Προς το περιεχόμενο

UGO UBS-1589 SOUNDCUBE 10W BLUETOOTH WIRELESS SPEAKER BLACK- E-SHOP -14.59€ [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, KyuJutsu είπε

Ο ήχος μπορεί να ρυθμιστεί από κινητό. Είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ.

Κατεβάζετε την εφαρμογή IR Code Finder NEC protocol και βάζετε d=0 c=38 για μείωση έντασης και d=0 c=65 για αύξηση έντασης.

Καλα, αυτο ειναι για κινητο με υπερυθρες, δεν εχουν ολοι υπερυθρες στο κινητο τους, οσους ξερω δεν εχουν

Μη το θεωρεις δεδομενο λοιπον

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, KyuJutsu είπε

Κατεβάζετε την εφαρμογή IR Code Finder NEC protocol και βάζετε d=0 c=38 για μείωση έντασης και d=0 c=65 για αύξηση έντασης.

Ωραίος μπρο.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, makhs5 είπε

Καλα, αυτο ειναι για κινητο με υπερυθρες, δεν εχουν ολοι υπερυθρες στο κινητο τους, οσους ξερω δεν εχουν

Μη το θεωρεις δεδομενο λοιπον

εγω οσους ξερω εχουν 
xiaomi power !
:P 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, KyuJutsu είπε

Καλημέρα, μπορείς να εξηγήσεις πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία που περιγράφεις? 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε

Για ημιμόνιμο σε pc με aux λέει να το έχεις η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ≈15€ χωρίς Bluetooth?

Εγώ έτσι το δουλεύω τώρα μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά τα λεφτά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, gust είπε

Εγώ έτσι το δουλεύω τώρα μερικούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για αυτά τα λεφτά!

Σε σχέση με ηχεία αποκλειστικά για υπολογιστή (με μόνο ένα jack ως είσοδο δλδ) περίπου στην ίδια τιμή πως είναι ο ήχος? Έχεις εμπειρία?

Επεξ/σία από giorgoskoy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgoskoy είπε

Για ημιμόνιμο σε pc με aux λέει να το έχεις η υπάρχει κάτι καλύτερο στα ≈15€ χωρίς Bluetooth?

Δεν θα το έπαιρνα για αυτή τη χρήση, σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

πχ τα συγκεκριμένα έχουν πέσει αρκετές φορές κάτω από 20€: https://www.skroutz.gr/s/21916774/Creative-Pebble-V2.html

Το συγκεκριμένο θα το πάρει κανείς για να ακούει ραδιόφωνο στο μπαλκόνι, να το έχει σαν πρόχειρο BT ηχείο κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsiro7 είπε

Καλημέρα, μπορείς να εξηγήσεις πως ακριβώς γίνεται η διαδικασία που περιγράφεις? 

d=device και c=command σε αυτα βάζεις τις παραπάνω τιμές. Δεν ξέρω τι άλλο να εξηγήσω.

Αν δεν δουλεύει τότε μάλλον δεν έχει το κινητό υπέρυθρες.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, KyuJutsu είπε

d=device και c=command σε αυτα βάζεις τις παραπάνω τιμές. Δεν ξέρω τι άλλο να εξηγήσω.

Αν δεν δουλεύει τότε μάλλον δεν έχει το κινητό υπέρυθρες.

Οκ το έφτιαξα. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
2 hours ago, k_dinos said:

Το πήρα και εγώ, δεν μπορώ να το βλέπω τόσο καιρό και να μην συμμετέχω!

Και γώ υπέκυψα το insomnia peer pressure. 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Errik είπε
  3 ώρες πριν, k_dinos είπε

Το πήρα και εγώ, δεν μπορώ να το βλέπω τόσο καιρό και να μην συμμετέχω!

Μια απο τα ίδια και εδώ συνάδερφοι !! 😅😅

Δημοσ.

ελεγα και λεω να μη το παρω (καποτε ειχα πει καλυτερα σε πιτσες τα λεφτα) ΑΛΛΑ θελω ενα φτηνο ραδιοφωνακι για το σπιτι/δωματιο. και με 15€ δυσκολα να βρεθει κατι που συνδιαζει ραδιο, bt ηχειο, usb, sd card και λοιπα. 

στο μονο που κολλαω ειναοι η εμφανιση και το μεγεθος. θα το ηθελα πιο ομορφο και πιο compact

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για το heads up. Παρηγγειλα και γω ενα διοτι χρειαζομαστε ενα για το χωριο στις διακοπες ( λολ λεμε τωρα...). 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...