Shadowjump Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Εχετε καποια γνωμη για τα 2 ελαστικα; Θελω να αλλαξω σε Ε90 320i και δεν θελω να βαλω παλι run flat. Πολυ χτυπημα. Διαβασα τα Michelin ειναι πολυ καλα σε ολες τις καταστασεις και πολυ ανετα, αλλα με χαμηλη αισθηση τιμονιου, δρομου, κλπ. Τα Conti ειναι πολυ καλα και αυτα, με καλη αισθηση τιμονιου αλλα οχι τοσο ανετα. Γνωμες; Ευχαριστω!
HALF EVIL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Και τα δύο είναι κορυφαία. Πολύ πρόσφατα έβαλα τα Michelin και μου φαίνονται τέλεια στο δρόμο. Δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα ακόμα. Τα Michelin έχουν Α βαθμολογία στο βρεγμένο και τα Continental B. Πιστεύω πως ότι και να βάλεις θα μείνεις ευχαριστημένος.
ge-lyk Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 ...και εγώ από τα Michelin απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά όχι πολλά χιλιόμετρα ακόμα, για να κρίνω την αντοχή
Shadowjump Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Αντοχη δεν με νοιαζει, το αμαξι κανει με το ζορι 5.000 χλμ το χρονο.
Krepalidis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Shadowjump είπε Αντοχη δεν με νοιαζει, το αμαξι κανει με το ζορι 5.000 χλμ το χρονο. Πας σε εκείνα με την καλύτερη πρόσφυσης, συμπεριφορά σε βρεγμένο. Συνήθως η αντοχή σημαίνει σκληρότερη γόμα, άρα χειρότερα αποτελέσματα σε βρεγμένο ή και στεγνό οδοστρωμα Οπότε πας στο Michelin.
antep Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Shadowjump είπε Εχετε καποια γνωμη για τα 2 ελαστικα; Θελω να αλλαξω σε Ε90 320i και δεν θελω να βαλω παλι run flat. Πολυ χτυπημα. Διαβασα τα Michelin ειναι πολυ καλα σε ολες τις καταστασεις και πολυ ανετα, αλλα με χαμηλη αισθηση τιμονιου, δρομου, κλπ. Τα Conti ειναι πολυ καλα και αυτα, με καλη αισθηση τιμονιου αλλα οχι τοσο ανετα. Γνωμες; Ευχαριστω! με PS4 και εγώ, απόλυτα ευχαριστημένος. Με 12.000 χλμ περίπου η φθορά είναι φυσιολογική. όσο για την χαμηλή αίσθηση τιμοιού, δρόμου κλπ, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 1
achilles_g_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Ta conti έχουν και Α κ Β στο βρεγμένο. Το διάσταση φοράς; και τα 2 είναι κορυφή. Το Conti παίζει να είναι πιο μαλακό. Αφού δεν κάνεις χλμ και αν ο δρόμος είναι καλός go for it. Με κανένα από τα 2 δεν θα κάνεις λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα