Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kp1 είπε

Φιλε βρηκα mi a3 στα 90 € αξιζει λες η αγορα?Ευχαριστω

Φιλε σορρυ που ενοχλω βρηκα το mi a3 στα 90 € αξζιει λες?Ευχαριστω

Θεωρω ότι εάν είναι σε καλή κατάσταση για τα χρήματα του είναι μια αξιόλογη επιλογή. Οθόνη με μικρότερη ανάλυση από τα Redmi Note 8T/9 αλλά καθαρό Android λειτουργικό που νομίζω ότι είναι το μεγάλο του ατού.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Θεωρω ότι εάν είναι σε καλή κατάσταση για τα χρήματα του είναι μια αξιόλογη επιλογή. Οθόνη με μικρότερη ανάλυση από τα Redmi Note 8T/9 αλλά καθαρό Android λειτουργικό που νομίζω ότι είναι το μεγάλο του ατού.

Ευχαριστω Και εχει και καλυτερη καμερα απο note 8t/9?Αυτο πιστευεις καλοκαιρι φευγει στα 70?Ευχαριστω

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chios είπε

αν είναι σε καλή κατάσταση αξίζει θα πάρει και android 11, με gcam θα βγάλεις φωτογραφίες απίστευτες

Φιλε ευχαριστω...πως βαζω gcam?Εχεις ιδεα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια βρισκω redmi 9 4/64 σφραγισμενο με 2 χρονια εγγυηση απο into quest στα 130 και αλλη μια περιπτωση 3 μηνων redmi 9 4/64 στα 100€...και xiaomi mi a3 χωρις εγγυηση σε καλη κατασταη με αποδειξη,κουτι ολα...στα 90...Ποιο λετε αξιζει απο τα 3 καλυτερα??Απο οτι ειδα ,καμερες και λειτουργικο εχει καλυτερο το mia 3 ισχυει? Το Note 9 καλυτερη αναλυση οθονης ,μπαταρια,επεξεργαστη,NFC νομιζω και ειναι καινουριο..Τ; Λεω καλα;τι λετε?Ευχαριστω για τις γνωμες.

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2020 στις 2:41 ΜΜ, chios είπε

Λες να έχω το Α3 και να μην ξέρω να βάζω gcam; Όταν έρθει η ώρα θα σου πω τα πάντα

Φίλε πήρα τελικά το mia3..με είχε αγχωσει η οθόνη ανάλυση είναι καλή..πως βάζω gcam?Και έχω βάλει ξεκλείδωμα με πρόσωπο δεν πιάνει ..το βάζω να ξεκλειδώσω ανοίγει και δείχνει μια κλειδαριά ξεκλειδωτη και αν το σύρεις πάνω ανοίγει όχι αυτοματα..έχω κάνει λάθος στις ρυθμίσεις;Γτ έπιανε όταν το δοκίμασα αρχικά.Και πάνω αριστερά αν δεις δίπλα από το σήμα του wi fi έχει ένα κυκλάκι με ένα + μέσα τι είναι;Screenshot_20201021-182700.png.4dc991958bbe501b1172930a0f33ae1b.pngΟποιαδηποτε άλλη γνώση πες μ.Ευχαριστω

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kp1 είπε

Φίλε πήρα τελικά το mia3..με είχε αγχωσει η οθόνη ανάλυση είναι καλή..πως βάζω gcam?Και έχω βάλει ξεκλείδωμα με πρόσωπο δεν πιάνει ..έχω κάνει λάθος στις ρυθμίσεις;Γτ έπιανε όταν το δοκίμασα αρχικά.Και πάνω αριστερά αν δεις δίπλα από το HD έχει ένα κυκλάκι με ένα + μέσα τι είναι;Screenshot_20201021-182700.png.4dc991958bbe501b1172930a0f33ae1b.pngΟποιαδηποτε άλλη γνώση πες μ.Ευχαριστω

Μην αγχωνεσαι. Θα τα βρεις όλα σιγά σιγά. Εάν είχες πάρει το P20liteτωρα μαλλον θα έβριζες...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Μην αγχωνεσαι. Θα τα βρεις όλα σιγά σιγά. Εάν είχες πάρει το P20liteτωρα μαλλον θα έβριζες...

Φίλε λες ε? Ευτυχώς σας άκουσα ..ξέρεις μήπως τι ειναι το εικονίδιο δίπλα από το σήμα του wi fi σαν κυκλάκι με ένα + μέσα ? Ευχαριστώ

Δημοσ.

καταρχήν καλορύζικο, πες για αρχή με ποια ρομ είσαι eu -global, αυτό με τον κύκλο και το + δεν έχω ιδέα τι είναι έχεις βάλει κανένα περίεργο πρόγραμμα;

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1441/

για gcam δοκίμασε αυτήν και πέρασε και το config  αν είσαι στο telegram έχουμε γκρουπακι που ανεβάζουμε config

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, chios είπε

καταρχήν καλορύζικο, πες για αρχή με ποια ρομ είσαι eu -global, αυτό με τον κύκλο και το + δεν έχω ιδέα τι είναι έχεις βάλει κανένα περίεργο πρόγραμμα;

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1441/

για gcam δοκίμασε αυτήν και πέρασε και το config  αν είσαι στο telegram έχουμε γκρουπακι που ανεβάζουμε config

Ευχαριστώ πολυ...Πώς βλέπω αν έχω eu global? το βρήκα εξοικονόμηση δεδομένων ήταν..Αυτή η gcam μπαίνει σαν πρόγραμμα από playstore?sorry  είμαι άσχετος

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kp1 είπε

Φίλε λες ε? Ευτυχώς σας άκουσα ..ξέρεις μήπως τι ειναι το εικονίδιο δίπλα από το σήμα του wi fi σαν κυκλάκι με ένα + μέσα ? Ευχαριστώ

The circle with a plus sign icon means that you have enabled the phone's data saver feature.

Go to "CONNECTIONS" >> DATA USAGE >> DATA SAVER >> turn OFF!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, chios είπε

Απλά κατεβάζεις το αρχείο και το κάνεις εγκατάσταση, δεν έχει καμία σχέση τι  play store.

Κατέβασα από το link ,που μου έδωσες..πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Τι είναι το config που λες πανω;Την πέρασα αλλά νομιζω έφυγε η δικιά μ κάμερα του τηλεφώνου τι κάνω;Ευχαριστώ

Επεξ/σία από kp1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...