Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Η αλλιως θα εμπλουτισουν ακομη περισσοτερο και θα κανουν πο επικυνδινη την αναγνωριση φωνης με αυτη την μαλακια.... Κατι σαν το νεο αστειο του οτι η Microsoft ηρθε στην χωρα μας να κανει Datacenter.Ας μην ηταν η προθση της να εχει τα data μας (και κυριως τα οικονομικα) παντα με βαση το γεγονος οτι συντομα ολες οι συνναλαγες θα καταγραφονται εν τη γενεση τους στο συνεφο και θε βλεπαμε εαν θα ερχοταν να κανουν και σε εμας το ... ευεργετημα.. Τελικα μας αξιζει οτι παθαινουμε εκει κατω γιατι δεν μαθαινουμε.
ScorpioX777 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 17 λεπτά πριν, JcD είπε Ωραίο, θα το δοκιμάσω το βράδυ με την κρεβατομουρμούρα της γυναίκας μου να δω τι θα δείξει! Κρεβατομουρμουρα σημαινει μαμα... Η μαμα μου ειχε δικιο, η μαμα μου μου ειπε οτι..., οταν ημουν με τη μαμα μου..., δεν αγαπας τη μαμα μου κ.ο.κ. Σιγουρα θα βγαλει αυτο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Για κάτσε να βάλω την γατα μου να νιαουρισει να δούμε τι θα βγάλει.
georgemathios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, necrothaftis είπε το σιγουρο ειναι οτι στο τιρινινι θα βγαζει europe final countdown Μόλις διάβασα το άρθρο ήταν το πρώτο που δοκίμασα και το βρήκε αμεσως. Ένα scroll πιο κάτω διαβάζω το σχόλιο σου. Priceless.... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από georgemathios
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Ακούν τα πάντα, ούτε το ψιθύρισμα δεν τους ξεφεύγει. Αν είναι δυνατόν!
ΒΟΡΕΙΟS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 it's a fact!!! σφύριξα ένα παλαιό ήχο κλήσης των Nokia... και το βρήκε !!! (the Hooters - 500 miles)
Argonaute Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Καλα, οτι και να βγαλει η google, εκεινο το παληκαρι απο εδω μεσα που βρηκε το τραγουδι που εψαχνε ενας αλλος λεβεντης απο το "ταμ ταμ ταταταταμ ταμ ταμ ταταταμ ταμ τα, ντου ντις" πριν καποια χρονια, δεν το φτανει... 1
maparios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 δοκιμασα Καρα από το βορα μεχρι το νοτο και το βρηκε..δοκιμασα Eminem loose yourself και δε το βρηκε
snooka Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Περπατάς στο δρόμο μιλάς στο κινητό με ασύρματο ακουστικό και σε περνάνε για τρελό τώρα αν σφυρίζεις στην εφαρμογή Η μουρμούρας νανανανανα δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει !!🤣🤣🤣
dhmhtrhs79 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Υπαρχει εδω και χρονια αυτο: www.midomi.com Αλλα η αληθεια ειναι οτι σπανια βρηκε αυτο που εψαχνα. Δυσκολο εγχειρημα παντως. 1
mariosCS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Το είχε (έχει?) από παλιά το sound Hound αν θυμάμαι καλά. 1 1
dhmhtrhs79 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mariosCS είπε Το είχε (έχει?) από παλιά το sound Hound αν θυμάμαι καλά. Ναι τωρα προσεξα οτι το midomi ανηκει στο soundhound. Ειχα χρονια να μπω στο site. Προφανως εγινε μεταγενεστερα. Πρωτα ηταν ξεχωριστο.
NobodyRankXV Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Το δοκίμασα πάντως με ρυθμό από τραγούδι που μου είχε μείνει από την παιδική ηλικία και δεν το έβρισκα πουθενά. Δούλεψε!!! Επιτέλους το βρήκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα