Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, χθες άκουσα ένα κομμάτι αλλά δεν ξέρω πως λέγεται. Θυμάμαι μόνο ότι έλεγε I want to live in the skies και η μουσική πήγαινε κάπως έτσι.....TU TU TU TAM TAM BUM BUM BIM BIM BAM BA BA TA...και μετά....TARA TARA TA TA TI TI TU!

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Ωραίο, θα το δοκιμάσω το βράδυ με την κρεβατομουρμούρα της γυναίκας μου να δω τι θα δείξει!

αυτο θα βγαλει σιγουρα  ...δοκιμασε το ....θα δεις...  :) 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, mariosCS είπε

Το είχε (έχει?) από παλιά το sound Hound αν θυμάμαι καλά. 

Γενικά, είναι παλιά εφαρμογή που όμως δεν λειτουργούσε καλά λόγω μοντέλων. Πλέον με τα νέα μοντέλα (και τον όγκο δεδομένων) μπορεί να λειτουργήσει αξιόπιστα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να βρισκουν αυτο το τραγουδι φτιαχτηκε αυτη η λειτουργια:

Επεξ/σία από Odyss3us
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Xviper13 είπε

Γνώσεις... Google search...

Όραση... Google lens...

Ακοή... Google assistant, Google translate, Google speech to text τώρα και hum...

Η Google θα έλεγα έχει ξεφύγει λίγο... Αν όλες αυτές οι δυνατότητες αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο και με την διαχείριση ενός ssssuuuuppppeeeeerrrrr computer νομίζω θα έχουμε μια ανεπτυγμένη AI. Μπράβο τους... Αν σκοπεύουν να βοηθήσουν το σύνολο φυσικά.

Οδήγηση....

Όλοι ξέρουν για τη Tesla αλλά ο Γούγλης κάνει κι αυτός άλματα.

Waymo opens driverless robo-taxi service to the public in Phoenix

https://www.reuters.com/article/us-waymo-autonomous-phoenix-idUSKBN26T2Y3

Waymo is finally going fully driverless with its ride-hail service in Phoenix

https://www.businessinsider.com/waymo-is-going-fully-driverless-with-its-service-in-phoenix-2020-10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στην Google δηλαδή με την μάσκα τραγουδάς κανονικά και θα το αναγνωρίζει; 😋

Επεξ/σία από SlackulatoR
Δημοσ.

Δουλεύει αυτό το πράγμα σε iOS; Νιώθω πως έχασα τον χρόνο μου και έγινα και λίγο πιο χαζός εν τω μεταξύ...

IMG_7847.jpg.b4f1a023986dc473b320e4ace5019b03.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SeaLion είπε

Δουλεύει αυτό το πράγμα σε iOS; Νιώθω πως έχασα τον χρόνο μου και έγινα και λίγο πιο χαζός εν τω μεταξύ...

IMG_7847.jpg.b4f1a023986dc473b320e4ace5019b03.jpg

Πρέπει να σου βγάζει το κουμπί "Search a song" αφού πατήσεις το μικρόφωνο. Εκανες όλες τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής;

Και μενα το ίδιο μου έβγαλε όταν το πρωτοδοκίμασα.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
2 ώρες πριν, whoever81 είπε

Πρέπει να σου βγάζει το κουμπί "Search a song" αφού πατήσεις το μικρόφωνο. Εκανες όλες τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής;

Και μενα το ίδιο μου έβγαλε όταν το πρωτοδοκίμασα.

Ναι, τελικά το έβγαλε κάποιες ώρες μετά το κουμπί αυτό, κι ας είχα κάνει update νωρίτερα 🤷‍♂️

Δημοσ.

Έτσι όπως πάει, δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει Ράδιο Αρβύλα . Θα εντοπίζουν κατευθείαν όλα τα τραγούδια. 

Έτσι όπως πάει τέρμα το τζαμπα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...