Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρο νοτε 9 για τον αδερφό μ, αυτό δεν έχει απόδειξη. Πως μπορώ να δω πόση εγγύηση έχει;; 

Εγώ αυτό που ξέρω γενικά είναι πως εγγύηση έχει σύμφωνα με την ημερομηνία κατασκευής. Είμαι σωστός; 

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από greekbusters
Δημοσ.
Just now, greekbusters said:

Επειδή θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρο νοτε 9 για τον αδερφό μ, αυτό δεν έχει απόδειξη. Πως μπορώ να δω πόση εγγύηση έχει;; 

Εγώ αυτό που ξέρω γενικά είναι πως εγγύηση έχει σύμφωνα με την ημερομηνία κατασκευής. Είμαι σωστός; 

Ευχαριστώ πολύ 

Έχει όπως πολύ σωστά λες 2 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής, αν έχεις χάσει την απόδειξη. Πιστεύω πως με το Imei σε ένα service Samsung θα σε εξυπηρετήσουν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Ευχαριστώ πολύ 

Με το imei έχεις εγγύηση. Πριν αγοράσεις το κινητό ζητά το imei και τσέκαρε το σε κάποιο site σαν το imeipro να δεις ημερομηνία κατασκευής.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως στο site imei info μου έβγαζε πιθανή ημερομηνία κατασκευής της συσκευής. Σε κάθε περίπτωση η ημερομηνία κατασκευής είναι από λίγο έως και πολύ πίσω από την ημερομηνία αγοράς του κινητού, οπότε η απόδειξη είναι πάντοτε η καλύτερη λύση. Ειδικά στο Note 9 που έχουν περάσει 2 χρόνια από το λανσάρισμα της συσκευής.. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...