Προς το περιεχόμενο

Connivance, mystery-horror παιχνίδι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο teaser trailer από το παιχνίδι που ετοιμάζω, ονόματι Connivance. Το παιχνίδι είναι σε αρχικά στάδια ανάπτυξης οπότε δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η ιστορία του είναι εξής:

Διανύουμε την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Ο καθένας μας διαθέτει πλέον τουλάχιστον ένα smartphone. Παρακολουθούμε τις ειδήσεις, μιλάμε με φίλους, ακούμε μουσική ή παίζουμε βιντεοπαιχνίδια. Οι εταιρείες τεχνολογίας βρίσκουν νέες τεχνολογίες κάθε χρόνο για να μας κρατήσουν κολλημένους. Η κοινωνία δεν είναι πλέον όπως τη γνωρίζαμε. Χάσαμε την επαφή με ανθρώπους που είχαμε κοντά μας. Το ίδιο ισχύει και για τον Andrew Rimes. Έχασε την επαφή με τον παππού του πριν από 15 χρόνια. Μέχρι που πέθανε και έμεινε με το σπίτι του. Αναγκάζεται να πάει να το δει για να το πωλήσει, αλλά βρίσκει περίεργα πράγματα που συμβαίνουν εκεί και αρχίζει να αλλάζει γνώμη για πολλά πράγματα.

Επεξ/σία από KouMasGR
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Απορία, δεν παίζει θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα του speech από το Network;

Όχι στο βίντεο δεν υπάρχει καμία αξίωση οπότε και μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω. Άλλωστε χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του trailer.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/10/2020 στις 5:19 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Ωραία ιδέα, βέβαια γνώμη μου ίσως χρειάζεται voice actor με πιο ζεστή φωνή.

Like απο μένα 👍

Ναι ισχύει έχεις δίκιο σε αυτό, είμαι solo-developer και αυτά τα έκανα μόνος μου. Σήμερα όμως επικοινώνησα με έναν φίλο που κάνει voice acts και πολύ πιθανόν να γίνουν όλα τα υπόλοιπα με αυτόν. Σε ευχαριστώ πάντως!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...