Λάζαρος25 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 γενικα αν ειμαι τριτο/τεταρτο ετος και θελω να ξαναδωσω μαθηματα που εχω περασει απο πρωτο ετος με 5-6 για καλυτερο βαθμο ειναι εφικτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winawer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Εξαρταται τον καθηγητη. Αν δεν βαριεται να ξαναδιορθωνει το γραπτο σου τοτε μαλλον ναι. Καλυτερα να τον ρωτησεις οπως και τη γραμματεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sacadmerde Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Λάζαρος25 είπε γενικα αν ειμαι τριτο/τεταρτο ετος και θελω να ξαναδωσω μαθηματα που εχω περασει απο πρωτο ετος με 5-6 για καλυτερο βαθμο ειναι εφικτο? Όχι, δεν γίνεται. Όμως, μπορεί ο καθηγητής να το επιτρέψει εάν το θελήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Κοίτα τον κανονισμό σπουδών της σχολής σου ή ρώτα τη γραμματεία. Σε κάποιες επιτρέπεται αλλά υπάρχει περιορισμός στα πόσα θα δηλώσεις, μέχρι πότε έχεις περιθώριο και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Οχι δεν μπορεις. Αμα περαστει ο βαθμος απο την γραμματεια, δεν αλλαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konna1996 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 εξαρταται απο τη σχολη σου !! καποιες το επιτεπουν κ καποιες αλλες οχι. ρωτα τη γραμματεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, Λάζαρος25 είπε γενικα αν ειμαι τριτο/τεταρτο ετος και θελω να ξαναδωσω μαθηματα που εχω περασει απο πρωτο ετος με 5-6 για καλυτερο βαθμο ειναι εφικτο? Στις περισσοτερες σχολες δεν γινεται. Παλια γινοταν σε επιλεγμενες σχολες του πολυτεχνειου μετα απο συνεννοηση με γραμματεια και καθηγητη. Παλια => οταν ημουν φοιτητης -> 2004-2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Από την στιγμή που βαθμός περάστηκε στο σύστημα της γραμματείας δεν αλλάζει που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Ιδίως αν μπήκε 3-4 εξάμηνα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα