rudigarcia222 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα αγορασα απο τον γερμανο το δεκεμβριο του 2018(δηλ τωρα ειμαστε στους20κατι μηνες δεν ολοκληρωθηκαν 2 χρονια) ενα tp link av 600,ενα wifi extender, το χρησιμοποιω απο την πρωτη μερα κανονικα χωρις προβλημα,απο χθες δεν λειτουργει,εκανα τα κλασσικα επανεκινησεις προσπαθεια για νεα install και pair,τιποτα επιπλεον βγαζει μονιμα ενα ηχο σαν τα παλια ρουτερ,και απο οσο το εψαξα στο φορουμ της tp link λενε επιστροφη στον παροχο για βλαβη,η αποριες μου ειναι πρωτον αυτα λογικα 2 χρονια εχουν σωστα??και δευτερον εχω κουτι εξαρτηματα τα παντα(μαλιστα ειναι απο τη φυση του το προιον ετσι που ειναι σαν καινουριο)απλα το χαρτι εγγυησης ειναι λιγο ξεβαμμενο με τον χρονο παιζει να φαω κανα ακυρο απο αυτο??στη περιγραφη φαινεται το προιον το ονομα,επισης φαινεται κατω ενας μεγαλος μεγαλος αριθμος που λεει ενιαιο μηχανογραφικο εντυπο πολλαπλης χρησης,ο κωδικος φαινεται λιγο ντεμι θγ η αγορα εγινε απευθειας απο καταστημα
greekfragma Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 μια χαρά καλύπτεσαι με 2 έτη εγγύηση. πήγαινε και ζήτα αντικατάσταση. λογικά θα σου δώσουν κάποιο RE ή WA στα 20-30ευρώ
gianniz_k Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 3 χρόνια πρέπει να έχουν αυτά τα tp-link. Είσαι κάτω από 2,απόδειξη έχεις,η tp-link απ' ότι ξέρω έχει μπόμπα εξυπηρέτηση και τα αλλάζει όλα χωρίς πολλά πολλά,δεν βλέπω που θα μπορούσες να έχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα