Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας 

Αναβάθμισα το lap top σε windous 10 , εγκατεστησα το BS PLAYER βρηκα για υποτιτλους Ελληνικά , αλλά τα βγάζει αλαμπουρνεζικα . Μου λειπει κάποια γραμματοσειρα; Η πλάκα είναι οτι οταν τα εγκαθιστω μου αναφέρει καθαρα ελληνικά οτι οι ελληνικοι υποτιτλοι εγκατασταθηκαν . Μπορει κάποιος να βοηθήσει; Μου λείπει κάποια γραμματοσειρά ; 

Επεξ/σία από NikBous
Δημοσ.

Γειά σου,

Άνοιξε το bs player και πάνε menu-> options-> preferences και δέξια στο μενού που λέει font άλλαξε το script σε greek

Εάν αυτό δεν δουλέψει ή έιναι ήδη greek τότε πάνε στα windows 10 στα settings region και άλλαξε το regional format σε Greek

asdf.PNG.0b579939278335fe92d97c24fb631cda.PNGasdf2.PNG.43bf13745a9c62ccff3fdc45a7912afc.PNG

Δημοσ.

Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήσαι με το πρόβλημά μου 

κατ αρχήν δεν ξέρω αγγλικά και ταλαιπορουμαι αρκετα να μεταφράζω αυτα που μου δείχνεις και φοβαμαι μήπως είμαι σε λάθος περια

Στο BS PLAYER , ειναι στα Ελληνικά , αλλά εμενα δεν βγαζει αυτό το κουτακι font που έχει σε εσενα , αλλά μια λίστα ονομάτων χωρών που έχω επιλέξει τα Ελληνικά

Στα windous ειναι ολα οπως μου τα έδειξες . Δεν ξέρω πώς να κάνω prinscreen την οθονη , και γι αυτό την έχω βγάλει φωτογραφια που θα σου την στειλώ σε λίγο

20201018_234535-converted_compressed.pdf

Σας εχω στειλει πιστευω αυτα που μου υποδειξατε και που τελικά παραμένει το πρόβλημά μου

20201018_235649-BS player_compressed.pdf

Δημοσ.

Υπάρχει στα windows ένα εργαλείο που λέγεται snipping tool που σε βοηθάει να βγάζεις την οθόνη σου

Στα ελληνικά πηγαίνεις Bs player -> MENU-> Επιλογές -> Προτιμήσεις-> Γραμματοσειρά -> script greek

asdf3.PNG.a03fb8bd1beb10a4474868c4af8a6ae6.PNG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...