Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε μήνυμα όπως και σε όλους τους συνδρομητές ότι αλλάζει η πλατφόρμα cosmote TV GO, έχω πάρει κωδικούς από τον αδερφό μου πληρώνει έξτρα λεφτά και μπαίνουμε σε υπολογιστή τώρα που άλλαξε σε ποια πλατφόρμα μπαίνουν δηλαδή σε ποια διεύθυνση ξέρετε γιατί στο cosmote TV GO που έμπαινα με τους καινούργιους κωδικούς και το username που μου δωσε ο αδερφός μου μου βγάζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 http://www.cosmotetvott.gr Εδω μπαινεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 14 λεπτά πριν, ardi21 είπε http://www.cosmotetvott.gr Εδω μπαινεις. ευχαριστω πολυ φιλαρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχει συνδρομη στο ΟΤΤ για να το κανεις αυτο, οχι δορυφορικη. Δεν ξερω τι εχει ο αδερφος σου βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 24 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εχει συνδρομη στο ΟΤΤ για να το κανεις αυτο, οχι δορυφορικη. Δεν ξερω τι εχει ο αδερφος σου βεβαια. Εχει από ίντερνετ χωρίς δορυφόρο Πάντως βλακεία δεν έχει PiP ξενέρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ με cosmote tv go και δορυφορικό ΟΤΕtv μπαίνω κανονικά στο λινκ που αναφέρθηκε πιο πάνω μια βλέπω κανονικά από υπολογιστή. Επισης με ενα google chromecast που εχω, στειλνω την εικονα σε οποιαδηοτε τηλεοραση του σπιτιου θελω. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από VasKag 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris_rom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Κι εγώ το ίδιο με τον από πάνω φίλο. Δορυφορική έχω και βλέπω κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μπαινετε με τους ιδιους κωδικους του πρωην tv go ; επειδη τους βαζω και μου λεει δεν εχετε αγοράσει συνδρομή ενω το συμβόλαιο εχει ανανεωθεί πριν ενα μηνα! Δορυφορικό cinema pack και 50ρι κοσμοτε.. και στην εφαρμογή cosmote εχουμε ενεργοποιησει την νεα tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 minutes ago, panosno1com said: Μπαινετε με τους ιδιους κωδικους του πρωην tv go ; επειδη τους βαζω και μου λεει δεν εχετε αγοράσει συνδρομή ενω το συμβόλαιο εχει ανανεωθεί πριν ενα μηνα! Δορυφορικό cinema pack και 50ρι κοσμοτε.. και στην εφαρμογή cosmote εχουμε ενεργοποιησει την νεα tv. Εγώ μπαίνω με τους κωδικούς cosmote id που έχω στο προφίλ που έχω περασμένη τη σύνδεση στο my cosmote και δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω πως γίνεται σε άλλη περίπτωση. Είναι διαφορετικα τα στοιχεία σύνδεσης που είχα σε σχέση με το tvgo Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2020 από Demis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Μπαινετε με τους ιδιους κωδικους του πρωην tv go ; επειδη τους βαζω και μου λεει δεν εχετε αγοράσει συνδρομή ενω το συμβόλαιο εχει ανανεωθεί πριν ενα μηνα! Δορυφορικό cinema pack και 50ρι κοσμοτε.. και στην εφαρμογή cosmote εχουμε ενεργοποιησει την νεα tv. Aπο την στιγμη που εχεις ενεργοποιησει την καινουργια tv στον λογαριασμο σου, θα μπεις με τους κωδικυς του cosmote id, οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Οχι με τους παλιους κωδικους του tv go. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα