Looter Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γνωστή και με μεγάλη ιστορία η Huawei σε κορυφαία προϊόντα ήχου. Με 400 ευρώ ενδεικτική τιμή θα σαρώσουν καθώς σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις με το ζόρι κάτι σαπακια όπως Bose, Sony, Sennheiser, Marshall, κλπ. Ανυπομονώ!! Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από Looter
tsarouc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 BLUETOOTH 5.2. Παίζει μόνη της μπάλα και οι υπόλοιποι λαχανιασμενοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς κάνει. Ποιο δυνατή από ποτέ η Χαβάη. Το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Που το πάνε δεν καταλαβαίνω. Ότι είναι ο κυρίαρχος στην κατηγορία mobile αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Όλα τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω γιατί τα κάνει. Αποκλείεται για το κέρδος μόνο. Στην καράφλα σου περούκαμαν. 58 λεπτά πριν, Theon1k είπε Αντιγραφή σε τι? Αντέγραψε ακουστικά που φημολογείται ότι θα κυκλοφορησουν? Η μήπως πετάμε μια εξυπνάδα , κολλάμε κι ένα Apple στο τέλος για να είμαστε επικαιροι? Στα του άρθρου τώρα , με 400€τιμή κτήσης ,τοποθετούνται πάνω από τα αντίστοιχα Sony και Bose που ορίζουν την κατηγορία .Θα είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογηθει αυτη η τιμή εκτός και αν παρουσιάσουν πραγματικά καινοτόμα χαρακτηριστικά και το ANC ειναι εφαμιλλο η καλύτερο της Sony. Το anc των freebuds 3 των 70 ευρώ ήδη διαλύουν τα παντα έως και 250 ευρώ οποιαδήποτε μάρκας. Τώρα έσκασε η έκδοση pro και δεν έχει κανείς ελπίδα να την φτάσει. Λογικά και αυτά θα είναι ίδιου επιπέδου η και καλύτερα. 4 ώρες πριν, Superuser3 είπε Σ αυτά τα χρήματα αγοράζεις Sony WH-1000XM4 Αρκεί να μην κατέχεις την τεχνολογία. Υπάρχει και αυτή η μάζα χρηστών ... 3 ώρες πριν, nepomuk είπε Huawei , δηλ κινεζικα και 4 κατοσταρικα ; Τι το περασαμε B&O, B&W ; Με την αγορα να εχει τιγκαρει στα ακουστικα , ακομα και τα μεγαλα ονοματα του High- End ,ζοριζονται πλεον να πουλησουν στα 200 ευρω .Νατανε τλχ και γραφενιου ... Μαθανε πως ... και πλακωσανε και οι γυφτοι . Παιζει να επαιξε ρολο που το μηλο δεν θα εχει μεσα ακουστικα , αν και δεν μιλαμε για τυπου ψειρας ; Την ιδια στιγμη και ενοσω η huawei καταρρεει στις μεγαλες δυτικες αγορες των σμαρτφον, προσπαθει να γαντζωθει απ οτι βρει ευκαιρο για να επιβιωσει ως μαρκα (brand name) στον Δυτικο Κοσμο. Αν είναι δυνατόν... 1
morgan21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, Balantakos είπε καλη αντιγραφη απο αυτα που ετοιμαζει η apple. Απ ότι διαβάζω η Apple θα κρατήσει το σχέδιο των beats audio με κάποιες μικροδιαφορές προς το καλύτερο μιας και η εταιρία είναι δίκη της και θα αλλάξει το λογότυπο αντί για b θα έχει το μήλο
tsarouc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, steliosgripoulas είπε Οπως τα ξαναειπα και σε αλλο αρθρο τα μαιμουδακια του μηλου.Αμα δεν εχεις ιδεες και μια ζωη αντιγραφεις θα εισαι και τελευταιος. Μιλάμε για την huawei ...είσαι εκτός τόπου και χρόνου. 1
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, tsarouc said: Μιλάμε για την huawei ...είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Τι μερίδιο αγοράς έχει στα ακουστικά;
tsarouc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τι μερίδιο αγοράς έχει στα ακουστικά; Σύντομα το μεγαλύτερο. Όπου γρυλιζει η Χαβάη εξαφανίζονται οι περισσότεροι.
CheOnWeb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, tsarouc said: Σύντομα το μεγαλύτερο. Τότε κατά ποιον τρόπο είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος; Τώρα έβγαλε πρώτη φορά ακουστικά; Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει πάρει το μερίδιο που της αξίζει; Ψήνομαι για ένα ζευγάρι στην τιμή που τα έχει αλλά κωλώνω γιατί ο κόσμος δεν δείχνει να την εμπιστεύεται. Από μπαταρία πώς πάνε τα earbuds? 6 minutes ago, tsarouc said: Όπου γρυλιζει η Χαβάη εξαφανίζονται οι περισσότεροι. Για πες ένα παράδειγμα, γιατί μου φαίνονται περίεργα αυτά που λες. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από CheOnWeb
tsarouc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τότε κατά ποιον τρόπο είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος; Τώρα έβγαλε πρώτη φορά ακουστικά; Γιατί μέχρι τώρα δεν έχει πάρει το μερίδιο που της αξίζει; Ψήνομαι για ένα ζευγάρι στην τιμή που τα έχει αλλά κωλώνω γιατί ο κόσμος δεν δείχνει να την εμπιστεύεται. Από μπαταρία πώς πάνε τα earbuds? Για πες ένα παράδειγμα, γιατί μου φαίνονται περίεργα αυτά που λες. Freebuds λέγονται. 3-4 ώρες με anc ενεργοποιημένο. Ο κόσμος αγοράζει και iPhone. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ότι σου φαίνεται περίεργο κοιτάς να εξακριβώσεις από μόνος σου του λόγου το αληθές και δεν διαβάζεις δεξιά αριστερά στο απύθμενο ιστό. Αν έχεις τα χρήματα η το προνόμιο για να το κάνεις. Αν όχι κοιτάς άλλους περισσότερο βατούς τρόπους. Όπως να βρεις κάποιο γνωστό να τα έχει και να στα δώσει για δοκιμή (μακρόχρονη 1-2 ημέρες) που είναι κάπως δύσκολο φαντάζομαι η αν έχεις φίλο να τα έχει (αδύνατον να υποθέσω) και να στα δώσει για δοκιμή. Αλλιώς όπως όντως διαβάζεις δεξιά αριστερά απλά βγάζεις συμπεράσματα που συνήθως είναι και λάθος όπως πολύ σωστά διευκρινησες ο ίδιος. Τώρα για το μερίδιο να συμπληρώσω είναι νέα στο χώρο των high end ακουστικών. Δεν είχε βγάλει ως τώρα τόσο ακριβά ακουστικά αν δε κάνω λάθος. Οπότε? Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από tsarouc
CheOnWeb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 13 minutes ago, tsarouc said: Freebuds λέγονται. 3-4 ώρες με anc ενεργοποιημένο. Ο κόσμος αγοράζει και iPhone. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ότι σου φαίνεται περίεργο κοιτάς να εξακριβώσεις από μόνος σου του λόγου το αληθές και δεν διαβάζεις δεξιά αριστερά στο απύθμενο ιστό. Αν έχεις τα χρήματα η το προνόμιο για να το κάνεις. Αν όχι κοιτάς άλλους περισσότερο βατούς τρόπους. Όπως να βρεις κάποιο γνωστό να τα έχει και να στα δώσει για δοκιμή (μακρόχρονη 1-2 ημέρες) που είναι κάπως δύσκολο φαντάζομαι η αν έχεις φίλο να τα έχει (αδύνατον να υποθέσω) και να στα δώσει για δοκιμή. Αλλιώς όπως όντως διαβάζεις δεξιά αριστερά απλά βγάζεις συμπεράσματα που συνήθως είναι και λάθος όπως πολύ σωστά διευκρινησες ο ίδιος. Τώρα για το μερίδιο να συμπληρώσω είναι νέα στο χώρο των high end ακουστικών. Δεν είχε βγάλει ως τώρα τόσο ακριβά ακουστικά αν δε κάνω λάθος. Οπότε? Ok, αλλά αυτά που λες δεν καθιστούν την Huawei κυρίαρχο ή ότι οι άλλοι εξαφανίζονται, τουλάχιστον προς το παρόν. Αν έχεις δει κάτι αξιόλογο στα προϊόντα τους και πέσεις μέσα στην πρόβλεψη, ok, θα έχουμε άλλον έναν καλό παίκτη στην αγορά ακουστικών. Για 80€ που βλέπω τα Free Buds (και διαβάζοντας και reviews που φαντάζομαι θα υπάρχουν), μπορώ να τα πάρω κι ας μην τα έχω δοκιμάσει, γιατί να βρω κάποιον να μου τα δανείσει δεν παίζει, όντως. Αν το κάνω ελπίζω να βγούνε καλά και να μην σε κυνηγάω 😂. Πλάκα κάνω, δεν είμαι και τόσο απαιτητικός για να μην μου κάνουν, μόνο την μπαταρία θέλω καλή (anc δεν θα πολυχρησιμοποιώ) και κυρίως να διαρκεί στον χρόνο γιατί κάτι άλλα που είχα πάρει, μετά από έναν χρόνο είχε ψιλο-ψοφήσει η μπαταρία.
tsarouc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Ok, αλλά αυτά που λες δεν καθιστούν την Huawei κυρίαρχο ή ότι οι άλλοι εξαφανίζονται, τουλάχιστον προς το παρόν. Αν έχεις δει κάτι αξιόλογο στα προϊόντα τους και πέσεις μέσα στην πρόβλεψη, ok, θα έχουμε άλλον έναν καλό παίκτη στην αγορά ακουστικών. Για 80€ που βλέπω τα Free Buds (και διαβάζοντας και reviews που φαντάζομαι θα υπάρχουν), μπορώ να τα πάρω κι ας μην τα έχω δοκιμάσει, γιατί να βρω κάποιον να μου τα δανείσει δεν παίζει, όντως. Αν το κάνω ελπίζω να βγούνε καλά και να μην σε κυνηγάω 😂. Πλάκα κάνω, δεν είμαι και τόσο απαιτητικός για να μην μου κάνουν, μόνο την μπαταρία θέλω καλή (anc δεν θα πολυχρησιμοποιώ) και κυρίως να διαρκεί στον χρόνο γιατί κάτι άλλα που είχα πάρει, μετά από έναν χρόνο είχε ψιλο-ψοφήσει η μπαταρία. Όχι δεν την καθιστούν κυρίαρχο προς το παρόν. Την καλύτερη στην κινητή τηλεφωνία και προσπαθεί και σε άλλους τομείς. Και αφού τα καταφέρνει μια χαρά εκεί γιατί όχι και στους τομείς που καταπιάνεται. Πάρε και δοκίμασε τα. Θα εκπλαγείς πολύ ευχάριστα. Anc δεν χρησιμοποιείς γιατί δεν λειτουργεί σωστά όπως υπόσχονται. Δες με τα freebuds και εδώ είμαστε να συζητήσουμε ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα