greekbusters Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδή θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρο νοτε 9 για τον αδερφό μ, αυτό δεν έχει απόδειξη. Πως μπορώ να δω πόση εγγύηση έχει;; Εγώ αυτό που ξέρω γενικά είναι πως εγγύηση έχει σύμφωνα με την ημερομηνία κατασκευής. Είμαι σωστός; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από greekbusters
VonLoutsos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Just now, greekbusters said: Επειδή θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρο νοτε 9 για τον αδερφό μ, αυτό δεν έχει απόδειξη. Πως μπορώ να δω πόση εγγύηση έχει;; Εγώ αυτό που ξέρω γενικά είναι πως εγγύηση έχει σύμφωνα με την ημερομηνία κατασκευής. Είμαι σωστός; Ευχαριστώ πολύ Έχει όπως πολύ σωστά λες 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής, αν έχεις χάσει την απόδειξη. Πιστεύω πως με το Imei σε ένα service Samsung θα σε εξυπηρετήσουν. 1 1
koutsis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, greekbusters είπε Επειδή θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρο νοτε 9 για τον αδερφό μ, αυτό δεν έχει απόδειξη. Πως μπορώ να δω πόση εγγύηση έχει;; Εγώ αυτό που ξέρω γενικά είναι πως εγγύηση έχει σύμφωνα με την ημερομηνία κατασκευής. Είμαι σωστός; Ευχαριστώ πολύ Με το imei έχεις εγγύηση. Πριν αγοράσεις το κινητό ζητά το imei και τσέκαρε το σε κάποιο site σαν το imeipro να δεις ημερομηνία κατασκευής. 1
samsunglife Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Εμένα πάντως στο site imei info μου έβγαζε πιθανή ημερομηνία κατασκευής της συσκευής. Σε κάθε περίπτωση η ημερομηνία κατασκευής είναι από λίγο έως και πολύ πίσω από την ημερομηνία αγοράς του κινητού, οπότε η απόδειξη είναι πάντοτε η καλύτερη λύση. Ειδικά στο Note 9 που έχουν περάσει 2 χρόνια από το λανσάρισμα της συσκευής.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα