chaindar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα. Είμαι κάτοχος της καρέκλας Genesis Nitro 550, εδώ και 3 χρόνια η οποία έχει χαλάσει τώρα. Προσπάθησα να βρω υποστήριξη - ανταλλακτικά από την επίσημη ιστοσελίδα αλλά δεν βρήκα κάτι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να επισκευαστεί; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chaindar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει χαλάσει. Η καρέκλα γέρνει προς την μια πλευρά και προς τα εμπρός, όταν κάθομαι είναι λες και είμαι σε κατηφόρα και κρατάω αντίσταση με τα πόδια μου. Σαν να έχει σπάσει κάτι. Την έλεγξα εξωτερικά και δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα-σπάσιμο-ράγισμα. Οπότε μάλλον ίσως ο "μηχανισμός" της. Ρωτάω μήπως υπάρχει τρόπος ή κάποιο κατάστημα που να επισκευάζει gaming καρέκλες, γιατί εμφανησιακά είναι σε άψογη κατάσταση και δεν μου πάει η καρδιά να την πετάξω.
Crybal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Μήπως έχουν σπάσει/λυγισει κάποιες βάσεις από ροδακια? Γύρνα την ανάποδα και δες μήπως έχει σπάσει η βάσει που βιδωνεται στο κάθισμα της καρεκλας
chaindar Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Ναι. Έχει σπάσει η μια βάση από ροδάκια. Όπως είναι δλδ η βάση σαν πόδια από χταπόδι που καταλήγει το καθένα σε ένα ραδάκι, το ένα πόδι, τώρα που το είδα πιο πρασεκτικά, είναι σχεδόν κομμένο. Μπορώ να αλλάξω αυτή την βάση; ή μήπως επισκευάζεται
chaindar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Τελικά την καρέκλα θα την πάρει γνωστός και θα προσπαθήσει να την κολλήσει και αν δεν φτιάξει θα δοκιμάσει να της βάλει άλλη βάση με ροδάκια που έχει από άλλη καρέκλα. Οπότε ίσως σωθεί. Σήμερα ήρθε η καινούργια καρέκλα μου και η ζωή συνεχίζεται.
swstost Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Έχω από χθες το ίδιο θέμα με την 550 του υιού, έσπασε το ένα πόδι στο σημείο που κουμπώνει το ροδάκι. Μήπως έχει κάνει κανείς αντικατάσταση στη βάση, να με κατευθύνει τι και από που πρέπει να πάρω, μπας και γλυτώσω το ψάξιμο? Ή έστω κάποιες οδηγίες για το τι πρέπει να κοιτάξω/μετρήσω για να βρω generic ανταλλακτικό?
mp44christos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μην ανασταινεις παλια ποστ ετσι. Καταρχας χωρις φωτογραφιες δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. Αν ειναι η βαση τοτε πρεπει να μετρησεις την αποσταση απο τις τρυπες (υπαρχουν 2/3 στανταρ) και να παρεις καινουρια. Υπαρχουν επιλογες και απο ελλαδα 10 με 20 ευρω παει.
SabotazNic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, swstost είπε Έχω από χθες το ίδιο θέμα με την 550 του υιού, έσπασε το ένα πόδι στο σημείο που κουμπώνει το ροδάκι. Μήπως έχει κάνει κανείς αντικατάσταση στη βάση, να με κατευθύνει τι και από που πρέπει να πάρω, μπας και γλυτώσω το ψάξιμο? Ή έστω κάποιες οδηγίες για το τι πρέπει να κοιτάξω/μετρήσω για να βρω generic ανταλλακτικό? Service parts. Θες το part "Base" και αν εχουν σπασει τα ροδακια, +"Castors". Εχω παρει ανταλλακτηκα gas lift, τα εστειλαν εντος 1-2 ημερων απο Πολωνια και παρελαβα σχετικα γρηγορα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από SabotazNic 1 1
tasvar Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, swstost είπε Έχω από χθες το ίδιο θέμα με την 550 του υιού, έσπασε το ένα πόδι στο σημείο που κουμπώνει το ροδάκι. Μήπως έχει κάνει κανείς αντικατάσταση στη βάση, να με κατευθύνει τι και από που πρέπει να πάρω, μπας και γλυτώσω το ψάξιμο? Ή έστω κάποιες οδηγίες για το τι πρέπει να κοιτάξω/μετρήσω για να βρω generic ανταλλακτικό? Από που είναι αγορασμένη; Είναι μέσα στην εγγύηση; Σε περίπτωση δική μου, χάλασαν τα ροδάκια, οι αξονές τους και "έπαιζαν" . Επικοινώνησα με το κατάστημα αγοράς και μου έστειλαν δωρεάν όλα τα ροδάκια λόγω εγγύησης. Στη δική σου έχει χαλάσει κάτι άλλο;
swstost Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, tasvar said: Από που είναι αγορασμένη; Είναι μέσα στην εγγύηση; Σε περίπτωση δική μου, χάλασαν τα ροδάκια, οι αξονές τους και "έπαιζαν" . Επικοινώνησα με το κατάστημα αγοράς και μου έστειλαν δωρεάν όλα τα ροδάκια λόγω εγγύησης. Στη δική σου έχει χαλάσει κάτι άλλο; Από e-shop, είναι εκτός εγγύησης. Κάθε ροδάκι κουμπώνει σε ένα μικρό μεταλλικό στήριγμα που είναι κολλημένο με ηλεκτροκόλληση στο κάτω μέρος του κάθε ποδιού. Έσπασε ένα από αυτά τα μικρά στηρίγματα, απότι καταλαβαίνω όπως και στον @chaindar που είχε ανοίξει το thread. Κοίταξα στο site που πρότεινε ο @SabotazNic παραπάνω, όντως υπάρχουν όλα τα spare parts για καρέκλες Genesis Nitro 👍 Δυστυχώς όμως τα μεταφορικά είναι 19 ευρώ για τη βάση που κάνει 25 ευρώ... Τελικά ψάχνοντας βρήκα ένα κατάστημα "Βουγιούκας" στον Αγ. Δημήτριο, έχει στα 27 ευρώ βάση που μου φάνηκε καλύτερη σαν ποιότητα, συν 5EUR η αλλαγή. Την πήγα νωρίτερα από εκεί και θα την πάρω Δε-Τρ, οπότε όλα ok. Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από swstost 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα