Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Σε προωθητικες ενεργειες τραπεζας για επιστροφη ποντων,μιλατε με την τραπεζα και οχι με το καταστημα αγορας/πωλητη.
lak10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 παιδια και εγω αγορα απο public τηλεοραση στις 19/10 1499 ευρω και χρεωθηκε και η επεκταση 1 λεπτο στην ιδια παραγγελια ακομα δεν εχω δει το υπολοιπο 19% σημερα πηρα τηλεφωνο και εκανα αιτημα την eurobank να δουν τι γινεται
lancias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Πριν απο λιγο τσεκαρα κ εγω...ακομα τιποτα....τελικα πηρα τηλ τη τραπεζα πριν απο λιγο...περιμενα 30 λεπτα στην αναμονη κ εκανα ενα αιτημα για αποδοση ποντων.....λογικα θα περιμενω τις επομενες μερες
lak10 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, lancias είπε Πριν απο λιγο τσεκαρα κ εγω...ακομα τιποτα....τελικα πηρα τηλ τη τραπεζα πριν απο λιγο...περιμενα 30 λεπτα στην αναμονη κ εκανα ενα αιτημα για αποδοση ποντων.....λογικα θα περιμενω τις επομενες μερες και εγω το ιδιο εκανα και περιμενω 1
Leonidas T Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Παραγγελία τελευταία μέρα της προσφοράς από το site, μπήκε δώρο ένα bluetooth ηχείο (χρέωση 0,01€) αξίας (στο public) 60€. Μετά από 3 μέρες μπήκε το 1%. Κάλεσα μόλις τη Eurobank η οποία καταχώρισε το αίτημά μου και θα με ενημερώσει. Εννοείται θα ακυρώσω την παραγγελία αν δεν ισχύει το 20%. Πολλές εξυπνάδες εκεί στα public...
mikesss Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Κάλεσα και εγώ Eurobank και καταχώρησα αίτημα. Απ’οτι καταλαβαίνω είναι γενικό θέμα με την τράπεζα καθώς και στο δίπλα τοπικ με το πλαίσιο και τις ηλεκτρικές συσκευές ούτε εκεί έχουν δωθεί οι επιστροφές.
lak10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 παιδια καταχωρησα αιτημα εχθες σημερα ξανακαλεσα και μου ζητησαν να αποστειλω με e-mail στο [email protected] την αποδειξη αγορας μαζι με τον αριθμο αιτηματος μην περιμενετε να σας καλεσουν καλεστε εσεις και δειτε την εξελιξη. τωρα θυμηθηκα οτι ειχα κανει το ιδιο και για μια προσφορα που ειχε βγει το καλοκαιρι του 2019 απο τον Γερμανο για το switch παλι ειχα κανει αιτημα και εστειλα αποδειξη αγορας 1
grouspen Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Μόλις καταχώρησα και εγώ αίτημα . Μου είπαν θα με καλέσουν τις επόμενες μέρες για να δουμε τι και πως . Θα το αφήσω να περάσει η βδομάδα και βλέπουμε
lak10 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2020 εγω τους εστειλα και την αποδειξη αγορας δευτερα θα παρω παλι τηλεφωνο γιατι ακομα δεν πιστωθηκε τιποτα
Leonidas T Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μπήκε σήμερα το υπόλοιπο 19%, όλα εντάξει (αν παραλάβω κιόλας ποτέ).
mikesss Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους, το υπόλοιπο 19% πιστώθηκε σήμερα, 12/11.
lancias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω κανει αγορά απο 21/10 αγορα κ ακόμα περιμένω....εχω μιλησει με 3 για να μου πει ο τεταρτος να του στείλω την αποδειξη αγορας!!τελικά ο πεμπτος μου ειπε οτι δεν τη δικαιουμαι την επιστροφη γιατι η τηλεοραση ηταν σε εκπτωση!!εγω εχω κανει print screen με τα public που ελεγε για 20% επιστροφη τη συγκεκριμενη TV!!!που μπορω να κανω καταγγελια ξερετε? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από lancias 1
iddqdiddqd Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Επέμεινε, όλων οι αγορές σε "προσφορά" ήταν. 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, lancias είπε εχω κανει αγορά απο 21/10 αγορα κ ακόμα περιμένω....εχω μιλησει με 3 για να μου πει ο τεταρτος να του στείλω την αποδειξη αγορας!!τελικά ο πεμπτος μου ειπε οτι δεν τη δικαιουμαι την επιστροφη γιατι η τηλεοραση ηταν σε εκπτωση!!εγω εχω κανει print screen με τα public που ελεγε για 20% επιστροφη τη συγκεκριμενη TV!!!που μπορω να κανω καταγγελια ξερετε? Εννοείται να κάνεις καταγγελία. Ας πρόσεχαν. 100€ είναι αυτά! 2
thanospetr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρα την ίδια ακριβώς τηλεόραση με σένα σε κατάστημα . Την στιγμή της αγοράς πήρα 2196 πόντους και βλέπω ότι πιστώθηκαν και ακόμα 63684 πόντοι. Οπότε σου λένε μαλακίες οι αγαπητοί.. EDIT: Εγώ την πήρα σε media markt, μπέρδεψα τα θρεντς Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από thanospetr
Προτεινόμενες αναρτήσεις