makhs5 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, KyuJutsu είπε Ο ήχος μπορεί να ρυθμιστεί από κινητό. Είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ. Κατεβάζετε την εφαρμογή IR Code Finder NEC protocol και βάζετε d=0 c=38 για μείωση έντασης και d=0 c=65 για αύξηση έντασης. Καλα, αυτο ειναι για κινητο με υπερυθρες, δεν εχουν ολοι υπερυθρες στο κινητο τους, οσους ξερω δεν εχουν Μη το θεωρεις δεδομενο λοιπον 3 1
JohNickZ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, KyuJutsu είπε Ο ήχος μπορεί να ρυθμιστεί από κινητό. Είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ. Κατεβάζετε την εφαρμογή IR Code Finder NEC protocol και βάζετε d=0 c=38 για μείωση έντασης και d=0 c=65 για αύξηση έντασης. Ωραίος μπρο.
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, makhs5 είπε Καλα, αυτο ειναι για κινητο με υπερυθρες, δεν εχουν ολοι υπερυθρες στο κινητο τους, οσους ξερω δεν εχουν Μη το θεωρεις δεδομενο λοιπον εγω οσους ξερω εχουν xiaomi power ! :P 1
tsiro7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, KyuJutsu είπε Ο ήχος μπορεί να ρυθμιστεί από κινητό. Είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ. Κατεβάζετε την εφαρμογή IR Code Finder NEC protocol και βάζετε d=0 c=38 για μείωση έντασης και d=0 c=65 για αύξηση έντασης. Καλημέρα, μπορείς να εξηγήσεις πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία που περιγράφεις?
giorgoskoy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Για ημιμόνιμο σε pc με aux λέει να το έχεις η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ≈15€ χωρίς Bluetooth?
k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Το πήρα και εγώ, δεν μπορώ να το βλέπω τόσο καιρό και να μην συμμετέχω! 1
gust Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε Για ημιμόνιμο σε pc με aux λέει να το έχεις η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ≈15€ χωρίς Bluetooth? Εγώ έτσι το δουλεύω τώρα μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά τα λεφτά!
giorgoskoy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, gust είπε Εγώ έτσι το δουλεύω τώρα μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά τα λεφτά! Σε σχέση με ηχεία αποκλειστικά για υπολογιστή (με μόνο ένα jack ως είσοδο δλδ) περίπου στην ίδια τιμή πως είναι ο ήχος? Έχεις εμπειρία? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από giorgoskoy
k_dinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, giorgoskoy είπε Για ημιμόνιμο σε pc με aux λέει να το έχεις η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ≈15€ χωρίς Bluetooth? Δεν θα το έπαιρνα για αυτή τη χρήση, σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές. πχ τα συγκεκριμένα έχουν πέσει αρκετές φορές κάτω από 20€: https://www.skroutz.gr/s/21916774/Creative-Pebble-V2.html Το συγκεκριμένο θα το πάρει κανείς για να ακούει ραδιόφωνο στο μπαλκόνι, να το έχει σαν πρόχειρο BT ηχείο κτλ. 1
KyuJutsu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, tsiro7 είπε Καλημέρα, μπορείς να εξηγήσεις πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία που περιγράφεις? d=device και c=command σε αυτα βάζεις τις παραπάνω τιμές. Δεν ξέρω τι άλλο να εξηγήσω. Αν δεν δουλεύει τότε μάλλον δεν έχει το κινητό υπέρυθρες.
tsiro7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, KyuJutsu είπε d=device και c=command σε αυτα βάζεις τις παραπάνω τιμές. Δεν ξέρω τι άλλο να εξηγήσω. Αν δεν δουλεύει τότε μάλλον δεν έχει το κινητό υπέρυθρες. Οκ το έφτιαξα. Ευχαριστώ.
Errik Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 2 hours ago, k_dinos said: Το πήρα και εγώ, δεν μπορώ να το βλέπω τόσο καιρό και να μην συμμετέχω! Και γώ υπέκυψα το insomnia peer pressure. 1
Galaxy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, Errik είπε 3 ώρες πριν, k_dinos είπε Το πήρα και εγώ, δεν μπορώ να το βλέπω τόσο καιρό και να μην συμμετέχω! Μια απο τα ίδια και εδώ συνάδερφοι !! 😅😅
d_gkal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 ελεγα και λεω να μη το παρω (καποτε ειχα πει καλυτερα σε πιτσες τα λεφτα) ΑΛΛΑ θελω ενα φτηνο ραδιοφωνακι για το σπιτι/δωματιο. και με 15€ δυσκολα να βρεθει κατι που συνδιαζει ραδιο, bt ηχειο, usb, sd card και λοιπα. στο μονο που κολλαω ειναοι η εμφανιση και το μεγεθος. θα το ηθελα πιο ομορφο και πιο compact 1
speedy23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω για το heads up. Παρηγγειλα και γω ενα διοτι χρειαζομαστε ενα για το χωριο στις διακοπες ( λολ λεμε τωρα...).
Προτεινόμενες αναρτήσεις