Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

θελω να κάνω screenshots από το λαπτοπ και οι φωτογραφίες να αποθηκεύονται αυτόματα σε κάποιον φάκελο (χωρίς δηλαδή να κάνω επικόλληση σε προγραμμα ζωγραφικής). Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που μπορώ να χρησιμοποιήσω;; 

Ευχαριστώ πολύ ! 

Δημοσ.

Αν πατήσετε Start + PrtScn δε δημιουργεί ένα αρχείο .png στις εικόνες στο φάκελο ''Στιγμιότυπα οθόνης'' ή ''Screenshots'';

• Like 1
Δημοσ.

Όχι! Δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος πουθενά... 

Το λαπτοπ είναι της αδερφή μου και εγώ είμαι χρήστης «Guest». Μπορεί να φταίει αυτό ;; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Stavoiko είπε

είμαι χρήστης «Guest». Μπορεί να φταίει αυτό ;;

Δε νομίζω.

Δηλαδή πατήσατε Start + PrtScn και δεν αναβόσβησε η οθόνη;

Η αλήθεια είναι ότι χρησμιμοποιούσα Windows 7 και τώρα 10...

Δημοσ.

Όχι η οθόνη δεν αναβοσβήνει, ανοίγει το παράθυρο της έναρξης ( επειδή πατάω το start ). 

Διαφορετικά για να κάνω screenshot πατάω FN + PRTSC  και μετά CTRL V στην ζωγραφική, αλλά και πάλι δεν αναβοσβήνει η οθόνη 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε το lightshot. Λογικά δεν θα έχεις θέμα, άσε που είναι και πολύ καλύτερο...

Όταν το κατεβάσεις, μπες μέσα στις επιλογές του, στα πλήκτρα συντόμευσης και εκεί όρισε ποιο κουμπί θα πατάς για την photo.

Για να αποθηκεύονται εκεί που θες, την πρώτη φορά πάτα το εικονίδιο που σου δείχνω για να το βάλεις στον φάκελο που θες. Από κει και μετά όποτε τραβάς photo απλά θα πατάς ctrl+s για αποθήκευση στον φάκελο που όρισες.

image.png.280dd0aa62c4f33f13b436fb40272b24.png

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ξεχάστηκα. Υπάρχει κι αυτό. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το προεγκατεστημένο των Windows.

Το Lighshot είναι λίγο καλύτερο, λόγο του ότι θες να σχεδιάσεις το κάνεις live πάνω στην οθόνη, και αν χρειαστεί να μεγαλώσεις το πλαίσιο το κάνεις άμεσα και δεν χρειάζεται να το ξανατραβάς από την αρχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Stavoiko είπε

για να κάνω screenshot πατάω FN + PRTSC

Ε, αφού θέλει το Fn για να πάρεις screenshot και βάσει αυτού που σου είπε ο Τέρης, πατάς START+FN+PRTSCR. Η οθόνη θα αναβοσβήσει και θα αποθηκευτεί το screenshot στον φάκελο Εικόνες->Στιγμιότυπα Οθόνης

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ε, αφού θέλει το Fn για να πάρεις screenshot και βάσει αυτού που σου είπε ο Τέρης, πατάς START+FN+PRTSCR. Η οθόνη θα αναβοσβήσει και θα αποθηκευτεί το screenshot στον φάκελο Εικόνες->Στιγμιότυπα Οθόνης

Το δοκίμασα πολλές φορές! Δεν γίνεται τίποτα ούτε φάκελος υπάρχει...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...