα σε review λένε έρχεται με απλό φορτιστή και όχι με τον 18w..είσαι σίγουρος; ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Γτ είδα σε review λένε έρχεται με απλό φορτιστή και όχι με τον 18w..είσαι σίγουρος; ευχαριστώ

Γυρνας τον φορτιστή ανάποδα και διαβάζεις τα ψιλά γραμματάκια που έχει από πίσω και το γράφει. Εγώ θέλω γυαλιά και φωσ βέβαια για να τα διαβάσω αλλά εκεί είναι τα Watt

• Thanks 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, chios είπε

10w είναι ο φορτιστής που έχει στην συσκευασία έκανα λάθος, το τηλέφωνο έχει δυνατότητα να φορτώσει μέχρι 18w.

Ναι το ξέρω λες να μην πάρω 18w φορτιστή θα χαλάσει ποιο γρήγορα η μπαταρία;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kp1 είπε

Ναι το ξέρω λες να μην πάρω 18w φορτιστή θα χαλάσει ποιο γρήγορα η μπαταρία;

Κάθε γρήγορη φόρτιση φθειρει πιο πολύ την μπαταρία. Εάν δεις ότι τον έχεις ανάγκη πάρε. Μέχρι τώρα λέγαμε να δώσεις λιγότερα στο τηλεφωνο. Τωρα θέλεις να τα σκάσεις για φορτιστή χωρίς λόγο?

• Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά παιδιά μέχρι σήμερα ευχαριστημενος με το κινητό και η οθόνη δεν είναι χειρότερη από lcd θεωρώ .. ευχαριστώ και τους 2 για την βοήθεια!!Ελπίζω τώρα να μπορέσω να βάλω και gcam... Ευχαριστώ και πάλι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...