kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα παιδια.Θελω μια δευτερη γνωμη αν αξιζει για αγορα huawei p20 lite στα 80 σε αριστη κατασταση με κουτι φορτιστη αποδειξη και μια θηκη και τζαμι προστασιας.Θελω να το παρω για να το κρατησω μεχρι το καλοκαιρι.Μετα θα παρω αλλο..Λετε καλοκαιρι θα φευγει στα 60 ευρω?Ευχαριστω πολυ
SeNNinhA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, kp1 είπε Καλησπερα παιδια.Θελω μια δευτερη γνωμη αν αξιζει για αγορα huawei p20 lite στα 80 σε αριστη κατασταση με κουτι φορτιστη αποδειξη και μια θηκη και τζαμι προστασιας.Θελω να το παρω για να το κρατησω μεχρι το καλοκαιρι.Μετα θα παρω αλλο..Λετε καλοκαιρι θα φευγει στα 60 ευρω?Ευχαριστω πολυ Συγνώμη αλλά το κινητό είναι αρχαίο. Να πω ότι στο χαριζουν να κάνεις την δουλειά σου να το δεχτώ εάν δεν έχεις αλλη εναλλακτική. Αλλά να δώσεις και 80€? Δεν ξέρω ποιος στο δίνει αλλά σε πιάνει κορόιδο πάντως. Καλά το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει καν περίπτωση να το δώσεις. Όχι να πάρεις και 60€. Δώσε τα διπλά και πάρε το P40lite που είναι τηλέφωνα για τα χρήματα του ή ένα Xiaomi, Realme. Με τίποτε όμως. Κακιστη αγορά. Πετάς ετσι χωρίς λόγο 80€. Ούτε 30€ δεν θα ήθελα να πετάξω. Γνώμη μου παντα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA 2
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Συγνώμη αλλά το κινητό είναι αρχαίο. Να πω ότι στο χαριζουν να κάνεις την δουλειά σου να το δεχτώ εάν δεν έχεις λη εναλλακτική. Αλλά να δώσεις και 80€? Δεν ξέρω ποιος στο δίνει αλλά σε πιάνει κορόιδο πάντως. Καλά το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει καν περίπτωση να το δώσεις. Όχι να πάρεις και 60€. Δώσε τα διπλά και πάρε το P40lite που είναι τηλέφωνα για τα χρήματα του ή ένα Xiaomi, Realme. Με τίποτε όμως. Κακιστη αγορά. Πετάς ετσι χωρίς λόγο 80€. Ούτε 30€ δεν θα ήθελα να πετάξω. Γνώμη μου παντα Θεωρεις xiaomi redmi note 7 στα 80 αξιζει καλυτερα?Γιατι δνε θελω να δωσω πολλα γιατι καλοκαιρι θα παρω αλλο και θα το δωσω αυτο στην κοπελα μου
SeNNinhA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kp1 είπε Θεωρεις xiaomi redmi note 7 στα 80 αξιζει καλυτερα?Γιατι δνε θελω να δωσω πολλα γιατι καλοκαιρι θα παρω αλλο και θα το δωσω αυτο στην κοπελα μου Κλασεις καλύτερο το Note 7. Αλλα και πάλι μεταχειρισμένο πάνω από 60€ δεν θα έδινα. Σε λίγο εάν όχι άμεσα θα θέλει αλλαγή μπαταρίας. Βαλε και 20€ λοιπόν. Χωρίς εγγύηση. Και γιατί να δώσεις στην κοπελιά ένα ξεπερασμένο κινητό? Ένα Redmi 9 4/64GB έχει 130€ και 115 τα 3/32gb καινούργιο. Στην ουσία κερδίζεις 15-30€ για παλιότερο και μεταχειρισμένο? https://www.skroutz.gr/s/23716067/Xiaomi-Redmi-9-64GB-Carbon-Gray.html
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε Κλασεις καλύτερο το Note 7. Αλλα και πάλι μεταχειρισμένο πάνω από 60€ δεν θα έδινα. Σε λίγο εάν όχι άμεσα θα θέλει αλλαγή μπαταρίας. Βαλε και 20€ λοιπόν. Χωρίς εγγύηση. Και γιατί να δώσεις στην κοπελιά ένα ξεπερασμένο κινητό? Ένα Redmi 9 4/64GB έχει 130€ και 115 τα 3/32gb καινούργιο. Στην ουσία κερδίζεις 15-30€ για παλιότερο και μεταχειρισμένο? https://www.skroutz.gr/s/23716067/Xiaomi-Redmi-9-64GB-Carbon-Gray.html Ok εχεις δικαιο απλα δεν θα το δουλεψω πολυ καιρο για αυτο δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα .Θα το εδινα στην κοπελα μου γτ εχει ενα xiaomi redmi note 4 και ειναι καλλυμενη λεει..Λες να δω μηπως μπορω να βρω κανενα καλο xiaomi redmi note 8T στα 90 ευρω λες αξιζει καλυτερα?Ευχαριστω
SeNNinhA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, kp1 είπε Ok εχεις δικαιο απλα δεν θα το δουλεψω πολυ καιρο για αυτο δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα .Θα το εδινα στην κοπελα μου γτ εχει ενα xiaomi redmi note 4 και ειναι καλλυμενη λεει..Λες να δω μηπως μπορω να βρω κανενα καλο xiaomi redmi note 8T στα 90 ευρω λες αξιζει καλυτερα?Ευχαριστω Προσωπικα θα το προτιμούσα.
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε Προσωπικα θα το προτιμούσα. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση..Απλα καλοκαιρι θα παρω ενα της ταξεως των 230--280 € κινητο και θελω ενα να κανω την δουλεια μου και να το δωσω μετα στην κοπελα μου να αντικαταστησει το xiaomi redmi note 4 που εχει.Αρα αν βρω με εγγυηση στα 90 € το note 8t αξιζει καλυτερα λες?Οκ θα σε ακουσω με επεισες.
SeNNinhA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, kp1 είπε Ευχαριστω πολυ για την απαντηση..Απλα καλοκαιρι θα παρω ενα της ταξεως των 230--280 € κινητο και θελω ενα να κανω την δουλεια μου και να το δωσω μετα στην κοπελα μου να αντικαταστησει το xiaomi redmi note 4 που εχει.Αρα αν βρω με εγγυηση στα 90 € το note 8t αξιζει καλυτερα λες?Οκ θα σε ακουσω με επεισες. Μακάρι να βρεις βέβαια γιατί εδώ μέσα ότι θέλουν ζητάνε. Πιο πολλά κι από καινούργια πολλές φορές. Είδα στα γρήγορα ενα Note 9 και ένα Mi A3 στα 100€ (ίσως είναι συζητησιμα).
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Μακάρι να βρεις βέβαια γιατί εδώ μέσα ότι θέλουν ζητάνε. Πιο πολλά κι από καινούργια πολλές φορές. Είδα στα γρήγορα ενα Note 9 και ένα Mi A3 στα 100€ (ίσως είναι συζητησιμα). Ισχυει φιλε φουλ ζητανε παραπανω απο καινουρια ή ειναι ανοιγμενα και κοβουν 10 ευρω... και παντου ισχυει.Θεωρεις καλυτερο το Note 9 απο το Note 8t?Για το Mia3 το ειχε φιλος του εβγαζε φουλ θεματα!Εδω βλεπω το note 9 ειναι καλυτερο μονο σε μπαταρια και επεξεργαστη λιγο..σε καμερα ειναι χειροτερο και εχει λιγο χειροτερα ppi και δεν εχει nfc σε σχεση με το Note 9. ΤΙ λες? https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-9,xiaomi-redmi-note-8 Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από kp1
SeNNinhA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, kp1 είπε Ισχυει φιλε φουλ ζητανε παραπανω απο καινουρια ή ειναι ανοιγμενα και κοβουν 10 ευρω... και παντου ισχυει.Θεωρεις καλυτερο το Note 9 απο το Note 8t?Για το Mia3 το ειχε φιλος του εβγαζε φουλ θεματα! Μία από τα ίδια είναι σχεδόν. Το 9 εχει πιο δυνατό επεξεργαστή αλλα είναι mediatek ενώ το 8Τ έχει snapdragon. Για το Α3 έλεγαν καλά λόγια. Έχω ακόμη το Α1 και δεν είχα παράπονα γενικά. Ότι βρεις.
chios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Το Α3 αν βρεις είναι άριστο, ίσως από τα καλύτερα τηλέφωνα που εχω αγοράσει, τρομερή κάμερα, αυτονομία και κάθε μήνα updates με security patch, πολύ καλύτερο από τα lagomiui που κοιτάς.
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, chios είπε Το Α3 αν βρεις είναι άριστο, ίσως από τα καλύτερα τηλέφωνα που εχω αγοράσει, τρομερή κάμερα, αυτονομία και κάθε μήνα updates με security patch, πολύ καλύτερο από τα lagomiui που κοιτάς. Φιλε εσυ που το εχεις για αυτους που λενε οτι εχει θεματα ισχυει?Τωρα πως τρεχει?
chios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Κανένα απολύτως θέμα, όταν πήρε Android 10 υπήρχαν κάποια θέματα, τώρα είναι άριστο ρολαρει νερό.
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, chios είπε Κανένα απολύτως θέμα, όταν πήρε Android 10 υπήρχαν κάποια θέματα, τώρα είναι άριστο ρολαρει νερό. Ευχαριστω πολυ θα το εχω στο νου μου και αυτο
kp1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Μία από τα ίδια είναι σχεδόν. Το 9 εχει πιο δυνατό επεξεργαστή αλλα είναι mediatek ενώ το 8Τ έχει snapdragon. Για το Α3 έλεγαν καλά λόγια. Έχω ακόμη το Α1 και δεν είχα παράπονα γενικά. Ότι βρεις. Φιλε βρηκα mi a3 στα 90 € αξιζει λες η αγορα?Ευχαριστω 17 ώρες πριν, chios είπε Το Α3 αν βρεις είναι άριστο, ίσως από τα καλύτερα τηλέφωνα που εχω αγοράσει, τρομερή κάμερα, αυτονομία και κάθε μήνα updates με security patch, πολύ καλύτερο από τα lagomiui που κοιτάς. Φιλε σορρυ που ενοχλω βρηκα το mi a3 στα 90 € αξζιει λες?Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα