NikBous Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας Αναβάθμισα το lap top σε windous 10 , εγκατεστησα το BS PLAYER βρηκα για υποτιτλους Ελληνικά , αλλά τα βγάζει αλαμπουρνεζικα . Μου λειπει κάποια γραμματοσειρα; Η πλάκα είναι οτι οταν τα εγκαθιστω μου αναφέρει καθαρα ελληνικά οτι οι ελληνικοι υποτιτλοι εγκατασταθηκαν . Μπορει κάποιος να βοηθήσει; Μου λείπει κάποια γραμματοσειρά ; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από NikBous
vagos1821 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Γειά σου, Άνοιξε το bs player και πάνε menu-> options-> preferences και δέξια στο μενού που λέει font άλλαξε το script σε greek Εάν αυτό δεν δουλέψει ή έιναι ήδη greek τότε πάνε στα windows 10 στα settings region και άλλαξε το regional format σε Greek
NikBous Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ πολύ που ασχολήσαι με το πρόβλημά μου κατ αρχήν δεν ξέρω αγγλικά και ταλαιπορουμαι αρκετα να μεταφράζω αυτα που μου δείχνεις και φοβαμαι μήπως είμαι σε λάθος περια Στο BS PLAYER , ειναι στα Ελληνικά , αλλά εμενα δεν βγαζει αυτό το κουτακι font που έχει σε εσενα , αλλά μια λίστα ονομάτων χωρών που έχω επιλέξει τα Ελληνικά Στα windous ειναι ολα οπως μου τα έδειξες . Δεν ξέρω πώς να κάνω prinscreen την οθονη , και γι αυτό την έχω βγάλει φωτογραφια που θα σου την στειλώ σε λίγο 20201018_234535-converted_compressed.pdf Σας εχω στειλει πιστευω αυτα που μου υποδειξατε και που τελικά παραμένει το πρόβλημά μου 20201018_235649-BS player_compressed.pdf
vagos1821 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Υπάρχει στα windows ένα εργαλείο που λέγεται snipping tool που σε βοηθάει να βγάζεις την οθόνη σου Στα ελληνικά πηγαίνεις Bs player -> MENU-> Επιλογές -> Προτιμήσεις-> Γραμματοσειρά -> script greek
NikBous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 ειμαι σε καλο δρομο ελυσα το προβλημα Φυσικα με τις δική σου υποστηρηξη Σε ευχαριστώ πολύ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα