apsyxa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα δεν μπορω με τιποτα να επαληθευσω την αστυνομικη μου ταυτοτητα στην revolut.
george1807 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, apsyxa είπε Καλησπερα δεν μπορω με τιποτα να επαληθευσω την αστυνομικη μου ταυτοτητα στην revolut. Είναι γραμμένη με το χέρι ή καινούργια τυπωμένη;
apsyxa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2020 Τυπομενη ειναι τι εννοειτε γραμμενη στο χερι;
stolis75 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Προφανώς το έχουν χαμένο οι άνθρωποι. Κι εγώ έχω επαληθεύσει την ταυτότητα μου πάνω από 10 φορές. Στο chat απαντάνε το κλασσικό ότι θέλουν νέα επαλήθευση λόγο Brexit. Το αποκορύφωμα είναι ότι πριν 5 λεπτά μου ήρθε mail ότι η ταυτότητά μου επαληθεύτηκε κανονικά και μετά από 2 λεπτά άλλο mail ότι δεν επαληθεύτηκε και να ξαναπροσπαθήσω. Πολύ φοβάμαι ότι προσπαθούν να με κάνουν να κλείσω το λογαριασμό μου μιας και δεν τον πολυχρησιμοποιώ, και μάλλον αυτό θα κάνω...
tornado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 ενα χρονο τραβαει αυτη η κολωνια.... ολο στελνω και ολο ξαναστελνουν. Πλεον το εχω βαλει στον αυτοματο, σβηνω τα μηνυματα και οταν δεν βαριεμαι κανω νεα προσπαθεια, το εκανα το περασμενο ΣΚ, η επομενη προσπαθεια τα χριστουγεννα, βαριεμαι πιο πριν.
SilentVoice Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα. Είναι λίγο ξεθωριασμένη η δικιά μου βέβαια. Δοκίμασα και με σκαναρισμενη εικόνα που είχα όταν ήταν στα καλά της. Κάπου είδα ότι θέλουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου να το έχουμε κάνει αλλιώς θα κλειδώσει.
tornado Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, SilentVoice είπε Και εγω έχω το ίδιο πρόβλημα. Είναι λίγο ξεθωριασμένη η δικιά μου βέβαια. Δοκίμασα και με σκαναρισμενη εικόνα που είχα όταν ήταν στα καλά της. Κάπου είδα ότι θέλουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου να το έχουμε κάνει αλλιώς θα κλειδώσει. και πως θα το κανουμε? αφου αυτες τις ταυτοτητες εχουμε?
george1807 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, tornado είπε και πως θα το κανουμε? αφου αυτες τις ταυτοτητες εχουμε? Είτε βγάζεις καινούργια ταυτότητα είτε το αποδέχεσαι αδειάζεις το λογαριασμό και χαιρετάς.
tornado Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, george1807 είπε Είτε βγάζεις καινούργια ταυτότητα είτε το αποδέχεσαι αδειάζεις το λογαριασμό και χαιρετάς. βγαινουν νεου τυπου ταυτοτητες?
george1807 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, tornado είπε βγαινουν νεου τυπου ταυτοτητες? Προς το παρόν παλιές. Πας με φωτογραφίες επιτόπου και βγαίνει. Αν έχουν περάσει 15 χρόνια είναι δωρεάν ή αν θες να προσθέσεις κάποιο στοιχείο που λείπει πχ ύψος ή ομάδα αίματος. Αλλιώς μαζί με τις φωτογραφίες πας και το παράβολο.
tornado Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, george1807 είπε Προς το παρόν παλιές. Πας με φωτογραφίες επιτόπου και βγαίνει. Αν έχουν περάσει 15 χρόνια είναι δωρεάν ή αν θες να προσθέσεις κάποιο στοιχείο που λείπει πχ ύψος ή ομάδα αίματος. Αλλιώς μαζί με τις φωτογραφίες πας και το παράβολο. γιατι αυτη που εχω τι ζορι τραβαει και πρεπει να βγαλω καινουρια?
george1807 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, tornado είπε γιατι αυτη που εχω τι ζορι τραβαει και πρεπει να βγαλω καινουρια? Είναι χειρόγραφη; Έχουν περάσει 15 έτη από την έκδοσή της;
KoulisR21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα και απο μενα . Ειχα στις αρχες του χρονου και εγω αυτο το προβλημα. Μετα απο συνομιλια στο τσατ μου ειπανε περιληπτικα οτι επειδη υπαρχει κατι σαν ευρωπαικη νομοθεσια οτι δεν επαληθευουν στοιχεια ταυτοτητας τα οποια ειναι χειρογραφα , δε με αφηναν να επαληθευσω τα στοιχεια μου. Και αναγκαστικα εκλεισα ραντεβου στο τμημα και εβγαλα καινουρια ταυτοτητα. Και εν τελει ολα καλα .
tornado Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 10/11/2020 στις 12:20 ΜΜ, george1807 είπε Είναι χειρόγραφη; Έχουν περάσει 15 έτη από την έκδοσή της; ειναι του 2007 - χειρογραφη. 23 ώρες πριν, KoulisR21 είπε Καλησπερα και απο μενα . Ειχα στις αρχες του χρονου και εγω αυτο το προβλημα. Μετα απο συνομιλια στο τσατ μου ειπανε περιληπτικα οτι επειδη υπαρχει κατι σαν ευρωπαικη νομοθεσια οτι δεν επαληθευουν στοιχεια ταυτοτητας τα οποια ειναι χειρογραφα , δε με αφηναν να επαληθευσω τα στοιχεια μου. Και αναγκαστικα εκλεισα ραντεβου στο τμημα και εβγαλα καινουρια ταυτοτητα. Και εν τελει ολα καλα . ποσο σου πηγε? εχουμε και καραντινα βεβαια και δεν ξερω αν τωρα αυτο ειναι εφικτο.
george1807 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tornado είπε ειναι του 2007 - χειρογραφη. Ε λογικό να μην τη δέχονται γραμμένη στο χέρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις