GeorgeTs93 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα ρε μάγκες. Επειδή πριν από λίγο έλαβα για 200στη φορά εδώ μέσα μήνυμα ρητορικής μισους απο κλασσικό ελληναρα με καβούρια στις τσέπες θα ήθελα τη γνώμη σας εντελώς υπεύθυνα και σοβαρά. Έχω αγοράσει ένα psp 3004 στην τιμη των 25 ευρω μαζί με τα μεταφορικά. Αγοράζω καπάκια μπαταρία και κάρτα μνήμης 20 ευρω μαζί με τα μεταφορικά. Ολα αυτά απο παιδιά που τα πουλούσαν εδώ μέσα και ήταν ΕΥΓΕΝΈΣΤΑΤΟΙ και οι δυο τους και τη χάρηκα τη συνεργασία. Και έτσι λοιπόν το φτιάχνω του πατάω και ένα cfw και το πουλάω εδώ μέσα 35 ευρω. Ρε παιδιά ποσο θα το δίνατε εσείς στη θέση μου; Μπορει να είναι όντως υψηλη η τιμή που έχω ορίσει οποτε θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευχαριστώ πολύ.
bilya Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) όσο γουσταρεις το βαζεις κ δεν πρεπει να σε νοιάζει τι λέει κανείς. Πάντως με αυτά που λες εισαι μείον 10Ε κ δεν είχες καθόλου κέρδος σε αυτό που έκανες. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από bilya 1
gokuthelegend Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, bilya είπε όσο γουσταρεις το βαζεις κ δεν πρεπει να σε νοιάζει τι λέει κανείς. Πάντως με αυτά που λες εισαι μείον 10Ε κ δεν είχες καθόλου κέρδος σε αυτό που έκανες. Μπορεί να το αξιοποίησε κάπως και να τα έβγαλε τα λεφτά του. Είχα αγοράσει και εγώ PSP μαζί με κάρτα μνήμης και παιχνίδια, για να έχω να παίζω στον στρατό. Μετά τον στρατό δεν το χρειαζόμουν και το σκότωσα μισοτιμής. Μπορεί να έχασα τα μισά χρήματα αλλά στον στρατό είχα να περάσω τον χρόνο μου και την έβγαλε την αξία του (τότε που μπήκα εγώ δεν ήταν διαδεδομένα τα smartophones). Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από gokuthelegend 2
GeorgeTs93 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Όντως ειμαι μείον 10 ευρω αλλα συνέβη ακριβώς αυτό που είπε το παιδί. Απλά καλυψε προσωρινά τις ανάγκες μου σαν συσκευή και το θεώρησα "ατιμο" να το δώσω στην ίδια τιμή που το πήρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παλικαρια γιατί κόντεψα να τρελαθώ.
costis ni Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Ωπα δηλαδή κάτσε. Βάζεις μια αγγελία εδωπέρα και κάποιοι που δεν τους αρέσει η τιμή που έβαλες, σου στέλνουν μηνύματα για να σε κτάξουν επειδή δεν έβαλες την τιμή που θεωρούν αυτοί σωστή;;;
GeorgeTs93 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, costis ni είπε Ωπα δηλαδή κάτσε. Βάζεις μια αγγελία εδωπέρα και κάποιοι που δεν τους αρέσει η τιμή που έβαλες, σου στέλνουν μηνύματα για να σε κτάξουν επειδή δεν έβαλες την τιμή που θεωρούν αυτοί σωστή;;; Δεν θα μπορούσες να το διατυπώσεις πιο τέλεια καλε μου φίλε. Αριστουργημα 1
filip123go Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Γιατί ασχολείστε; Report στους admin με screenshot απο τα μνμ και block. Κάνετε λες και δεν έχετε συναντήσει "περίεργους" ανθρώπους ξανά. Αν έχεις και όρεξη τρολλαρε τους και λίγο, σε φάση "φιλαράκι είναι του γιου μου και επειδή δεν έχουμε να φάμε μου το έδωσε να το πουλήσω" κλπ κλπ κλπ....
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, GeorgeTs93 είπε Δεν θα μπορούσες να το διατυπώσεις πιο τέλεια καλε μου φίλε. Αριστουργημα Και κάθεσαι και σκας για τον κάθε ανάγωγο (για να το πω ευγενικά) ? 1
GeorgeTs93 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Γιατί ασχολείστε; Report στους admin με screenshot απο τα μνμ και block. Κάνετε λες και δεν έχετε συναντήσει "περίεργους" ανθρώπους ξανά. Αν έχεις και όρεξη τρολλαρε τους και λίγο, σε φάση "φιλαράκι είναι του γιου μου και επειδή δεν έχουμε να φάμε μου το έδωσε να το πουλήσω" κλπ κλπ κλπ.... Αχαχαχαχαχαχ Βάζω στοίχημα ότι έχεις ρίξει τέτοιο τρολλ φαίνεται να έχεις εμπειρία επι του θέματος 😂😂
filip123go Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, GeorgeTs93 είπε Αχαχαχαχαχαχ Βάζω στοίχημα ότι έχεις ρίξει τέτοιο τρολλ φαίνεται να έχεις εμπειρία επι του θέματος 😂😂 Εγώ δεν έχω γιατί, αν και παλιό μέλος δεν έχω ασχοληθεί με αγγελίες. Αλλά αν ο άλλος πάει να σου πουλήσει τρέλα (γιατί προφανώς δεν έχει τι να κάνει για να ασχολείται με το πόσο πουλάς εσύ το psp) να του πουλήσεις και εσύ x100. 1
bilya Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Μπορεί να το αξιοποίησε κάπως και να τα έβγαλε τα λεφτά του. Είχα αγοράσει και εγώ PSP μαζί με κάρτα μνήμης και παιχνίδια, για να έχω να παίζω στον στρατό. Μετά τον στρατό δεν το χρειαζόμουν και το σκότωσα μισοτιμής. Μπορεί να έχασα τα μισά χρήματα αλλά στον στρατό είχα να περάσω τον χρόνο μου και την έβγαλε την αξία του (τότε που μπήκα εγώ δεν ήταν διαδεδομένα τα smartophones). καλα σιγουρα γενικά μιλαγα. ο καθενας βαζει ότι τιμή θεωρεί ειναι σωστή. 1
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 θα το πω ευγενικα. δικαιωμα σου ποσο πουλας. αν δεν θέλει να ψαξει αλλου. αλλα κλασσικα κραζει για να του κοψεις και αλλα λεφτα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις